Pædagoger til fagligt fællesskab i Klynge G

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kunne du tænke dig et job, hvor vi gør en indsats for at holde os opdateret på ny pædagogisk viden og udvikle os sammen med børnenes bedste for øje? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor der både er plads til de erfarne og garvede og til de nyuddannede og ambitiøse?

Så er en af vores ledige stillinger måske lige noget for dig. Se, hvilke stillinger vi har lige nu længere nede.

I Klynge G er vi 21 pædagoger på almenområdet, 7 pædagoger med specialviden på specialområdet og 3 pædagogiske assistenter. Vi er også 11 medhjælpere, hvor én har specialpædagogisk viden. Derudover er vi 4 dygtige kollegaer i køkkenerne.

Vores klynge består af 3 huse; Børnehuset ABC, Børnehuset Universet og Solhøj, der alle er uddannelsesinstitutioner for både pædagogiske assistenter og pædagog studerende, det betyder, at der altid er ca. 1-2 studerende i hvert hus. Vi er stolte over at være uddannelsesinstitutioner, hvor vi gerne vil have den nye viden, der kommer fra seminariet. På den måde sætter vi krav om hele tiden at højne fagligheden for både os selv og for de studerende.

Vi ser os selv som én enhed, men med hver vores særegen på de enkelte institutioner. På tværs af klyngen har vi en række faglige fyrtårne, sprogvejledere og praktikvejledere, som vi samarbejder tæt med.

Vi er en klynge med fokus på nye pædagogiske muligheder. Vi arbejder i børnehøjde og taler med børnene om, hvad de gerne vil, hvad de er nysgerrige på og hjælper dem med at udfolde deres ideer og lege – børnenes perspektiv er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Du kommer til at arbejde med Lange, Autentiske, Hands-On, Projektbaserede Læringsforløb - i Høje-Taastrup kalder vi det LAHOPL. Se mere her.

Du får et spændende og givende arbejde i en klynge, der har rigtig gode rammer og muligheder for udvikling på det enkelte barns præmisser. Du får engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger og tæt samarbejde med øvrigt fagpersonale og forældre. Vi står klar til at tage imod dig og hjælpe dig godt ind i opgaverne og understøtte din opstart – se video om velkomst og onboarding på dagtilbudsområdet i Høje-Taastrup Kommune.

Du vil møde en bred vifte af forskellige kulturer, som vi planlægger ind i vores arbejde med børnene. Fokus på udvikling af børnenes selvstændighed ligger implicit i den måde, vi arbejder på. Børnene har vide rammer, og vi møder dem, hvor de er og tager udgangspunkt i det enkelte barns nærmeste udviklingszone. Vi arbejder med et konstant fokus på, at alle børn føler sig betydningsfulde og udvikler sig både i fællesskabet og som individ.

Alle børn har kompetencer og tager initiativer – og det er op til os at spotte dem og møde barnet, hvor det er på en anerkendende og støttende måde. Det gør vi allerbedst ved, at vi har en høj faglighed, er nærværende og opmærksomme, og vi evner at læse barnets individuelle initiativer, justerer os og reflekterer sammen over vores pædagogiske praksis.

Du får en nærværende og tilgængelig ledelse, og vi er optaget af, hvordan vi som ledelse bedst kan understøtte medarbejdernes gode samarbejde og høje faglighed.

Vores institutioner ligger i et naturskønt område i Hedehusene med en række legepladser, motorikbaner og tæt på offentlig transport.

Giv os et kald og hør mere om de enkelte institutioner og aftal gerne et besøg. Du kan kontakte:
  • Susanne Henriksen på tlf. 22842654, klyngeleder og pædagogisk leder i Børnehuset Universet
  • Pia Vang Poulsen på tlf. 30697430, pædagogisk leder i Solhøj
  • Carina Bonefeld Olsen på tlf. 23363181, pædagogisk leder i Børnehuset ABC


Du kan også læse mere om Høje-Taastrup Kommunes fælles indsats omkring pædagogik, læring og udvikling.

Vi har følgende ledige stillinger:
En pædagog og en specialpædagog til Solhøj
En pædagog til Universet
En pædagog til ABC Huset
En ressourcepædagog (cand. pæd./psyk.) på tværs i Universet og ABC Huset

Som ressourcepædagog får du en rolle på tværs af husene, hvor du videndeler og understøtter dine kollegers pædagogiske praksis og reflekterer over både din egen og dine kollegers pædagogiske praksis, så I sammen kan udvikle den. Du har styr på din pædagogiske værktøjskasse til at fremme børnenes trivsel, læring og udvikling – og du har stærke formidlingsevner. Du får ligeledes en rolle i det tværfaglige samarbejde, hvor du arbejder tæt sammen med psykologer, børneterapien og sprogpædagoger – og ikke mindst forældrene. Du er med på stuemøder, hvor der også er mulighed for sparring, så medarbejderne fx er mere klar til at indgå i samarbejde med PPR.

Ansøgningsfristen er mandag den 15. november 2021
Vi holder løbende samtaler, så søg allerede nu. Ansættelse pr. 1. januar 2022 eller før, hvis muligt.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13