Pædagog til fagligt udviklende drømmejob i Bakketoppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Her er jobbet til dig, som er fagligt ambitiøs, er kompetent i de nære relationer til barnet og ønsker et job med faglig udvikling.

Du bliver en del af en reflekteret personalegruppe, der går på arbejde for at levere både professionelt og fagligt, og som hver dag skaber en positiv forskel for børn gennem leg, læring og fællesskaber. Vi vægter arbejdsmiljøet højt, vi hjælper hinanden og øver os sammen!

Du har lyst til at udvikle dig i jobbet, du tager initiativ i det daglige pædagogiske arbejde i forhold til både det enkelte barn og børnegruppen. Alt sammen i samarbejde med dygtige kolleger.

Jeg hedder Helle og er klyngeleder og pædagogisk leder i Bakketoppen. Som leder tror jeg på, at vi lykkes, når vi kan se eget bidrag, forstår vores funktion og føler os som en del af noget særligt. Jeg lægger stor vægt på, at vi sammen skaber et hus, hvor det er rart at være både for børn, voksne og forældre. Jeg giver plads til, at du sammen med dine kolleger kan afprøve ting og lære af erfaringerne.

Bakketoppen ligger i gåafstand fra stationen, og der er kun 15 min med offentlig transport fra København eller Roskilde.

Nærvær, relationer og faglig refleksion
I Bakketoppen lykkes vi med at skabe de nære tryghedsskabende relationer. Vi har fokus på, at alle har kompetencer. Vi møder barnet i zonen for nærmeste udvikling. Det kræver, at du har en høj faglighed herunder indgående viden om børns almene udvikling, og at du evner at læse barnets individuelle initiativ, justerer dig og reflekterer over din pædagogiske praksis i samarbejdet med dygtige kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Forældrene er i Bakketoppen en vigtig og ligeværdig samarbejdspart, og det er vigtigt, at du går til forældresamarbejdet med ydmyghed, nysgerrighed og ser mulighederne i det konkrete forældresamarbejde.

Bakketoppen er en arbejdsplads med ambitioner
Du bliver en del af et hus, der gør en forskel! Du får dygtige kolleger, som brænder for deres arbejde, for børnene og for de små og store fremskridt. Bakketoppen ligger på kanten af et tidligere socialt udsat boligområde, og nogle af vores børn har brug for det lille ekstra, som ligger i den nære relation. Vores ambition er, at børn fra Bakketoppen ved hvem de er, og hvad de kan, når de forlader os.

I Høje-Taastrup er dagtilbud prioriteret højt, og der er viljen til at skabe de bedste forudsætninger for børns trivsel og udvikling i en fælles rejse, som du kan læse mere om her.

Her kan du læse jobbeskrivelsen pædagoger på dagtilbudsområdet Høje-Taastrup Kommune.

Du kan både være nyuddannet eller erfaren pædagog – vi forstår at tage imod dig, støtte dig som nyuddannet og drage dine erfaringer i spil, hvis du er erfaren pædagog.

Vi lægger vægt på at du:
  • Omsætter din indgående viden om børns udvikling til pædagogisk praksis i samarbejde med dine kollegaer
  • arbejder med børns socio-emotionelle udvikling
  • Har de pædagogfaglige mål for øje i din daglige kontakt og samvær
  • Brænder for at gøre en forskel for ALLE børn
  • Aktivt understøtter børnenes sproglige udvikling – du er optaget af sprogets nuancer og sætter ord på handlinger og følelser


Vi tager godt imod dig
Du bliver klædt på til at arbejde med metoder og værktøjer, både på løbende møder og på læringsdage i kommunens netværk for nye pædagoger – se en video her. I institutionen får du løbende sparring og mulighed for supervision både i huset og fra Pædagogisk Udviklingsteam.

Yderligere oplysninger
Ansættelse er pr 1. januar med mulighed for tidligere start.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelsen indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.

Fortæl os om din motivation for at søge jobbet
Skip den lange ansøgning og skriv i stedet 15-20 linjer om din motivation for at søge jobbet og læg et CV ved med det relevante for jobbet.

Ansøgningsfrist mandag den 22. november. Du sender din motivation, CV og uddannelsesbevis via kommunens e-rekrutteringssystem.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vil vide mere kan du kontakte Klyngeleder og pædaogisk leder i Bakketoppen Helle Lundstein 23 66 54 04. Jeg håber du giver mig et ring, så jeg kan fortælle dig mere om jobbet og Bakketoppen til mig! Du kan også læse mere Bakketoppens hjemmeside


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Mandag den 29. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15
19. august 2024 17
18. august 2024 16
17. august 2024 16
16. august 2024 17