2 pædagoger til Solsikkens børnehaveafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du lyst til at understøtte det gode børneliv i et miljø, hvor der er højt til loftet? Vil du være en del af en institution, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt, og hvor børnene er omdrejningspunktet for alt, vi gør? Så bliv en del af Solsikken og vær med til at:
  • Udvikle pædagogiske læringsmiljøer i praksis
  • Arbejde med udsatte børn og inklusion
  • Videreudvikle det ligeværdige og gode forældresamarbejde

Solsikken – en integreret institution
Du bliver en del af et børnehus, hvor vi har gode samarbejder mellem vores 3 børnehavestuer og 3 vuggestuegrupper. Med dig ombord på holdet bliver vi i børnehaveafdelingen 9 engagerede medarbejdere og 60 glade børn fordelt på 3-4 stuer afhængig af ”skolegruppens” størrelse.

Du bliver en del af et team, der er en blanding af gamle kendinger af huset og nye kolleger. Vi har forskellige baggrunde, fagligheder og spidskompetencer, som vi alle byder ind med til fællesskabet. Fælles for os er, at vi brænder for vores arbejde med børnene, vægter daglig sparring højt og hjælper hinanden i hverdagen. Vi støtter hinanden i opgaveløsningen og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Faglig udvikling er i højsædet
Vi udviklervoresfaglighedgennemfælles refleksion, en sund evalueringskultur og prioritering af vores teammøder. Vi arbejder bl.a. med ”Børnestyret leg” og skal netop til at påbegynde et kompetenceudviklingsforløb inspireret af Marte-Meo, hvor vi filmer hinanden, analysere videoer sammen, for derved kommer til at kunne arbejde med Peer-to-peer metode.

Afsættet for vores pædagogiske arbejde er børnenes initiativer og coachingsformerne fra Børnestyret leg. Derudover har vi fokus på at understøtte børnene i at være kritisk tænkende, have gode kommunikative strategier og være samarbejdsparate. Du behøver ikke at have det sorte bælte i de pædagogiske metoder, vi bruger – men du skal have lyst til at lære dem og skabe udvikling sammen med os.

Nærvær, relationer og sproglig udvikling
Sammen med dine kolleger arbejder du med børnenes sproglige udvikling, og sammen har i et stærkt engagement i arbejdet med udsatte børn. Målet er, at børnene har en god hverdag, hvor de bliver mødt af engagerede voksne, udvikler venskaber, børnefællesskaber og tager fantasien med på deres udviklingsrejse.

Du får energi af at gøre en forskel for nogle mennesker, og giver glædeligt lidt ekstra for at skabe de trygge relationer, der skaber fundamentet for udvikling. Du bliver motiveret af at se børnene vokse, følger deres udviklingsspor og begejstres sammen med dem, når de lærer nyt.

Når vi spørger vores dejlige børn, hvad de kunne ønske sig af en ny voksen, så siger de ”en voksen, der kan lide at hoppe og er god til at hjælpe”. Du skal kunne navigere mellem at være fjollet med børnene og skabe nærvær og tryghed.

Høj faglighed og stærke samarbejder
Du er en eftertragtet samarbejdspartner, der sætter en ære i at have et godt forældresamarbejde, da du er bevidst om, at samarbejdet er vigtigt for at lykkes sammen. Du bliver en del af et solidt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor du arbejder tæt sammen med psykologer, børneterapien og sprogpædagoger.

Med din stærke faglighed har du et særligt blik for udsatte børn, som du bringer i spil i sammenværet med børnene og gennem sparring med kolleger. Du har en høj grad af selvindsigt og er god til at læse menneskerne omkring dig.

Vi forventer desuden, at du:
  • Er uddannet pædagog og fagligt refleksiv.
  • Har din pædagogiske værktøjskasse i orden med interesse for pædagogiske metoder, som fremmer børnenes trivsel, læring og udvikling.
  • Er optimistisk, en humørspreder og kendt for at diske op med de gode løsninger.
  • Har stærke formidlingsevner.

Om Solsikken
Solsikken ligger i et stort socialt boligområde i hjertet af Taastrupgård, tæt ved grønne områder og offentlig transport. Vi har børn og voksne fra forskellige kulturer, og vi lægger stor vægt på at opbygge viden om og forståelse for hinanden, da vi ser forskellighed som en styrke.

I 2022 skal vi være en del af Høje-Taastrup Kommunes nye Børnekulturhus. Vi er derfor allerede så småt begyndt at arbejde med et øget fokus på kultur, musik og drama. Hvis du har interesse og kompetencer indenfor feltet, er vi meget interesseret i at høre nærmere omkring det.

Ansøgningsfristen er torsdag den 11. februar 2021
Vi holder samtaler torsdag den 18. februar 2021 - og vi sørger selvfølgelig for at tage alle coronaforbehold, så det bliver en sikker og tryg oplevelse for både dig og os.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Den ene stilling er en fastansættelse på 35 timer/ugen. Den anden stilling er som udgangspunkt tidsbegrænset til den 31. december 2022 med en ugentlig arbejdstid på 30-35 timer – alt efter dine ønsker og behov. Begge stillinger er med tiltrædelse er pr. 1. april 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Du har sikkert mange spørgsmål til jobbet, vores dagligdag eller noget helt tredje - og dem vil vi meget gerne besvare. Du er velkommen til at ringe til Klyngeleder Tina Gjerstrup-Olsen på tlf. 4335 3360.

Mens du venter, kan du læse mere om Solsikken, jobbet som pædagog, pædagogik, læring og udvikling eller se videopræsentationen af vores introduktionsforløb for nye pædagoger i Høje-Taastrup Kommune.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Torsdag den 11. februar 2021

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15