Pædagog søges til Kildevængets børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Vi søger pr. 1. oktober eller hurtigst muligt en pædagog på 37 timer til Kildevængets børnehave.

Kildevængets børnehave består af fire stuer, hvor vi søger en pædagog, der kan være stuepædagog på den ene stue og dermed også være kontaktpædagog for stuens børn. I Kildevænget arbejdes der både stuevis og på tværs i hele huset. Der er en hverdag kombineret med planlagte aktiviteter og forløb for børnene, ture ud af huset, faste traditioner men også plads til spontanitet og impulsive tiltag.

Kildevængets børnehave er en del af område 3, som består af de fire institutioner i Vejen by; Kildevænget, Bakkegården, Billingland og Vorupparken.

I område 3 arbejder vi i fællesskab på at skabe, de bedste rammer for både børn og voksne og der er et godt samarbejde mellem de 4 institutioner, der ligger i området.

I Kildevængets børnehave møder du 8 kolleger, som både bidrager med en høj faglighed, fælles sparring, plads til sjov og et højt fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø.

Der er stor fokus på at skabe fleksible og motiverende læringsmiljøer og give børnene medbestemmelse og indflydelse på deres egen hverdag. Vi er interesseret i børnenes forståelse af verden og i at bruge dette perspektiv ind i udviklingen af vores praksis.

Du er som person nysgerrig på, hvad børnene viser og fortæller dig. Gennem en nærværende tilgang sikrer du dig, at børnene mærker du vil dem. Du er en nysgerrig, empatisk og legende voksen med lyst til og en forståelse af vigtigheden i at skabe og opretholde et tæt samarbejde med forældre omkring deres børn. Du viser initiativ i praksis og vi forventer du går forrest i samarbejdet med børn, forældre og vores tværfaglige samarbejdspartner samt at du er en aktiv medspiller i at skabe et godt arbejdsmiljø sammen med dine kolleger.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så er det jobbet hos os du skal søge.

Løn i forhold til gældende overenskomst

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen skal du henvende dig til Personale- og Pædagog fagligleder Anita Borup Paaske Jakobsen via mail [email protected] eller mobil 29369674. Der er mulighed for at besøge Kildevængets børnehave i uge 32 efter aftale.

Ansøgningsfrist: fredag d. 12.8.22 kl. 12

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 18. august i tidsrummet 16.00-20.00.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejen
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info
  • Pædagog i Fredericia

    Bliv en del af vores idrætsbørnehave! Vi søger to dedikerede pædagoger, der brænder for at integrere bevægelse som en naturlig del af børnenes udvikling og trivsel. Hos os prioriteres et stimuleren..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Fredericia

    Vi søger en struktureret og nærværende pædagog, som kan du li’ at hoppe i vandpytter og gå på jagt efter bænkebidere? Så er der en masse dejlige børn og medarbejdere i Voldly, der venter på dig..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vejen over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1