Pædagogik og fuld musik på Solgården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du slet ikke lade være med at bruge lyd, musik, eller drama som afsæt for læring og rehabilitering? Så har vi den perfekte stilling til dig.

Vi har øget specialiseringen af vores værksteder og søger nu en musikalsk kollega til vores ambitiøse og fagligt nysgerrige kollegagruppe i aktivitetstilbuddet, Se og Hør - Mig, hvor vi arbejder med kommunikation og identitet.

Du har et drive for at skabe læring til livet
Det er afgørende for os at finde en kollega, der hviler i sig selv, og gerne vil være med til at skabe spændende læringsforløb, f.eks. om identitetsdannelse, kommunikation, seksualitet og kropsbevidsthed, venskab, udtryksformer og ikke mindst med lyd og musik som omdrejningspunkt. Du ser værdien i at anvende gruppeaktiviteter som platform for arbejdet med brugernes kompetencer og relationer.

Du elsker at eksperimentere med special pædagogik
Du brænder for at eksperimentere med lyd og sanser, lyd til stimulering af udtryksformer, lyd og kropsbevidsthed, musik og bevægelse for etablering af fællesskaber. Fællesskaber fysisk og virtuel, fællesskaber i familien og i samfundet, på arbejdet og i fritidslivet.

Bliv en del af et stærkt fællesskab med høj faglighed
På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde og bruger vores forskelligheder og kompetencer til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt.

Alle har et udviklingspotentiale
Du brænder fagligt for at arbejde med mennesker, der har et stort støttebehov og brug for verbal, visuel og fysisk guidning for at deltage aktivt i dagligdagen. Når mange af brugerne f.eks. har brug for støtte ved toiletbesøg, ser du det som et læringsrum og begejstres uanset hvor stor en lup, du skal hive frem for at se udviklingen.

Vi vil gerne høre fra dig, som:
  • Er uddannet pædagog.
  • Har erfaring med at arbejde pædagogisk – og meget gerne erfaring fra specialområdet.
  • Kan tænke nyt, facilitere og inddrage brugerne i kreative processer.
  • Har erfaring og kompetence til at skabe læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger
  • Er tydelig i din kommunikation både mundtligt og skriftligt.
  • Har erfaring med at arbejde med TEACCH, struktur pædagogisk, Social historier og/eller Marte Meo,
  • Har erfaring og viden om velfærdsteknologi
  • Har en god fysik, initiativrig, et udpræget positivt livssyn, er samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.

Dagligdagen på Solgården
Solgårdens 25 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. Den ledige stilling i Se & Hør -Mig er forankret i aktivitetsteamet, der består af 12 medarbejdere fordelt på fire værksteder: Sans & Samvær, Se & Hør Mig, De Kreative Værksteder og Medieværkstedet.

I gruppen har vi ansvaret for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP i 2019. Udover KRAP anvender vi situeret læring, Meta Kognitiv metode, TEACCH og mindfulness. Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem videoen: Film om Solgården.

Lidt praktisk om din nye arbejdsplads
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, der er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser.

Din drivkraft og motivation er det afgørende for os
Har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning. Send dit CV og en kort ansøgning om, hvad der motiverer dig og er relevant for jobbet hos os.

Ansøgningsfristen er d. 8. november 2020.
Vi afholder samtaler mandag den16. og torsdag den 18. november 2020 i tidsrummet kl. 08-17.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter skal sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er meget velkommen til at kontakte leder af Solgården, Anne Thybo Høyer på 27 24 06 16. Du kan også læse Anne Høyers ledelsesgrund her.
Hvis du vil besøge os, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Cilja Neumann 20 11 65 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 08. november 2020

Lignende jobs

  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Skattekisten søger en pædagog til vores basisgrupp...

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og 2 storbørnsgrupper, samt to basisgrupper med børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15