Erfaren pædagog til værestederne i Gladsaxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Værestederne i Gladsaxe søger en erfaren pædagog, der gennem sin faglighed kan skabe en meningsfuld hverdag for udsatte borgere, og sammen med os udvikle aktiviteter målrettet vores brugere.

Vores nye kollega vil få sin nye arbejdsdag i værestederne, som er et u-visiteret aktivitets- og samværstilbud efter Serviceloven § 104, og består af to velbesøgte væresteder: Skur 2 og Mødestedet. Arbejdsugen vil blive fordelt sådan, at du skal arbejde tre dage i Skur 2 og to dage i Mødestedet.

Skur 2 er placeret i Høje Gladsaxe og drives som et partnerskab mellem Haralds Kirken, Fællesdriften i Høje Gladsaxe og Gladsaxe Kommune. Mødestedet er et kommunalt tilbud i Bagsværd. Vores brugere er meget forskellige, men de fleste er socialt udsatte med diverse udfordringer, der varierer fra sindslidelser til dårligt fysisk helbred, misbrugsproblematikker, forskellige psykiatriske udfordringer og ensomhed. Brugerne er hovedsageligt mellem 40 og 65 år, men vi har enkelte yngre og ældre.

I værestederne har vi fokus på en anerkendende pædagogisk tilgang, og vi arbejder for at øge brugerinddragelse og indflydelse i værestedets aktiviteter med et rehabiliterende sigte. Husets hjerte er vores café, hvor vi dagligt laver billig og nærende mad.

Dine opgaver


Som vores nye medarbejder bliver det din opgave at skabe en meningsfuld hverdag for udsatte borgere, som finder hverdagen svær. Vi er i øjeblikket optaget af at udvikle flere aktiviteter for vores brugere. Du skal derfor både kunne indgå i hverdagen på værestederne, men også have særligt fokus på aktiviteter for brugerne – både i og udenfor huset. Vi forsøger at skabe en tryg hverdag med tid til samtale og aktiviteter, der passer til målgruppen.

Vi er opsøgende i nærområdet og arbejder på at udbrede kendskabet til vores tilbud bl.a. med aktiviteter i værestederne. Vi har lige påbegyndt et samarbejde med kommunens opsøgende medarbejdere.
Vi er begyndt at arbejde med et Metodehus, der skal give en fælles faglig platform samt opkvalificere vores tilbud, da vi gerne vil tilbyde vores brugere et aktivt værested - og ikke kun en varmestue.

Konkret vil dine arbejdsopgaver derfor primært bestå af
  • Samtaler og socialt samvær med vores brugere
  • Planlægge og udføre aktiviteter både i og udenfor huset
  • Udføre opsøgende arbejde i vores nærmiljø

Hvad forventer vi af dig?


  • Du er en ildsjæl, der har kendskab og erfaring med socialt udsatte, og du formår at bygge en tillidsfuld relation til vores brugere
  • Du sætter faglighed i højsædet, og har kendskab til recovery og rehabilitering samt åben samtale teknik
  • Du har erfaring inden for psykiatrien, rusmiddelsområdet eller socialt udsatte og er i stand til at arbejde inkluderende med alle typer mennesker i udsatte positioner
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, og trives at arbejde et sted, hvor hverdagen aldrig er ens
  • Du er rolig i tilspidsede situationer og kan konfliktnedtrappe når nødvendigt
  • Du kan arbejde med mennesker hvis utryghed eller frygt kan vise sig på mange måder
  • Kørekort er en fordel

Vi tilbyder


  • Kompetente og engagerede medarbejdere og kolleger på en arbejdsplads, hvor vi tager afsæt i værdierne Ordentlig, Fælles og Faglig
  • Et fagligt udfordrende arbejdsmiljø med alsidige opgaver og gode muligheder for udvikling
  • En arbejdsplads med fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og højt humør
  • En spændende nyoprettet stilling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på aktiviteterne for brugerne
  • To velfungerende væresteder, der er præget af et godt samarbejde på tværs

Lidt om organisationen


Værestederne er en del af Beskæftigelses- og Socialafdelingen, hvor vi er ca. 350 medarbejdere. I Beskæftigelses- og Socialafdelingen arbejder vi rehabiliterende, har fokus på borgerinddragelse og borgerens og virksomhedernes møde med os. Vi samarbejder på tværs af teams og afdelinger og tror på, at vi kun kan lykkes med at få borgerne i job og uddannelse, hvis vi smidigt og med viden om, hvad der virker, bruger alle redskaberne i lovgivningen. Vi er ambitiøse og optaget af, hvordan vi hele tiden kan gøre det endnu bedre til gavn for borgere og virksomheder. Der er højt til loftet, og vi har mange gode drøftelser, og når vi har valgt en strategi, holder vi fast gennem tæt opfølgning og dialog om, hvad det betyder i den konkrete sag.

Værdierne "Ordentlig, Fælles og Faglig" er vores DNA i afdelingen, uanset hvor du er ansat, og værdierne er vores grundsten i samarbejdet med borgere, virksomheder, ledere og medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold


Arbejdstiden vil være som udgangspunkt være hverdage i dagtimerne. Der kan dog forekomme aften- og weekendarbejde i forbindelse med højtider som f.eks. jul og påske – dog ikke på helligdagene. Det forventes, at du hvert år deltager i en fem dages ferie med vores brugere.

Stillingen er på fuld tid.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til stillingen med forventet tiltrædelse 1. januar 2022, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Tine Ros på telefon 29 61 20 47.

Ansøgningsfrist


Du kan søge stillingen frem til den 10. november 2021 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler den 15. november 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    er ambitiøs, vedholdende og nærværende i arbejdet med børn helt intuitivt arbejder med anerkendende tilgang i sin praksis og er hjemme i det teoretiske fundament.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 293
1. juli 2024 280
30. juni 2024 278
29. juni 2024 279
28. juni 2024 284
27. juni 2024 290
26. juni 2024 296
25. juni 2024 306
24. juni 2024 330
23. juni 2024 360
22. juni 2024 362
21. juni 2024 387
20. juni 2024 410
19. juni 2024 442
18. juni 2024 429
17. juni 2024 443
16. juni 2024 456
15. juni 2024 480
14. juni 2024 483
13. juni 2024 471
12. juni 2024 461
11. juni 2024 446
10. juni 2024 434
9. juni 2024 425
8. juni 2024 427
7. juni 2024 413
6. juni 2024 407
5. juni 2024 415
4. juni 2024 395
3. juni 2024 395
2. juni 2024 396