Pædagog søges til Miniinstitutionen Sølyst - 8260

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Om jobbet:
Miniinstitution Sølyst i Aarhus Kommune, Nordre Strandvej 155, 8240 Risskov søger en pædagog.

Stillingen er med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentlig og med tiltrædelse 1. september 2020.
Arbejdstiden er alle ugens dage, hver 2. weekend samt helligdage. Der arbejdes i 24 timers døgnvagt, samt 8-10 timers aftenvagter, derudover skal der påregnes møder i dagtimerne. Du vil ligeledes skulle på vinterferie eller sommerferie med børnene/de unge.
Kort om Miniinstitutionerne:
Mini-institutionerne i Aarhus er en døgnindsats i Børnecentret. Det er døgninstitutioner, der modtager 29 børn i alderen 0-18 år i længerevarende anbringelser. Børnene er fordelt på 3 decentrale afdelinger Sølyst, Toften og Solbrinken med 9-10 børn på hver afdeling. Geografisk ligger afdelingerne forskellige steder i byen, og der er tilknyttet fælleskontor til administration og tværfagligt bagland med socialrådgiver.
Kendetegnene ved en Miniinstitution er, at vi har søskendeanbringelser, længerevarende anbringelser, godt forældresamarbejde samt tilbud om efterværn til vores fraflyttede unge. Børnenes/de unges vanskeligheder er oftest af adfærdsmæssig, følelsesmæssig eller social karakter.

Om Sølyst:
Sølyst er beliggende i en stor skøn patriciavilla på Nordre Strandvej 155 i Risskov. Der bor på nuværende 10 børn i alderen 7 til 18 år. Sølyst er solidt forankret i lokalmiljøet.
Sølyst lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt opvækstmiljø. Vi tilstræber, at vores børn har en hverdag, der ligner andre børns hverdage med hensyn til skole, kammerater og fritidsaktiviteter. Sølyst sætter barnets udvikling i centrum og lægger vægt på at inddrage forældre/familie mest muligt i barnets liv.
Det daglige arbejde på Sølyst består i at skabe en god og tryg hverdag for børnene. Vi har en dagligdag med meget struktur og forudsigelighed for den enkelte og huset. Da det er børnenes opvæksthjem igennem mange år, er opgaverne mangfoldige såsom: Lektielæsning, skole/hjem samarbejde, huslige gøremål, børnefødselsdage, tæt forældresamarbejde og forældreinddragelse, planlægning og deltage i ferieture ud af huset, samarbejde med myndighed og andre relevante samarbejdspartnere osv.

Din profil:
  • Har en relevant grunduddannelse som pædagog
  • Robust personlighed
  • Har erfaring med udsatte børn og deres problemstillinger og gerne fra døgninstitution
  • Er en omsorgsfuld, tydelig og troværdig voksen
  • Har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i en spændende og dynamisk personalegruppe
  • Kan indgå og deltage i daglige praktiske gøremål, som er en forudsætning for, at vores hus og hverdag fungerer
  • Indstillet på at involvere dig og præge børnenes liv og opvækst på Sølyst
  • Kan se dig selv i en længerevarende ansættelse på Sølyst
  • Har kørekort til kategori B
  • Har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt, da du må regne med en del skriftligt arbejde samt at deltage i diverse møder omkring barnet
  • Det vil være en fordel at have kendskab til eller at have arbejdet ud fra en relationel, mentaliserende, anerkendende, ressourcefokuseret tilgang.


Derfor skal du vælge os:
  • Et højt fagligt niveau, hvor du som medarbejder har stor indflydelse og medbestemmelse i dit arbejde
  • En spændende og dynamisk personalegruppe, hvor vi har tradition for at løfte i flok
  • En uformel og humørfyldt omgangstone i huset/kolleger imellem
  • En institution med en lang og god historie med mange traditioner
  • Vi arbejder ud fra en mentaliserende, anerkendende og ressourcefokuseret tilgang, hvor vi bl.a. benytter os af teorierne omkring KRAP og mentalisering.

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: FuldtidHvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til koordinator Jill Enoch på telefonnummer: 3057 4442 og kan kontaktes i uge 22 for yderligere informationer.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 3. juni 2020
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den. 22. juni 2020.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Viby J
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Viby J over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2