Pædagogisk leder til Rundageren i Nærheden – nyt dagtilbud i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du stå i spidsen for et af vores nye dagtilbud i Høje-Taastrup kommune, der centrerer sig omkring udviklingen af det 21. århundredes kompetencer? Er du en personaleleder, der inddrager og skaber udvikling i fællesskab med dine medarbejdere? Så har du nu en enestående mulighed for at sætte dit pædagogiske præg på fremtidens dagtilbud.

Kan du se vores nye historie og skabe et nyt kapitel?
Det kræver, at du har pionerånd og stort engagement, for du skal tage ledelse i et nyt hus med nye børn og voksne. Du skal være relationskompetent og kunne skabe følgeskab fra begyndelsen.

Du bliver pædagogisk leder af Børnehuset Rundageren. Sammen med Læringshuset kommer I til at udgøre starten på klynge K, hvor du indgår i et ledelsesteam med klyngelederen. Sammen skal I finde ud af, hvad det vil sige at være et velfungerende ledelsesteam i jeres klynge.

Kommunens første Svanemærkede dagtilbud
Børnehuset Rundageren er et spændende nyt dagtilbud i Hedehusene og bæredygtighed ligger derfor lige til højrebenet. Som leder i Rundageren skal du understøtte, at medarbejderne arbejder i børnehøjde og taler med børnene om, hvad de gerne vil, hvad de er nysgerrige på, og hjælper dem med at udfolde deres idéer og lege – børnenes perspektiv er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Vi skal sammen arbejde medLange, Autentiske, Hands-On, Projektbaserede Læringsforløb - i Høje-Taastrup kalder vi det LAHOPL.

Der skal skabes og kreeres med det forhåndenværende materiale
Sammen med Læringshuset vil I gå på opdagelse i nye måder at tænke dagtilbudsliv og pædagogik på. For Rundageren betyder det fx at arbejde med cirkulær tænkning, forståelse af (begrænsede) ressourcer, genbrug, maker-mentalitet osv.

Barnet skal opleve verden med alle sanser, og gøre sig autentiske erfaringer, som at dufte træet på høvlebænken og mærke malingen tørre på fingrene. Det er den slags erfaringer med verden, der sætter spor i det levede liv.” – Maja Wirenfeldt Vad Pedersen, dagtilbudschef.

Vi understøtter, at børnene kan bringe deres viden fra i går med i mødet med morgendagens aktiviteter, når vi går i dybden med en idé over længere tid. Børnene får dermed mulighed for selv at bygge ovenpå, byde ind og føle sig kompetente, mens de prøver nye idéer af.

Fleksibel organisering
Hvis alle har ansvar for alt, så er der ikke nogen, der har ansvar for noget” – du skal derfor stå i spidsen for at skabe en organisering, så det er tydeligt for alle, hvilke ansvarsområder, de har. Du skal sikre, at medarbejderne bruger deres forskellige kompetencer, så børnene får mest ud af det.

Det kræver, at du er struktureret i dit arbejde uden at være rigid. Du skal sammen med medarbejderne skabe en hverdag, hvor planerne er holdbare og robuste, men kan justeres, når der er behov for det.

Bliv en del af lærende arbejdsfællesskaber
Du bliver en del af en kommune, der har fokus på børnene og den pædagogiske kvalitet, og som sætter både udfordringer og udvikling på dagsordenen. Det forudsætter ledelse tæt på og du vil derfor opleve at din nærmeste leder, både har en høj grad af tillid og dyb interesse i dit arbejde.

Du er solidt pædagogiske funderet og skaber følgeskab
Du får en spændende ledelsesopgave, der kræver strategisk tæft, et skarpt øje for mulighederne i praksis og evner i personaleledelse i en opstartsperiode. Det kræver derfor, at du har ledelseserfaring, og det er en fordel, hvis du har en diplomuddannelse i ledelse eller tilsvarende.

Det er et krav, at du har en pædagogisk baggrund og et indgående kendskab til praksis i dagtilbud. For at lykkes i stillingen skal du være innovativ, motiveret for at prøve nyt og modig, så du tør at betræde nyt land. Du skal turde at stå i spidsen for at få ideerne med Læringshuset til at fungere i praksis – og evne at samle op på både de gode og dårlige erfaringer sammen med medarbejderne.

Børnehuset Rundageren
Børnehuset Rundageren er en integreret institution, der er fleksibel i forhold til antallet af vuggestue- og børnehavebørn. Den skal med tiden rumme ca. 100-120børn i 0-6 årsalderen, som er fordelt i de yngste, mellemste og ældste børn.

Du skal lede en bevægelse, hvor organiseringen er fleksibel, så der både er plads til at udfolde og udforske verden og finde hjem til en tryg base. Det er dit ansvar at personalets forskellige kompetencer sættes i spil, så børnene får mest muligt indflydelse og føler sig værdifulde for fællesskabet.

Vi er allerede i gang med at rekruttere pædagogisk personale, men så snart du starter, skal du være med til at fortsætte rekrutteringsprocessen.

Yderligere oplysninger
Tiltrædelse er pr. 1. oktober 2021 – eller snarest muligt.
Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest, samt referencer.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021
Vi afholder første samtale den 11. augustog anden samtale den 16. august 2021. I forbindelse med anden samtale vil du skulle udfylde en personlighedstest.

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål…. til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte dagtilbudschef Maja Wirenfeldt Vad Pedersen på tlf. 21167115.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    På Bugtskolen har vi særligt fokus på trivsel og læring, og vi understøtter elevernes selvhhjulpenhed, så de på sigt kan begå og klare sig i deres kommende voksentilværelse. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle børn og unge, som unikke med hver deres behov, ressurcer og kompetencer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så har du nu muligheden for at blive en del af Havana. Vi søger en pædagog på 30/32 timer, som har stærke specialpædagogiske kompetencer inden for Havanas målgruppe, gerne med start så hurtigt det kan lade sig gøre.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Jeg hedder Benjamin, og jeg kommer rigtig meget i Brogården sammen med mine venner – og ca. 250 andre børn og unge i alderen 10-18 år. Brogården er en gammel bondegård, hvor vi både har dyr, vi kan lege med, og en skov, vi kan lege i. Derfor er vi også rigtig meget udenfor hele året.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
29. juli 2024 12
28. juli 2024 11
27. juli 2024 12
26. juli 2024 12
25. juli 2024 12
24. juli 2024 12
23. juli 2024 13
22. juli 2024 13
21. juli 2024 11
20. juli 2024 11
19. juli 2024 11
18. juli 2024 11
17. juli 2024 12
16. juli 2024 12
15. juli 2024 13
14. juli 2024 13
13. juli 2024 12
12. juli 2024 12
11. juli 2024 12
10. juli 2024 12
9. juli 2024 12
8. juli 2024 11
7. juli 2024 12
6. juli 2024 12
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 8
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4