Vi søger to pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tjele

Brænder du for fritidspædagogikken eller for specialpædagogikken og kan du udvikle gode aktiviteter/undervisning, hvor børnene har det som en fisk i vandet? Ørum skole mangler 2 pædagoger; en SFO-pædagog med lektioner i skolen samt en pædagog med socialpædagogiske kompetencer primært i mellemform med også med timer i SFO.

1. Vi står og mangler en SFO-pædagog der brænder for fritidspædagogik, at skabe sunde fællesskaber for børn og som nyder at være aktiv både inde og ude i vores skønne lokalmiljø.

Du skal ligeledes kunne indgå i skoletimer og være villig til at have timer i en klasse fx idræt, musik, HDS, mellemform eller hvor dine kompetencer og interesse er.
Du vil komme til at indgå i et lille SFO-team hvor samarbejde og god kommunikation er vigtigt
Vi kan tilbyde en skøn børnegruppe på ca. 60 i alderen fra 0. til 3.kl. en god kollegagruppe og super gode rammer at være i.

2. Ligeledes står vi og mangler en pædagog med socialpædagogiske kompetencer. Her er opgaven at være en del af skolens mellemform og have fokus på at sikre deltagelsesmuligheder for alle. Alle skal kunne føle sig vellidt, at have adgang til at virke og opleve velvære.

Du skal kunne stå med en gruppe børn der har brug for:
  • dig og den gode relation
  • du kan sætte rammen og holde fast
  • du kan skabe medindflydelse og medbestemmelse
  • du tænker læring på andre måder end bogen
  • du kan arbejde med de eksekutive funktioner – og regulering.


Du skal være robust i mødet med børn og være god i dialogen med dine kollegaer, forældre og samarbejdspartnere. Derudover skal du være villig til at være undersøgende og udviklende på egen praksis sammen med ledelsen, læringskonsulent, PLC og dine kolleger.

Du vil komme til at indgå i et mellemform-team og være bindeleddet ind i elevernes stamklasse-team.
Du vil også i en eller anden grad være overgangsvoksen ind i SFO om eftermiddagen, når der er børn der har brug for det.

Hos os har vi fokus på at sætte eleverne i priviligerede positioner. Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse gennem refleksion, dialog og data, hvor vi i fællesskab vender tingene på hovedet, og udvikler prøvehandlinger så vi kan skabe de bedste rammer for elevernes læring og skolegang.

Vi arbejder ud fra Viborgs kommunes børn og ungepolitik - forskellige i fællesskab og så er vi optaget af det tværprofessionelle samarbejde.

Vi arbejder sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø, derfor vil du møde en ledelse der er åben, vil dialogen og ser muligheder.

Hos os er der stor grad af medbestemmelse inden for rammen og din kreativitet kan få lov at blomstre.

Hvis du har interesse og kompetencer der passer ind i dette vi mangler, så skynd dig at sende en ansøgning. Er du nysgerrig på noget så kontakt skoleleder Maria Andersen på 20560594 eller send mail [email protected]

I ansøgningen skal du lige give udtryk for hvilken stilling du er interesseret i.

Vi har brug for dig fra 1. januar 2024 eller snarest muligt.
Der er tale om faste stillinger på 37 timer. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og fantastiske kolleger. Der vil i forbindelse med en ansættelse blive indhentet straffe -og børneattest. Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Tjele.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Tjele
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Der er bud efter PPR, så derfor er vi så heldige, at vi kan ansætte flere pædagogisk psykologiske vejledereHar du stærke vejledningskompetencer kombineret med en solid pædagogisk og didaktisk p..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Rosenholm søger en dygtig pædagog. Her er højt til loftet og fagligheden er i højsædet.Vi er et bosted for udviklingshæmmede, der er i rivende udvikling. Vi satser på at skabe det bedste liv fo..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    En enestående mulighed for dig, der vil børn, pædagogik og (små) menneskers udvikling i naturskønne omgivelserProjektstilling 37 timer – ansættelse 1. august 2024.I [xxxxx] har vi..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Har du lyst til et spændende ledelsesmæssigt job med en stor spændvidde, både i kraft af et pædagogisk og fagligt bredt felt, med ambitiøse og dygtige medarbejdere og i en kommune der tager udvikli..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Tjele

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Tjele over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Tjele over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2