Støttepersoner til gennemførsel af specialpædagogisk støtte til elever på NEXT’ erhvervsuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Elev - Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger støttepersoner, som skal fungere som specialpædagogisk støtte, og som skal indgå i et netværk omkring elever med særlige psykiske/mentale/sociale udfordringer på vores uddannelser fra GF1 til svendeprøver i aldersgruppen fra ca. 18 år og opefter. I samarbejde med vejledere, kontaktlærere og eleven er støttepersonen den gennemgående og vedholdende kontaktperson, der yder den bedste specialpædagogiske støtte i forhold til gennemførelse af den valgte uddannelse. læsere

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med forskellige understøttende funktioner i kraft af dine social- og pædagogisk-faglige kompetencer, alt efter de specifikke udfordringer eleven måtte have. Du har ansvaret for at bidrage konstruktivt til at binde netværket omkring eleven sammen samt være den stabile drivkraft, når de særlige udfordringer i form af f.eks. diagnoser skal understøttes gennem hele uddannelsesforløbet. Du vil have ansvaret for i samarbejde med vejlederen, kontaktlæreren og eleven at udvise overblik, bistå med at sparre, udvikle hensigtsmæssige strukturer, planlægge og evaluere et individuelt understøttende specialpædagogisk forløb.

Efter endt støtteforløb skal du udfylde forløbsbeskrivelse til vejlederen, hvilket danner baggrund for efterfølgende muligheder for genoptagelse af støttefunktionen via SPS-styrelsen.

Arbejdsopgaver i samtaler med eleven

  • opbygge en tillidsvækkende relation med respekt og hensynstagen til den udfordrede elev
  • afdække problemfelter og udfordringer, der spærrer for gennemførelse og til prøver
  • afklare den unges udfordringer i forhold til de teoretiske og faglige krav i den pågældende uddannelse
  • planlægge en struktur over, hvordan uddannelsen bedst kan disponeres
  • bistå med informationer fra underviseren, som eleven kan have mistet
  • bringe klarhed i forhold til målpinde for faget og understøtte portfolio-skrivning i teori og praksis
  • nært samarbejde med vejlederen, faglærer og eleven i forhold til elevens mentale, sociale og/eller psykiske udfordringer.

Om os

Vi tilbyder et uformelt samarbejdsmiljø og et veludviklet netværk med mange faggrupper, hvis primære fokus er udvikling og understøttelse af elever, der uanset forskellige handicap tilbydes kvalificeret og professionel opbakning til gennemførelse af deres uddannelse.

Din profil

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for det sociale og/eller pædagogiske fagområde. Du skal brænde for det socialpædagogiske fagområde og have veludviklede kompetencer inden for dette område.

Alternativt er du en erfaren lærer eller specialpædagog, som er ved at trappe ud af arbejdsmarkedet, men er interesseret i at fungere som støtteperson på timebasis.

Du falder naturligt ind i et vejledende og pædagogisk netværk, hvor du understøtter med handlemuligheder inden for forskellige psykologiske/mentale/sociale handicap, der kan spærre for elevens gennemførelse af uddannelse.

Som person er du pligtopfyldende, kan arbejde selvstændig og er empatisk og positiv over for mangfoldigheden af forskellige personligheder. Du er lyttende og indsigtsfuld, og du kan overskue og samle mange detaljer samt have øje for at evaluere og afslutte. Stillingen kræver, at du er diskret i forhold til fortrolige oplysninger.

Vi forventer, at du

  • er minimum et år inde i dit studie eller er senior med interesse i at arbejde timelønnet
  • formår at danne gode relationer og fremstå troværdig
  • er stabil og pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er god til kommunikation i skrift og tale blandt forskellige faggrupper
  • tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nina Hallgren på mobil tlf. 2639 6965, mail [email protected]

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er timelønnet. Stillingen normeres efter kapacitetsbehov og bevilget SPS-ansøgninger. Arbejdstiden kan derfor variere alt efter individuelle behov for socialpædagogisk støtte, men vil typisk være mellem 10-15 timer pr. uge. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende aftale.

Dit arbejde kan veksle mellem vores adresser på Nørrebro og/eller i Ballerup. Støtteforløbet kan foregå uden for almindelig undervisningstid. Samtalerne og støtten kan foregå både ved fysisk fremmøde og via telefonsamtaler/teamsmøder mv. Du får stillet mobiltelefon og computer til rådighed af NEXT.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 8. september 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Valby
  • Onsdag den 08. september 2021

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Valby over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3