Vikarstilling: Nyt botræningstilbud til unge med autisme i Furesø Kommune søger medarbejder og vikarer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Værløse

[Vil du være med til at støtte unge mennesker med autisme i vejen til et selvstændigt og meningsgivende liv? Har du viden på området og har du lyst til at være med til at udvikle indsatserne? Så er det måske lige dig vi søger til vores nye botræningstilbud.

Botræningstilbuddet Søndersø
Den 1. september 2021 åbnede vi et helt nybygget midlertidigt botræningstilbud med plads til 10 unge i alderen 18 til 35 år. Lige nu bor her 6 unge mennesker og vi forventer, at vi i løbet af kort tid, har et fuld beboet tilbud. Derfor søger vi en ny medarbejder, så vi bliver et team på 6 faste medarbejdere. Vi søger også vikarer til et fast vikarkops.
Tilbuddet er beliggende i Værløse, tæt på svømmehal, grønne omgivelser, offentlig transport og ikke mindst vores eget klubtilbud for borgere med autisme, der skal hjælpe de unge med at skabe relationer til andre og derved opnå et større netværk. Du vil som den faste medarbejder blive en naturlig del af klubtilbuddet.

Din opgave
Som medarbejder på Søndersø arbejder du med at sikre et forudsigeligt, trygt, omsorgsfuldt og udviklende miljø. Du kan trække forskellige metoder og tilgange op ad værkstøjskassen, du går struktureret til værks og du tilpasser og graduerer løbende støtten til den enkeltes ønsker, behov og ressourcer. Du arbejder målrettet sammen med borgerne om deres mål, og ser dokumentation som en natulig del af din opgave.
Det overordnede mål er, at de unge vil være i stand til at flytte i egen bolig efter opholdet på Søndersø, og at de er i gang med uddannelse eller job.
Din opgave er derfor at støtte de unge i at opnå en bedre forståelse for deres autismediagnose, støtte dem til at udvikle sig socialt, og støtte dem i at udvikle praktiske færdigheder i hverdagen og livet.
Alle beboerne skal som udgangspunkt deltage i vores gruppetilbud "Lær at forstå din autisme", som vi selv har været medudvikler af sammen med VISO.

Hvem er du?
Du har en socialfaglig uddannelse f.eks. socialpædagog/ergoterapeut, og så har du erfaring inden for området. Du er selvfølgelig en holdspiller, men kan også arbejde individuelt, og er god til at arbejde sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
Du får en arbejdsdag med gode kollegaer, højt til loftet, mange forskellige opgaver, fleksibilitet og gode muligheder for at være med til at præge udviklingen og området.
Hvis du har kendskab til dokumentationssystemet Nexus eller andet fagsystem vil det være en fordel.

Afdelingen for Gennemgribende udviklingsforstyrrelser
Botræningstilbuddet Søndersø er en del af afdelingen for Borgere med Gennemgribende Udviklingsforstyrrelser i Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune.
Afdelingen består af tre teams, og pt. i alt 25 medarbejdere. Hvert team har en koordinator. Det team du skal være en del af, er "Søndersø" temaet.
De to andre teams er ASF-teamet og Lynghus-teamet. ASF-teamet arbejder primært med bostøtte til borgere med autisme, gruppetilbud og er også en del af aftenklubben til borgere med autisme.
Lynghus-teamet varetager samværs-og beskæftigelsestilbud til borgere med udviklingshæmning samt yder bostøtte, ligeledes til borgere med udviklingshæmning.
Vi står midt i en proces, hvor vi har fokus på at opnå en større sammenhæng i indsatser og metoder, så vi fortsat kan udvikle og tilpasse vores tilbud, til gavn for borgerne. Som noget nyt tager vi imod unge fra 16 år med autisme.

Organiseringen i teams giver en helhedsorienteret indsats, med faglige fællesskaber, og medarbejdere, der går på tværs af indsatser omkring borgerne. Samtidig giver det plads til faglig specialisering og en højere grad af frihed til de enkelte teams/medarbejdere.

Vi er i gang med et kompetenceudviklingsforløb, MI-motiverende samtaler, og sammen med Socialstyrelsen skal vi i gang med at styrke det recovery-orienterede og rehabiliterende arbejde. Vi har faglige fælleskaber i form af teammøder, supervision og fælles personalemøder.

Er det noget for dig?

Vi søger en medarbejder på 37 timer samt vikarer til et fast vikarkorps. Gør gerne opmærksom på hvilken stilling du søger.
Som fuldtidsmedarbejder skal du forvente at arbejde hver anden weekend og at der kan være to til tre aftenvagter om ugen.

• Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om ny løn. Ansøgningsfrist er den 20.juni 2022 kl. 0800. Ansættelsessamtaler afholdes den 27. juni 2022. Ansættelse pr.15. august 2022.
• For yderligere information se https://voksenliv-furesoe.dk/borger/boliger/boligerne-s-nders/botilbuddet-s-nders/
• Du er også velkommen til at kontakte teamkoordinator Charlotte Kier på tlf. 7216 4281 eller [email protected] eller områdeleder Susanne Philipson på tlf. 7216 5045 eller [email protected] ]

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=07487ffd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Mandag den 20. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Værløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 12
16. juni 2024 12
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 10