Pædagog til SFO og indskolingen på Sengeløse Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at være en del af en skole og SFO, hvor fællesskab og elevernes udvikling vægtes højt? Vil du være med til at bidrage til den positive udvikling af en SFO, hvor du kan bringe dine kompetencer og interesser i spil i dagligdagen? Så bliv en del af vores teams og vær med til at:
  • Strukturere dagligdagen og igangsætte aktiviteter.
  • Understøtte udviklingen af hele mennesker, der kan begå sig i en omskiftelig verden.
  • Arbejde tværgående mellem SFO og 0. klasse.

Et fællesskab med et anerkendende børnesyn
Du bliver en del af en personalegruppe, hvor samarbejde, humor og samvær prioriteres. Vi har et anerkendende børnesyn med blik for det enkelte barn og samspillet mellem børn i grupper. Hos os kommer du til at være med til at arbejde struktureret for at skabe de bedste rammer for gode læringsmiljøer og udvikling hos vores skønne børn.

Du er en teamplayer, der nyder vekslen mellem arbejdet i SFO og 0. klasse
Vi skaber merværdi sammen, når alle bidrager med deres kompetencer i et tæt samarbejde for at sikre børnenes trivsel, læring og udvikling. I dagligdagen kommer du til at have et tæt samarbejde med kolleger fra forskellige faggrupper både i og på tværs af de forskellige teams, du bliver en del af i både skole og SFO-regi.

Du skal brænde for at bidrage til det gode samarbejde, der gennemsyrer hele vores organisation og altid stå klar med en hjælpende hånd. Du ser værdien i et godt forældresamarbejde med fokus på at højne både individuel og fælles trivsel. Du understøtter overgangen fra SFO til skole for både børn og forældre, når du gennem en inddragende tilgang baner vejen for en glidende overgang.

Dine primære arbejdsopgaver
Du kommer til at varetage understøttende undervisning i 0.klasse, hvilket du er med til at planlægge i samarbejde med børnehaveklasselederen og den anden pædagog, der er tilknyttet klassen. Om eftermiddagen har du timer i SFO’en, hvor du formår at inspirerer og motiverer børnene til at igangsætte aktiviteter. Du deltager både i møder i SFO og i skole.

Du er positiv, initiativrig og støttende
På vores arbejdsplads er der plads til at udfolde sine interesser og ideer i dagligdagen. Med dit store engagement og gode humør evner du at sprede god stemning og følgeskab på de projekter, du sætter i gang – både blandt børn og voksne.

Du tager ansvar og evner smidigt at navigere mellem samarbejder og selvstændigt arbejde. Derudover er du fleksible og stabil, har ro og overblik. Det vil være en fordel med kendskab til brugen af it, computer, ipad, interaktive tavler.

En kollega der vil være en del af en social arbejdsplads
Du ønsker at bidrage til et kollegialt fællesskab med plads til både professionelt og personligt nærvær. Vi ser os som en arbejdsplads med humor, omsorg og gode arbejdsforhold. Du bliver en del af en skole med en åben og dialogorienteret ledelse, der er tæt på praksis og gerne agerer sparringspartnere i dagligdagen.  

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarende pædagoger til at søge stillingen. Vi har fokus på at byde dig velkommen som ny kollega og sætte dig godt ind i arbejdslivet på Sengeløse Skole.   

Om Sengeløse Skole og SFO
Sengeløse Skole er en tosporet skole med knap 500 elever og 175 SFO-børn, der ligger i naturskønne omgivelser i en idyllisk landsby tæt på København. Vores skole og SFO tilvælges af områdets forældre og af forældre fra hele kommunen. Du kan finde flere oplysninger om skolen på Sengeløse Skoles hjemmeside: https://sengeloese.aula.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 16. August 2020
Du må meget gerne sætte kryds i kalenderen den 20. august, da vi holder samtaler den dag.

Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen. Du bedes derfor medbringe min. 1 reference til samtalen. 

Yderligere information  
Stillingen er på 37 timer/ugen og ønskes besat pr. 1. oktober 2020 eller snarest herefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt i tidsrummet fra 6:30 – 17:15.  

Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk. 
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med den behandlingsberettigede organisation efter forhandling. 

Hvis du vil høre mere om stillingen eller arbejdet i SFO’en er du velkommen til at kontakte SFO-og indskolingsleder Sanne Bruun på 43353001. Du er også velkommen til at besøge os efter uge 32.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 16. august 2020

Lignende jobs

  • Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vugges...

    Fri kontakt
    I Kernehuset er fællesskabet kernen. Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vuggestue. Vi tæller 25 medarbejdere og 95 børn i alderen 0-6 år. Vi styrker vores fællesskaber, med omsorg, respekt, tryghed og udvikling. Vi samarbejder om kerneopgaven med fokus på faglighed, fællesskabet, gode samspil og tætte relationer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15