Pædagog til kommunikationsgruppen på Mølleholmskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du have et job, hvor du styrker vores børn med udtalte kommunikationsvanskeligheder, og gør dem klar (både fagligt og socialt) til at gå i almenklasse og SFO? Tør du afprøve nye læringsmetoder sammen os?

Så bliv en del af vores helhedstilbud, og vær med til at skabe succes for 24 børn (0.-3. årgang) med vidtgående sproglige eller kommunikative vanskeligheder, hvor langt de fleste børn efterfølgende bliver en del af en almen klasse og SFO i en af kommunens folkeskoler. Du får timer i både SFO og skole.

God normering med tid til gode dialoger. I undervisningen indgår du i et tæt tværfagligt samarbejde, idet der altid er to voksne i alle lektioner.

Du bliver en del af et spændende pædagogisk miljø, hvor du får rig mulighed for at udvikle din faglighed.
Hos os arbejder pædagoger og lærere tæt sammen. Vi afprøver sammen nye metoder og er lydhøre over for hinandens forslag. Vi bruger hinandens faglighed og har gode dialoger i forhold til vores daglige praksis og elevernes læringsstile. Vi tager chancer og afprøver nyt - hele tiden med fokus på, hvad der virker.

Faste rutiner med plads til fleksibilitet. Vi har gode rutiner og har altid en plan – men vi følger børnene og har stor fleksibilitet ift. hvad dagen bringer. Vi voksne guider børnene tydeligt i forhold til, hvordan vi gør tingene – vi sætter tydelige rammer. Når vi guider børnene, gør vi det med tydeligt kropssprog og gerne med visuelle hjælpemidler. Fleksibiliteten kræver at vi løbende taler om vores mål for eleverne – sociale og faglige mål samt deres kommunikative udvikling.

Du får et job, der udvikle dig og din specialpædagogiske værktøjskasse til gavn for børnene. Du bliver en del af et team, der fungerer godt kollegialt og fagligt, og som prioriterer daglig kvalificeret sparring. Vi mener at faglige samtaler skaber stor faglig udvikling i teamet – så det prioriterer vi.

På Mølleholmskolen er det pædagogiske personale ICDP-uddannede. Som pædagog på Mølleholmskolen vil du få ICDP-uddannelsen i løbet af dit første arbejdsår, hvis du ikke allerede har den.

Du får gode kolleger og bliver en del af et professionelt arbejdsfællesskab med forskellige kompetencer, som vi aktivt bruger og giver plads. Vores fokus er på dét, der virker. Du vil helt sikkert nyde godt af den gode energi og fællesskabet i teamet, og du vil i starten af ansættelses blive hjulpet godt ind i opgaverne af en mentor.

Du bliver en del af et rutineret team bestående af fem pædagoger og tre lærere. Teamet er vant til at arbejde tæt sammen, vi kender hinanden godt og glæder os til at høre dine input både til det faglige og dine bidrag til god stemning og til et godt grin!

Ud over vores team har vi samarbejde med tale/hørerkonsulenter og PPR-psykologer. Når der er behov, samarbejder vi med børneterapien.

Dagligdagen i gruppeordningen. Gruppen har tilhørsforhold til almen skole og SFO, hvor du sammen med teamet vurderer, i hvilken grad det enkelte barn formår inklusion. Gruppen har selvstændige lokaler, men børnene er tilknyttet til en almen klasse, hvor vi vurderer løbende deres evner til at indgå i en almen klasse med eller uden støtte.
I SFO har børnene mulighed for at deltage i alle aktiviteterne, men har også en særskilt base de kan trække sig tilbage til, hvor det enkelte barn har mulighed for leg, ro og fordybelse. Vi former børnene i deres sociale udvikling og lærer dem at afkode hinanden.

Fysiske aktiviteter er en stor del af den pædagogiske praksis. Vi spiller blandt andet fodbold, klatrer på klatrevæg, går i svømmehallen og laver andre fysiske aktiviteter, der optager børnene og udvikler deres motorik. Vi har også en fast båldag, hvor den står på snobrød eller andet godt bål mad.

Det formelle….
Du er uddannet pædagog. Du har eller ønsker mere viden om special pædagogik. Det vil være et plus, at du har en bred pædagogisk værktøjskasse og erfaring med special pædagogik, men det er ikke et krav, så du kan også være nyuddannet pædagog med mod på den specialpædagogiske verden.
Vigtigst er det, at du evner at skabe relationer til de børn, du arbejder med og at du trives med at indgå i tværfagligt arbejde. Vi har en del skriftligt arbejde, så vi har brug for, at du har gode skriftlige formuleringsevner.
Vi glæder os til at høre fra dig. Besøg vores hjemmeside og læs mere om Mølleholmskolen

Yderligere oplysninger
Jobbet er på fuld tid og ansættelse er pr. 1. marts 2022 eller hurtigst muligt.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra 6.30-17.00

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt principper om ny løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der referencer samt straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist søndag d. 16. januar 2022
Fra mandag d. 10. januar holder vi løbende samtaler.
Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til efter juleferien at kontakte SFO leder Ole Kruse Pedersen på [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15
19. august 2024 17
18. august 2024 16
17. august 2024 16
16. august 2024 17
15. august 2024 17
14. august 2024 17
13. august 2024 17
12. august 2024 17
11. august 2024 17
10. august 2024 17
9. august 2024 18
8. august 2024 16
7. august 2024 16