Pædagogisk koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

BAS - Aktivitets- og samværstilbud på Kellersvej søger pr. 1. november eller snarest derefter en klyngekoordinator/pædagog, der brænder for at skabe udvikling

BAS Kellersvej er et aktivitets- og samværstilbud (§ 104) i Gladsaxe Kommune, for voksne personer med betydelig og varig nedsat fysisk - og psykisk funktionsevne. BAS er en del af Gladsaxe Handicaptilbud, der også består af andre tilbud, herunder døgntilbud.

Ud over dig er der to andre koordinatorer ansat i BAS, der alle refererer til samme daglige leder. Klyngekoordinatoren i den aktuelle stilling er placeret i 3 huse, hvor vi dagligt modtager ca. 60 brugere (ét af husene har hhv. formiddags- og eftermiddagshold). I klyngen er vi i alt 17 fastansatte pædagoger.

Borgerne besidder forskellige ressourcer, og vi bestræber os i vores arbejde på at give borgerne mulighed for at udvikle sig og via selvbestemmelse at øge deres livskvalitet. Husene arbejder med afsæt i Metodehuse, og som alle tilbud i Gladsaxe Kommune arbejder vi med afsæt i den rehabiliterende tilgang.

Borgernes ønsker og behov sætter i høj grad dagsordenen i forhold til de aktiviteter og det samvær, der er i BAS, og som du skal være en del af.

Vi lægger vægt på det kommunikative element i dagligdagen, og dette er bl.a. af stor vigtighed for den omsorg, støtte og vejledning, vi tilbyder den enkelte borger. Vi arbejder med indsatsmål og delmål for den enkelte bruger, og vi dokumenterer i it-programmet Nexus.

Vi har med omorganisering af hele BAS fået mere fokus på at skabe aktiviteter på tværs af husene, og drage nytte af medarbejdernes forskellige kompetencer med henblik på at give vores borgere en afvekslende og udviklende hverdag. Der skal foregå forskellige aktiviteter som brugerne via vores IBG-skærme kan se og tilmelde sig efter eget ønske.

Både medarbejdere og borgere i BAS kan lide, at der er ”gang i den”, og at der sker sjove ting. BAS har mange gode traditioner året rundt, som vi alle ser frem til. Vi har to busser til rådighed, vi har adgang til en fælles sal hvori vi kan danse, spille m.m. samt tæt til et grønt område. Vi har også mulighed for at benytte vores nye multifitness, som også kan benyttes af mennesker med fysisk handicap.

Gladsaxe Handicaptilbud er i en rivende udvikling med store ambitioner. BAS er et attraktivt og fagligt dygtigt tilbud, der tiltrækker brugere, deres pårørende og de henvisende kommuner.

Vi kan tilbyde dig


  • et spændende job med mulighed for at være med til at udvikle BAS
  • at arbejde sammen med uddannede pædagoger, som brænder for at skabe det bedste tilbud for vores brugere
  • sparring og samarbejde med dine koordinatorkollegaer
  • deltagelse i vores 3-årige kompetenceplan
  • at blive en del af en velfungerende arbejdsplads med masser af muligheder

BAS søger en klyngekoordinator, der har interesse i og kan se udviklingsmuligheder i arbejdet med tre forskellige huse og som kan bidrage med personlige kompetencer, vi kan drage nytte af i vores nye klyngesamarbejde.

Du skal kunne arbejde i kombinationen med at være den der går forrest og samtidig være kollega på gulvet. Du skal kunne arbejde struktureret og skal kunne motivere og samle de pædagoger der arbejder i klyngen. Udover kollegerne er det også vigtigt, at du kan samarbejde med alle vores interessenter – sagsbehandlerne, botilbud, pårørende, behandlere mv.

Vi forventer, at du er åben overfor nye idéer og tiltag, og gerne selv tager initiativer til nye ting og får dem implementeret.

Derudover forestiller vi os, at du har følgende faglige kompetencer


  • Du skal kunne tilpasse aktiviteterne til brugergruppens ønsker, behov og formåen
  • Du skal have erfaring i at arbejde med dokumentation, herunder indsatsmål og delmål, og sikre kontinuitet og kvalitet i arbejdet med dokumentation i klyngen
  • Du skal være pædagogisk sparringspartner for pædagogerne i klyngen, hvor du benytter dig af din erfaring fra andet arbejde med brugere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse
  • Du skal have kendskab til neuro-pædagogik og metoden Krap

I Gladsaxe Kommune skal vi som nævnt dokumentere i Nexus. Andre it-systemer vi benytter, er SBSYS.

Arbejdstiden vil primært ligge indenfor tidsrummet kl. 8.00 til kl. 16.00. Derudover er der personalemøder til kl. 17.00 i de forskellige enheder samt et fælles klyngemøde hver 3. måned. BAS afholder stormøder for alle medarbejdere til kl. 20.00, 3 til 4 gange årligt samt et årligt 2 dages seminar.

Løn og ansættelse


efter gældende overenskomst.

Kan du se dig selv i dette,


kontakt daglig leder Marianne Dinesen for yderligere oplysninger på telefon 20 48 89 57 og aftal et besøg, før du sender din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning


vedlagt relevant dokumentation senest mandag den 21. oktober kl. 12.00.

Vi afholder samtaler de 27. oktober fra kl. 10.00.

Læs vores seneste tilsynsrapporter her
  • Tilsynsrapport 2020
  • Tilsynsrapport 2021


Læs mere om Gladsaxe Handicaptilbud - Beskæftigelse, aktivitet og samvær (BAS)

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 365
3. oktober 2024 352
2. oktober 2024 326
1. oktober 2024 323
30. september 2024 330
29. september 2024 331
28. september 2024 337
27. september 2024 347
26. september 2024 344
25. september 2024 341
24. september 2024 325
23. september 2024 342
22. september 2024 373
21. september 2024 373
20. september 2024 381
19. september 2024 392
18. september 2024 382
17. september 2024 383
16. september 2024 380
15. september 2024 416
14. september 2024 423
13. september 2024 429
12. september 2024 408
11. september 2024 399
10. september 2024 392
9. september 2024 380
8. september 2024 393
7. september 2024 399
6. september 2024 403
5. september 2024 384
4. september 2024 371