Pædagogisk leder med visioner for både børn og voksne i Kastanjely

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kunne du tænke dig et job, hvor du sætter retning og bidrager til udviklingen af et børnehus af høj kvalitet og med børnene i centrum? Og har du flair for at se og understøtte videreudviklingen af dine medarbejderes kompetencer og gode trivsel? Så har vi det helt rette job til dig.

Jeg hedder Gitte og er klyngeleder i Klynge A, som udover Kastanjely også består af Børnehuset Blåkilde, hvor jeg til daglig er pædagogisk leder og Kildehuset, hvor din kommende lederkollega Susanne er pædagogisk leder. Vi udgør ledelsesteamet i Klynge A, og vi glæder os meget til at tage imod dig og få dig godt ombord.

Når du træder ind i Kastanjely mærker du et børnehus, som er præget af høj faglighed og en medarbejdergruppe som virkelig vil børnene. Du kommer til at stå i spidsen for at videreføre og sætte dit eget præg på den supergode udvikling, vi er i gang med i Kastanjely. Vi har oparbejdet et fantastisk børnesyn, hvor vi altid tager udgangspunkt i og justerer os efter børnenes behov og møder dem i øjenhøjde.

Vi har en vision om at være Taastrups bedste børnehus. Vi har et særligt positivt drive og elsker at være sammen med børnene. Vi har fået skabt nogle klare linjer om, hvad det vil sige at gå i vuggestue og børnehave. Vi har en faglig stolthed og integritet, hvor vi stiller krav til os selv, og vi ved, hvorfor vi gør, som vi gør. Og så er vi ret glade for sætningen ”Kastanjely er et sted, man får venner.” Det er vi, fordi det vigtigt for os, at vi har fokus på fællesskab, og at alle børn skal føle sig værdifulde.

Vi har en tydelig struktureret tilgang til arbejdet og en god feedback- og evalueringskultur. Vi har en høj grad af tillid og respekt for hinanden både på og imellem leder- og medarbejderniveau, som er vigtig for, at vi sammen lykkes med vores fælles kerneopgave. Vi hjælper hinanden og vægter det relationelle højt. Og vi glæder os til, at du kan bidrage til at skabe rammerne for og vise os vejen til i højere grad også at samarbejde på tværs af vuggestuen og børnehaven.

Du bliver en del af et lederteam, som har faste ledermøder og som altid står klar til at sparre med hinanden. Du vil opleve, at jeg som klyngeleder er nærværende og tilgængelig, men med respekt for dit ledelsesrum. Jeg gør en dyd ud af at forsøge at oversætte og tilpasse den information og de indsatser, som besluttes oppefra, så det er forståeligt og giver mening i netop din og vores hverdag. Vi har i lederteamet et skarpt blik for faglig udvikling, og vi har høje ambitioner for både børn og voksne.

Vi har en række fælles faste traditioner i klyngen, bl.a. en årlig sommerfest og sommerkoncert. Vi arbejder på tværs i klyngen med bl.a. faglige fyrtårne og sprogvejledere. Vi har også fælles projekter/temaer på tværs i klyngen.

Medarbejderne ønsker sig en nærværende og synlig leder, som kan agere sparringspartner i hverdagens praksis, og en der trives i rollen som både leder og vejleder. En der får øje på, hvad medarbejderne har brug for og handler på det.

Du viser vejen, er tydelig og kan skære igennem på en konstruktiv måde. Du er autentisk i din fremtoning, så det er tydeligt for medarbejderne, hvad du står for. Det er naturligt for dig at skabe tillidsfulde relationer, og du er en leder, man kan komme til, og som tager fat, når der er behov for det.

Du ser det som en udfordrende men også enormt spændende opgave at arbejde i et børnehus med en forholdsvis mangfoldig og kompleks børne- og forældregruppe. Vi har nogle børn fra udsatte familier, og det kalder på, at du er omstillingsparat og kan agere i det. Du har forståelse for vigtigheden af et godt forældresamarbejde. Du er imødekommende og anerkendende overfor forældrenes behov og kan møde dem, hvis noget er svært. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at håndtere svære børnesager.

Du bliver leder for 12 medarbejdere. 6 medarbejdere i vuggestuen, hvor der er 24 børn og 6 medarbejdere i børnehaven, hvor der er 36 børn – og herudover køkkenpersonale og nogle vikarer. Vi har et godt MED-udvalg, en god bestyrelse og stor opbakning fra forældregruppen.

Kastanjely er et mindre og hyggeligt børnehus, som ligger lige i smørhullet af Taastrup, tæt på stationen og i dejlige omgivelser. Vi har mange muligheder indenfor rækkevidde og bl.a. en legeplads med meget sjæl og gode udfoldelsesmuligheder.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august 2021
Vi holder første samtale den 19. august og anden samtale den 26. august.
Du vil mellem første og anden samtale skulle besvare et spørgeskema til en personprofil.

Ansættelse pr. 1. oktober 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har sikkert spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er også meget velkommen til at komme forbi og besøge os. Du kan ringe til klyngeleder og pædagogisk leder Gitte Bendix på 30237686 eller pædagogisk leder Susanne Ellehave på 24769264.

Mens du venter, kan du læse mere om pædagogik, læring og udvikling på kommunens hjemmeside. Du kan også tage et kig på Kastanjelys hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13