Pædagogisk konsulent til Furesø Kommunes [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være med til at sikre udvikling af stærke sproglige læringsmiljøer i alle Dagtilbud? Og vil du være med til at sikre rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling af dygtige medarbejdere, så vi kan realisere Furesø Kommunes ambitiøse målsætning om 70 % pædagoger i vores Dagtilbud?

Så skal du være pædagogisk konsulent i Furesø Kommune med fokus på sprog, kompetenceudvikling, rekruttering og understøttelse af ledelsen i vores Dagtilbud!

Som pædagogisk konsulent i Furesø Kommune bliver du en del af Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse, hvor du i tæt samarbejde med Dagtilbudschefen og dygtige kollegaer er med til at sikre de bedste vilkår for ledelse, pædagogisk udvikling og drift af vores Dagtilbudsområde. Du bevæger dig i spændingsfeltet mellem pædagogisk udvikling tæt på Dagtilbuddenes praksis og opgaver på forvaltningsniveau. I stillingen vil du desuden få et selvstændigt ansvar for udviklingen af stærke sproglige læringsmiljøer, og rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling af dygtige medarbejdere.

Baggrund
I Furesø Kommune har vi 28 kommunale, 3 selvejende, 2 private Dagtilbud og dagplejen. Fælles for dem er, at ledere og medarbejdere hver dag brænder for at gøre en forskel for de yngste børn og give dem et godt grundlag for at trives, lære og udvikle sig til livsduelige unge og voksne. Alle Dagtilbudsledere refererer til Dagtilbudschefen.

Som pædagogisk konsulent indgår du i et team med tre andre dygtige og ambitiøse pædagogiske konsulenter, hvor I sammen understøtter både udviklingen af vores samlede Dagtilbudsområde og de enkelte Dagtilbudsledere i deres daglige ledelsesarbejde. Du medvirker til udvikling, koordinering og implementering af indsatser på tværs af Dagtilbudsområdet med særlig fokus på sprogarbejdet, rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling af pædagoger.

Hvem er vi
Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse er den forvaltningsmæssige ramme om Furesøs Dagtilbud og skoler. Vi er i alt 31 medarbejdere, som deler ansvaret for driften og udviklingen af hele området, og betjeningen af vores direktion og politiske udvalg. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglighed, en høj grad af tillid, en fleksibel og dynamisk tilgang til vores opgaver og en uhøjtidelig omgangstone.

Du får en central placering i forvaltningen, hvor du bliver en del af vores sekretariat på rådhuset, hvor dine nærmeste samarbejdspartnere bliver Dagtilbudschefen, de tre andre pædagogiske konsulenter og Dagtilbudslederne. Du indgår også i et team af udviklings- og fagkonsulenter i centeret, og du vil også få kontakt til vores direktion og det politiske niveau samt øvrige centre og afdelinger i forvaltningen. Du vil kunne få sparring og et tæt samarbejde med mange kolleger og Dagtilbudsledere i din hverdag. Samtidig vil du opleve et stort råderum ift. løsning af dine arbejdsopgaver, hvor du virkelig kan gøre en forskel!

Dine vigtigste opgaver
I stillingen vil du få et selvstændigt ansvar for udviklingen af sprogområdet, hvor nogle af dine konkrete opgaver vil være:

  • Udvikling af de sproglige læringsmiljøer i Dagtilbuddene
  • Facilitering af netværk for vores sprogpædagoger
  • Den fortsatte implementering af Sprogtrappen, som vi benytter til sprogvurdering af alle vores toårige børn


Samtidig vil du i stillingen få et selvstændigt ansvar for udviklingen og udmøntningen af vores arbejde med at nå vores målsætning om 70 % pædagoger i vores Dagtilbud i 2030 gennem uddannelse, fastholdelse og rekruttering.

Sammen med de øvrige pædagogiske konsulenter i centeret er du også med til at understøtte ledelsen af Dagtilbuddene gennem sparring og vejledning til Dagtilbudslederne om bl.a.:
  • Generel ledersparring til Dagtilbudslederne om f.eks.:
  • Sparring på den pædagogiske ledelse af medarbejderne, udvikling af det pædagogiske læringsmiljø og arbejdet med de styrkede læreplaner
  • Sparring på hvordan de kan udvikle deres Dagtilbud på f.eks. personaledage
  • Sparring på forældresamarbejde og håndtering af forældrehenvendelser eller klager
  • Sparring ift. børn med særlige behov, og hvordan det pædagogiske læringsmiljø kan tilrettelægges så det er inkluderende for alle børn

