Leder af Pædagogisk udviklingsteam med ansvar for forebyggende indsatser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv en del af et fantastisk pædagogisk udviklingsteam, hvor fagligheden og engagementet er højt, og hvor vi samtidig har det sjovt sammen. Teamet består af pædagogiske vejledere, indsatspædagoger og pædagogiske proceskonsulenter, der arbejder med særlige tilrettelagte indsatser på 0-6 årsområdet i et tæt samarbejde med tværfaglige kolleger fra Børne- og Unge Rådgivningscenteret.

I er to ledere af det pædagogiske udviklingsteam - du bliver leder af de forebyggende indsatser i teamet, og din lederkollega er leder for de visiterede opgaver. De forebyggende indsatser varetages af 10 indsatspædagoger og 6 pædagogiske proceskonsulenter. Du kommer også til at spille bold op af dagtilbudschefen, som er din nærmeste leder. I vil have en tæt dialog og tæt samarbejde bl.a. om koordinering af ressourcer.

Du skal være med til at spille sammen om at løfte børn, pædagogik, kvalitet og skabe Danmarks bedste dagtilbudsområde. Vi er allerede kommet langt ved at samarbejde på tværs og bruge hinandens kompetencer, og du kan være med til at understøtte, at vi fortsætter den gode og spændende udvikling og fortsat bliver endnu dygtigere til det, vi gør.

Du har erfaring med at arbejde på dagtilbudsområdet og kendskab til specialområdet. Du er uddannet pædagog og kender praksis. Du har viden om, hvad der rør sig, og du kan forstå hverdagen i et dagtilbud og de dilemmaer og udfordringer, som kan opstå. Det betyder, at du kan give faglig sparring hvad angår pædagogik og specialpædagogik, og du kan spørge ind til, hvad der rør sig og forstår, hvad medarbejderne står i.

Du har gennemslagskraft og er ikke bleg for at stille dig op og tale dine medarbejders sag. Du tør springe ud i tingene, prøve nyt og finde løsninger. Du trives med at blive forstyrret og udfordret i dine perspektiver, og du har ligeledes lyst til at forstyrre andre og udfordre deres perspektiver og praksis. Du har indsigt i proces- og konsulentarbejde og har erfaring med at arbejde procesorienteret.

Du har en god organisationsforståelse og er god til at spotte, hvad der behov for og have overblik fx ift. videndeling på tværs eller opkvalificering af kompetencer for at understøtte nye udfordringer og dagsordener, der opstår. Dit gode overblik bruger du også til at vurdere og prioritere de mange opgaver og projekter, som både du selv og dine medarbejdere er en del af.

Du har en tillidsbaseret ledelsesstil, hvor du giver medarbejderne rum til at håndtere deres opgaver og har tillid til, at de leverer det bedste, de kan. Du ser dine medarbejdere - og netop blik for det mellemmenneskelige er en af dine spidskompetencer. Det falder dig naturligt at skabe tillidsfulde relationer både hvad angår medarbejdere og samarbejdspartnere på tværs af organisationen. Du praktiserer medinddragelse, når der foretages diverse ændringer, og du er en god formidler, der forstår at oversætte beslutninger til medarbejderne.

Du anerkender et godt stykke arbejde og deler succeshistorierne, så vi i fællesskab kan fejre, når vi lykkes særligt godt. Du er nysgerrig på medarbejderne og interesserer dig for både hvorfor vi lykkes særligt godt, og hvorfor vi somme tider ikke lykkes – og hvordan vi i de tilfælde kan vende det til læring. Du værdsætter et lærende fællesskab, hvor det ikke handler om en nulfejlskultur, men hvor vi rent faktisk ser fejlene som mulighed for læring og udviklingspotentiale.

Vi står klar med dygtige kolleger, der hjælper dig ind i opgaverne og understøtter din opstart – se video om velkomst og onboarding på dagtilbudsområdet i Høje-Taastrup Kommune.

Ansøgningsfristen er torsdag den 2. december 2021
Vi afholder 1. samtale den 8. december og 2. samtale den 15. december. Du skal være indstillet på at afsætte tid til at besvare et spørgeskema til en personprofil mellem 1. og 2. samtale.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Ansættelse pr. 1. februar 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål til jobbet, os eller noget helt tredje, så spørg endelig… Du kan kontakte pædagogisk fagleder Elsebeth Gjesing Hansen på tlf. 24691712 eller dagtilbudschef Maja Wirenfeldt Vad Pedersen på tlf. 21167115.

Mens du venter, kan du læse mere om Høje-Taastrup Kommunes fælles indsats omkring pædagogik, læring og udvikling. Du kan også læse om vores helt nybyggede Læringshus og kommende Børne- og Kulturhus.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Torsdag den 02. december 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. juli 2024 12
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 8
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14