Ressourcepædagog til Solsikken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du bruge din faglighed og erfaring til at danne grobund for at udsatte børn kommer godt fra start i livet? Og vil du stå i spidsen for det professionelle børnesagsarbejde og understøtte kvalitetssikring af almenpædagogiske indsatser i et tæt samspil med kollegaer, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere?

Grib chancen og få et spændende job i Solsikken. Du bliver en del af et børnefagligt miljø med gode kolleger, og hvor du er med til at sætte den pædagogiske ramme i huset. En stor del af jobbet omhandler kvalitetssikring af de almenpædagogiske tilgange og at sikre, at de bliver eksekveret samt udvikling af læringsmiljøer. Det gør du i tæt sparring med medarbejderne omkring almenpædagogik med inspiration fra specialpædagogikken.

Sammen med Solsikkens anden ressourcepædagog står du også i spidsen for det professionelle børnesagsarbejde, og du skaber stærke tværfaglige samarbejder, som har afgørende betydning for udsatte børns start på livet.

Jeg hedder Tina og er klyngeleder og daglig pædagogisk leder Solsikken, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Din rolle og opgaver er, at du:
  • Er tovholder på børnesagsarbejdet og de almenpædagogiske indsatser
  • Samarbejder tæt med personalet i udarbejdelse af SMTTE- og Aktionslæringsmodeller gennem din deltagelse på ugentlige stuemøder
  • Understøtter og former den pædagogiske udvikling i hele institutionen
  • Er i tæt sparring med leder samt de andre ressourcepædagoger, og du har rollen som bindeled mellem personalegruppen og sparringsteamet


Du forstår vigtigheden af et godt forældresamarbejde. Du ser forældrene som en vigtig ressource i børnenes liv og kan sætte dig ind i de glæder og udfordringer, der er ved at være forældre til et barn i dagtilbud.

Du bliver medansvarlig for det tværfaglige samarbejde, og du arbejder tæt sammen med sagsbehandlere, PPR herunder talehørekonsulenter og psykologer samt diverse vejledere – med udgangspunkt i det enkelte barn og det omkringliggende børnemiljø.

Du brænder for at arbejde med udsatte børn og familier, og begejstres over de små vigtige skridt og det daglige mål om, at børnene har en god hverdag, hvor de mødes af engagerede og kreative voksne, der ser dem. Du skal være optaget af barnets sproglige udvikling og af børn, der udvikler venskaber og børnefælleskaber, opbygger selvværd og inddrages i deres egen hverdag.

Du skal søge job hos os, hvis du:
  • Er uddannet pædagog - gerne med en pædagogisk overbygning eller relevant efter-/videreuddannelse
  • Forstår at inddrage forældre som vigtig samarbejdspart i den fælles indsats, og du tager også den svære, men nødvendige samtale
  • Er skarp i dine iagttagelser og god til at analysere situationer og omsætte det til pædagogiske indsatser sammen med personalet
  • Reflekterer over egen og andres praksis, både alene og i samspil med dine samarbejdspartnere
  • Som person er åben overfor og nysgerrig på, hvad og hvem du møder

Du bliver en del af et godt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og har bevidsthed om, at opgaven vi løfter, er vi sammen om at lykkes med. Du bliver en del af et hus, hvor vi løfter hinanden - også ved at stille kritiske spørgsmål og udfordre faglige perspektiver.

Vi udvikler vores pædagogiske praksis sammen, hvilket betyder, at du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder på at være nærværende, omsorgsfulde, autentiske og opmærksomme voksne, der skaber tryghed, tillid og plads til fordybelse.

Vi har øje for børneperspektiver, så alle børn bliver set, hørt og taget alvorligt. Vi er opmærksomme på, at børn bliver til i relation til deres omgivelser, og at måden vi møder børnene på, således har afgørende betydning.

Vi er ved at starte en fælles rejse hen imod at blive en del af et helt nyt sprudlende kreativt Børne- og Kulturhus. Her skal vi samarbejde med musikskole, billedskole, dramaskole og indskoling – og du kan læse mere om Børne- og Kulturhuset og alt det spændende, du skal være med til og bliver en del af på hjemmesiden.

Vi står klar med dygtige kolleger, der hjælper dig godt ind i opgaverne og understøtter din opstart – se video om velkomst og onboarding på dagtilbudsområdet i Høje-Taastrup Kommune.

Geografisk ligger vi tæt på Taastrup station, i det dejlige grønne område ved Selsmosesøen – tæt på både by, kultur og natur.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. oktober 2021
Vi udvælger kandidater til samtale mandag den 25. oktober og afholder tirsdag den 26. oktober i tidsrummet 9-15.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. december 2022 med en ugentlig arbejdstid på 37 timer – men det er muligt at drøfte timeantallet alt efter dine ønsker og behov. Stillingen er med ansættelse er pr. 1. december 2021 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Vi ser meget gerne, at du kommer på besøg, og du er også velkommen til at kontakte mig for spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje på tlf. 30310767.

Mens du venter, kan du læse mere om Solsikken og pædagogik, læring og udvikling i Høje-Taastrup Kommune.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

De bedste hilsner
Tina Gjerstrup-Olsen og personalet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 8
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14