Som pædagogisk konsulent er du også med til at løse forskellige både udviklings- og administrative opgaver, f.eks.:
  • Du er med til at initiere og drive den pædagogiske udvikling på Dagtilbudsområdet, og sikre koordinering mellem udviklingsindsatser og andre opgaver på Dagtilbudsområdet i tæt samarbejde med Dagtilbudschefen, de øvrige pædagogiske konsulenter og Dagtilbudslederne

  • Du faciliterer ét af vores fire faglige ledersparringsnetværk og arbejdsgrupper for Dagtilbudslederne

  • Sammen med de øvrige pædagogiske konsulenter fører du tilsyn med Dagtilbud
  • Du giver rådgivning og sparring til ledelsen i Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse som støtte til beslutningstagning fx om udvikling af den pædagogiske kvalitet i Furesø Kommunes Dagtilbud, implementering af indsatser, lovgivning og kommunale strategier og indsatsområder i Dagtilbuddene

  • Du arbejder med konkrete sager og ad hoc opgaver i Center for Dagtilbud og Skole

Din baggrund
Vi søger en kollega, som brænder for 0-6 års området og som har et højt fagligt niveau inden for pædagogisk ledelse, udvikling og drift af Dagtilbudsområdet. Vi forventer at du:
  • Er uddannet pædagog med relevant efteruddannelse eller en relevant akademisk uddannelse
  • Du skal have ledelseserfaring fra Dagtilbudsområdet, og gerne erfaringer med arbejdet som konsulent, processtyrer og sparringspartner
  • Har indgående kendskab til børns sproglige udvikling og indretningen af sproglige læringsmiljøer i Dagtilbud
  • Kan arbejde med læringsprocesser og kompetenceudvikling
  • Har en inddragende og understøttende tilgang til samarbejdet med Dagtilbudslederne – og kan give sparring, der udvikler og udfordrer på en konstruktiv måde
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ’teten’ på egne opgaver
  • Har lyst til og nemt ved at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer
  • Kan arbejde i en politisk styret organisation og løse en varieret vifte af konsulent- og forvaltningsopgaver
  • Trives i en travl hverdag og har en god sans for hvilke opgaver og sager, der skal prioriteres, samtidig med, at du kan holde flere bolde i luften

Hvad kan vi tilbyde
Du kan glæde dig til et godt samarbejde, stort engagement, gensidig tillid og højt humør i vores kontorfællesskab og sammen med Dagtilbudslederne. Du vil møde stor politisk bevågenhed og høje ambitioner på Dagtilbudsområdet, og du vil få indflydelse på udviklingen af Dagtilbudsområdet. Samtidig vil du møde gode og ambitiøse kollegaer og spændende udfordringer i et godt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor sparring og ledelsesstøtte i det daglige arbejde er en selvfølge. Du får mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af dine opgaver, med vekslen mellem arbejde i Dagtilbud, på rådhuset og mulighed for at arbejde hjemme. Du refererer til vores sekretariatsleder og får et tæt fagligt samarbejde med vores Dagtilbudschef.

Løn- og ansættelsesforhold:
Der er tale om en fast fuldtidsstilling, og ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer jf. principperne i Ny Løn. Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest den 1. juni 2022.

Ansøgning og ansættelsessamtaler:
Ansøgningen sendes elektronisk senest 21. april 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes den 25. og 27. april 2022.

Yderligere oplysninger:
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Furesø Kommune, kan du læse mere på vores hjemmeside www.furesoe.dk eller kontakte sekretariatsleder Mette Østfeldt på 72 16 49 19 eller pædagogisk konsulent Stina Hendrup 72 16 44 16.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=32bae626)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Torsdag den 21. april 2022

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • Pædagog til Klostervangens børnehave

    Lidt om os:Vi er en 0-6 års institution med plads til 22 vuggestuebørn og 35 – 38 børnehavebørn.Klostervangen ligger centralt placeret i Hillerød og er en del af områdestrukturen Område Æbelhol..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Fagligt funderet og struktureret pædagog til Følst...

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nyt sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Så er dette job måske noget for dig! For her på Følstrup..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog til vores fællesskab i Villa Himmelblå

    GenopslagVi søger en pædagog til vores børnehave.Lidt om osVi er et børnehus der bor i en villa tæt ved Lyngby sø. Vi har 4 stuer fordelt på 2 etager. Vi har en modtagergruppe for de yngs..
    • Pædagog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Værløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4