Pædagoger, SSA'er eller Ergoterapeuter til Afdelinger i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Skal alle mennesker have lov til at være ”Konge i eget liv”?
Hvis du kan sige ”ja” til det, og desuden brænder for, at borgerne lever et liv med selvbestemmelse, mest mulig selvhjulpenhed og hvor det meningsfulde liv er i centrum for deres liv, så er du den, vi søger!
Har du faglige ambitioner, lyst og mod til det professionelle samarbejde, ser mulighederne for at være med til at udvikle organisationen, tør og vil byde ind med dine kompetencer? Så er det lige dig, som vi mangler på vores hold.

Fordi vi mener, at ovenstående er vigtig, så lyder vores kerneopgave sådan:
Kerneopgaven i Bo-Vejle at understøtte et værdigt liv på egne præmisser for den enkelte borger. Et værdigt liv på egne præmisser er først og fremmest et liv med selvbestemmelse, hvor borgeren træffer sine egne valg. Det er også et liv, hvor borgeren selv definerer, hvad en meningsfuld tilværelse handler om. Og det er et liv med selvhjulpenhed, hvor borgeren med tilpas støtte kan mestre mest muligt selv.

Om Bo-Vejle


I Bo-Vejle bor der borgere med forskellige fysiske og psykiske handicaps. I alt er der 11 afdelinger fordelt på 4 matrikler - på Grundet og Bredballe i Vejle samt på Søndermarken i Give. Da vi er en stor organisation, er der mulighed for at deltage i såvel faglig udvikling som borgerrelaterede opgaver på tværs af afdelingerne.
For at lykkes med kerneopgaven, så kræver det, at man som medarbejder både har faglige kompentencer og evnen til at samarbejde. Du vil møde kollegaer og ledelse, som har øje for begge dele.

Vi søger medarbejdere til nedenstående afdelinger:


Til Stien, Bredballe Byvej 43 -
1 fast stilling 32 timer pr. uge


Her bor 14 borgere i alderen 37 – 73 år i selvstændige lejligheder. Derudover er der et fælleshus tilknyttet. Kerneydelsen er individuel tilpasset og sker fortrinsvis i den enkelte borgers lejlighed. Borgerne på Stien er alle aktive og mobile og har i varierende grad, brug for hjælp og støtte til de fleste daglige funktioner, så de mestrer aktiv deltagelse i eget hverdagsliv og opnår størst mulig livskvalitet.

Der arbejdes med understøttende kommunikation (foto, boardmaker, IPad mv.), der kontinuerligt udvikles og tilpasses den enkeltes behov.
Nogle af borgerne har et fundmentalt behov for struktur, for at kunne være i trivsel og dermed mestre hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du både forstår nødvendigheden af denne faglige tilgang og kan indgå i dette arbejde. Vores pædagogiske praksis tager afsæt i Low arousal og en grundlægende viden om autismespektrumforstyrrelser.
I afdelingen er der ansat 10 medarbejdere, som fordeler sig således; 8 pædagoger, 1 pædagogstuderende og 1 medhjælper.

Til Kernen, Bredballe Byvej 67 -
1 barselsvikariat 32 timer pr. uge


Her bor 10 borgere i alderen 27 – 60 år i egen lejlighed. Alle lejligheder er under samme tag med tilhørende fællesarealer. Borgerne har medfødte handicaps bl.a. Downs, autisme, cerebral parese og epilepsi.
Der arbejdes med understøttende kommunikation (tegn til tale, konkreter, foto og IPad), der kontinuerligt udvikles og tilpasses den enkeltes behov.
Borgerne i Kernen har behov for hjælp og støtte til alle daglige funktioner og nogle har endvidere fysiske handicaps og har derfor brug for forskellige former for hjælpemidler.
Vores pædagogiske praksis tager afsæt i Low arousal, forudsigelighed og masser af tålmodighed, så borgerne mestrer aktiv deltagelse i eget hverdagsliv og opnår størst mulig livskvalitet.
I afdelingen er der ansat 16 medarbejdere, som fordeler sig således: 11 pædagoger, 1 ergoterapeut, 1 praktisk medhjælp, 1 pædagogstuderende og 2 nattevagter.

Til Ringdams Kobbel 167 -
1 fast stilling på 35 timer pr. uge


Her bor bor 10 borgere i alderen 21 – 62 år i selvstændige lejligheder. Der er tilknyttet et fællesareal, som er samlingspunktet for forskellige aktiviteter. Derudover er der 1 bolig, som fungerer som tilbud til borgere i en midlertidig periode samt et aflastningsværelse.
Borgerne er kognitivt udfordret, og nogle borgere har tillægsdiagnoser som ADHD, autisme, demens og skizofreni. Der kan forekomme udadreagerende adfærd ved nogle borgere, når borgeren oplever afmagt. Dette arbejdes der målrettet med at undgå.
Nogle borgere er i dagbeskæftigelse, hvor andre har valgt at være hjemme. Der arbejdes med visuelle støttesystemer, som tilpasses den enkeltes borgers behov.
Ud over de praktiske og pædagogiske opgaver, er der også fokus på sundhedsfaglige opgaver såsom medicin, helbred, sundhed og bevægelse mm.
Den daglige støtte er tilrettelagt ud fra den enkelte borgers ressourcer, ønsker og behov. Vi er nysgerrige på, hvordan vi bedst kan støtte op omkring borgernes mulighed for et liv på egne præmisser.
I afdelingen arbejder der 10 medarbejdere, hvor de fleste har en uddannelse som pædagog. Der er ansat fast nattevagt på matriklen.

