Familiebehandler til fast 37 timers stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Børn og Familie søger erfaren familiebehandler

Vi understøtter alle børn og Familiers mulighed for sundhed, trivsel og udvikling med det mål, at de mestrer livets udfordringer. Vi bidrager med faglighed i et helhedsorienteret samarbejde med børn, familie og netværk.

Børn og Familie søger netop nu en ny kollega og familiebehandler til Familiebehandlingen. Vil du være med på holdet? Vi kan tilbyde en 37 timers fast stilling med ansættelse fra 1.november 2022.

Hvem er vi

Familiebehandlingen er en del af Struer Kommunes Center for Børn og Familie, der desuden består af Sundhedsplejen, PPR og Familierådgivningen. Der er særligt stærke samarbejdsrelationer med socialrådgiverne i Familierådgivningen, som er vores myndighedsafdeling.

Samlet beskæftiger Børn og Familie cirka 60 medarbejdere. Familiebehandlingen udgør 14 medarbejdere, der alle arbejder på to adresser – Velfærdshuset og Familiehuset.

Det er vigtigt for os, at vores indsatser fremstår helhedsorienteret og sammenhængende for det enkelte barn og den enkelte familie. Derfor vægter vi et godt samarbejde både internt og på tværs. Her sætter opgaven holdet og vi udvikler situationspræcise løsninger!

Vi tilbyder familiebehandling til Familier, hvor et børne- eller familieliv i trivsel er truet af forskellige faktorer. Metodespektret er bredt, men vi tager afsæt i en systemisk tilgang og har i alle vores indsatser et særligt blik for samspillet mellem børn, unge og forældre. Vi arbejder med aktiv inddragelse i børnehøjde og med et særligt blik for barnets egne perspektiver.

Vi søger

Som familiebehandler arbejder du systematisk og metodisk med involvering af barn, familie og netværk. Du arbejder ressourceorienteret og går på opdagelse i barnets, familiens og netværkets muligheder for positiv udvikling og forandring. Du skal arbejde forebyggende og bidrage til at skabe de bedst mulige vilkår for børn og unge i udsatte positioner.

Vi søger en familiebehandler, der:

- har relevant basisuddannelse som pædagog - alternativ socialrådgiver, ergoterapeut, sundhedsplejerske, eller anden relevant uddannelsesbaggrund

- har en familieterapeutisk efteruddannelse og gerne erfaring indenfor spædbørns området

- har familieterapeutisk erfaring i arbejdet med sårbare Familier, hvor kompleksiteten i arbejdet er stor; du kan arbejde med samspillet i familien, herunder observere og kvalificere

- har stærke relationskompetencer og går frem i mødet med andre mennesker – såvel børn, Familier og professionelle samarbejdspartnere

- kommer med en solid faglighed og har erfaring med netværksinddragende og procesorienterede metoder, der bygger på en lovende praksis

- kan arbejde selvstændigt og med en tilgang til arbejdsopgaverne, som er præget af initiativ og målrettethed – men samtidig have blik for at inddrage kollegaer i faglig sparring

- har stærke kommunikative evner og er faglig sikker i at udarbejde statusrapporter og dokumentere arbejdet igennem tydelige skriftlig og mundtlig formidling

- har mulighed for at tilrettelægge en fleksibel arbejdstid, samt en fleksibel tilgang til opgaveløsningen og det forhold, at opgaver kan ligge uden for normal arbejdstid

Vi tilbyder

En arbejdsplads med gode kolleger, der både har lyst, vilje og gennemslagskraft til at sikre de bedst mulige resultater. Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er en arbejdsplads med mangeartede opgaver og indsatser.

Trives du godt med en høj grad af tværfagligt samarbejde og stor indflydelse i hverdagen, samt en omskiftelig hverdag med fleksibel arbejdsplanlægning og komplekse opgaveløsninger, så vil du befinde dig godt hos os i Familiebehandlingen. Hos os får du en hverdag med udfordringer, positiv stemning og god kollegial sparring på tværs af centrets afdelinger.

Familiebehandling i Struer Kommune er både terapeutiske forløb, praktisk pædagogisk støtte, familiebehandling og rådgivning i hjemmet, tidlige forbyggende gruppeindsatser, men også opgaver som observationer og støttet samvær. Vi har fokus på forebyggelse som alternativ til anbringelse af børn og unge.

Vi vil gerne basere vores arbejde på evidensbaserede metoder samt måle på progression og effekt i vores indsatser; her kan nævnes at vi for eksempel benytter dialog- og evalueringsredskabet FIT. Organisatorisk er vi optagede af at arbejde med et tidssvarende børnesyn og en stadigt bedre inddragelsespraksis.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte:

Leder af Familiebehandlingen Iben Bjerg Hollesen på tlf.: 6189-2803. Du kan lægge en besked på telefonsvareren, hvorefter du vil blive kontaktet.

Praktiske oplysninger

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes via link på www.struer.dk

Ansøgningsfristen er den 14.september 2022 kl.8.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 23.september 2022 i Velfærdshuset, Struer.

Tiltrædelse den 1.november 2022 eller efter aftale.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet børne- og straffeattest.

Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi i Struer Kommune?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.
Læs mere om Struer Kommune

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Struer
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Du har nu chancen for at blive en del af vores engagerede medarbejderstab, da vi kommer til at mangle en pædagog til vores børnehave pr. 1. september 2024. Her på Børnesporet Faster-Astrup er v..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Pædagog/Social-sundheds personale med et ”brændende” hjerte for vores udviklingshæmmede beboer søges til botilbuddet Holmelunden Ringkøbing.Holmelunden er et varigt botilbud for voksne med prob..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye medarbejder!!Stillingen er i vores børnehavegruppe Smørblomsten og er på 33 timer, pr 1 september 2024 eller hurtigst muligt derefter.Alkjærhaven er en afdeling i [xxxxx]
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Struer over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3