Til Ringdams Kobbel 165
- 1 barselsvikariat 30 timer pr. uge


Her bor 8 borgere i alderen 23 – 42 år. Borgerne bor i egen lejlighed med tilknyttede fællesarealer.
Borgerne er kognitivt udfordret, og nogle borgere har tillægsdiagnoser som tourette, mani og demens. Der er borgere, der anvender tegn til tale. Plejeopgaver er en naturlig del af det daglige arbejde omkring flere borgere. Nogle borgere er i dagbeskæftigelse, hvor andre har valgt at være hjemme. Der arbejdes med visuelle støttesystemer, som tilpasses den enkeltes borgers behov.
Ud over de praktiske og pædagogiske opgaver, er der også fokus på sundhedsfaglige opgaver såsom medicin, helbred, sundhed og bevægelse mm.
Den daglige støtte er tilrettelagt ud fra den enkelte borgers ressourcer, ønsker og behov. Vi er nysgerrige på, hvordan vi bedst kan støtte op omkring borgernes mulighed for et liv på egne præmisser.
I afdelingen arbejder der 15 medarbejdere, hvor de fleste har en uddannelse som pædagog. Der er ansat fast nattevagt på matriklen.

Til Grundet Bygade 19a
- 2 faste stillinger 30 timer pr. uge


Her bor 16 borgere i egne lejligheder i længerevarende tilbud. Derudover er der et aflastningsværelse.
Borgerne er i alderen 23-76 år. enkelte borgere er i dagbeskæftigelse. Borgerne er kognitivt udfordret og flere borgerne har psykiatriske udfordringer. Ud over de pædagogiske opgaver er der også fokus på sundhedsfaglige opgaver såsom helbred, sundhed, medicin, bevægelse og personlig hygiejne.
Det faste personale er fagligt fordelt på pædagoger – ergoterapeut – SSA –og omsorgsmedhjælpere. Der arbejdes i to teams omkring de enkelte borgere. Der arbejdes i blandede vagter – både dag og aften. Der er fast nattevagt.
19A samarbejder med 19B som er anden afdeling på samme matrikel, en samarbejdsproces i stadig udvikling.

Faglighed


Alle medarbejdere er uddannet i KRAP. Endvidere arbejder vi ud fra en neuropædagogisk forståelse – inddrager sansestimulation og andre metoder, når det giver mening for den enkelte borger.
Mange borgere har brug for forudsigelighed og genkendelighed. Derfor bruger vi også støttesystemer – såvel fysiske som digitale.
Centralt for arbejdet er kerneopgaven, hvorfor vi har udarbejdet et hæfte, som beskriver, hvordan vi arbejder med denne – herunder de dilemmaer, som man naturligt står i. Du kan læse mere om det på vores hjemmeside under overskriften ”Hvordan er hverdagen”.

Vi søger medarbejdere som:


  • Evner at omsætte kerneopgaven til praksis for den enkelte borger
  • Har faglige kompetencer, som kan komme i spil i jobbet
  • Kan samarbejde i dagligdagen med kollegaer, ledelse, øvrige afdelinger og eksterne samarbejdspartnere
  • Kan arbejde med dokumentation og ser dette som en naturlig del af jobbet
  • Reflektere over praksis og både giver og søger sparring hos kollegaer

Som arbejdsplads tilbyder vi:


  • En kultur hvor vi er optaget af at udvikle på fagligheden - både i den daglige praksis, via kurser og gennem supervision
  • Relevant oplæring i kerneopgaven, samt de administrative opgaver. Du får en introplan og en mentor.
  • Faglige kompetente og engagerede kollegaer
  • En målrettet indsats for et godt arbejdsmiljø
  • En anerkendende og synlig ledelse
  • Et ønske om at være aktive medspillere i de tiltag, som såvel borgere, pårørende, kommune og samfundet møder os med.
  • En arbejdsplads hvor vi er stolte over indsatsen og samtidig altid tror, at vi kan udvikle os.

Ansættelsesvilkår


Arbejdstiden er placeret mellem kl. 6.30 og kl. 23:00 samt hver anden/tredje weekend – det varierer lidt fra afdeling til afdeling. Du skal også være indstillet på at arbejde på helligedage.
Tiltrædelse 1. maj eller snarest herefter.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.


Flere oplysninger


Vi ser gerne, at du tager kontakt til de relevante afdelingsledere, inder du søger stillingerne:
  • Grundet Bygade; Torben Thomsen 24 89 96 61,
  • Ringdams Kobbel; Mette Thomsen på tlf. 30 52 98 72,
  • Bredballe Byvej; Trine Jørgensen på tlf. 29 36 29 96.

Du kan evt. også tage kontakt til centerleder Per Møller Huus på tlf. 30 35 09 62 eller stedfortræder Karen-Marie Skov Sørensen 29 35 29 97.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, hvor du også kan se en præsentationsfilm om Bo-Vejle.

Ansøgningsfrist


Ansøgningsfristen er 14. marts.
Ansættelsessamtaler afholdes på forskellige dage i uge 12.

Straffeattest


Der indhentes offentlig straffeattest.

OBS - I din ansøgning, bedes du angive, om du søger i en bestemt afdeling, eller om du søger i alle.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejle
  • Søndag den 14. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vejle over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 21
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 22
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 22
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 18
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 16
4. september 2024 14
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 12
31. august 2024 13
30. august 2024 14
29. august 2024 15
28. august 2024 12
27. august 2024 11
26. august 2024 14
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 16
20. august 2024 17