Møltrup søger: Nattevagt(er) på fleksvilkår til tiltrædelse snarest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vildbjerg

Om Møltrup

Møltrup er en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet.

Siden 1912 har Møltrup været et sted, hvor hjemløse kan komme og være en del af et hjem. Heraf navnet Møltrup Optagelseshjem. Visionen om et varmt sted at høre hjemme – som alternativ til datidens ’anstalter’ - blev født i hjertet på Johannes Munck, der da var fængselspræst i Vridsløselille Statsfængsel.

Der bor i dag 117 mænd (tidligere hjemløse), som - ved at hjælpe med at drive gården - får mulighed for at træde ud af egen skygge og i stedet tage livet op på ny. At træde ud af skyggen, få livsmodet tilbage og lære at tage livet op på ny har i over 100 år været netop det, Møltrup gerne vil give mennesker mulighed for.

Den kongstanke, at ”fælles arbejdsindsats skaber indhold, sammenhold og rette rygge”, udgjorde visionen i 1912, og det er stadig omdrejningspunktet på Møltrup den dag i dag. Det er altafgørende at have nogen og noget at stå op til om morgenen. – Hvad enten man er i marken, gartneriet, stalden, montageværkstedet, træværkstedet, savværket, køkkenet, slagteriet, gårdbutikken eller i caféerne.

Om jobbet

En nattevagt på Møltrup er en vågen vagt. Kl. ca. 22-7 er du ene medarbejder på stedet og skal forholde dig til både pædagogiske, praktiske og rengøringsmæssige funktioner. Du er dog aldrig mere alene, end at beboerne altid vil stå dig bi, og en erfaren bagvagt kan kontaktes telefonisk 24/7.

Dit arbejdet er i overvejende grad at stå til rådighed. Der vil også være tale om modtagelse af nyankomne, tilsyn med evt. syge, samtale, opsyn på hele området og rengøring af afgrænsede kontorlokaler. Som hovedregel bør man jo sove om natten, så derfor inviteres beboerne ikke til lange snakke i nattens løb.

Vi tilskynder til, at du som nattevagt tager en ’powernap’ midt på natten, hvis det passer ind i din rytme, og det er muligt at motionere på en ’kontorcykel’.

Om dig

Som medarbejder på Møltrup forventes det, at du kan se dig selv i et idébåret arbejde, der værdimæssigt ligger på folkekirkelig grund. Vi vil gerne, at du i din ansøgning adresserer denne del.

Du:

  • er tilkendt fleksjob, kan arbejde ca. 12-20 timer/uge og har ikke problemer med 9-9,5 timer i streg.
  • er selvstændig og trives med at arbejde alene, og er ikke ked af en arbejdstid, der ligger mellem kl. 22 og 7.
  • møder dit medmenneske i øjenhøjde og indgyder både tillid og naturlig respekt.

Ved spørgsmål: Uddybende beskrivelse af stillingen kan fås ved henvendelse til souschef Kirsten Ørskov[email protected] eller 9713 1800.

Mere beskrivelse af Møltrup generelt kan findes på www.moltrup.dk.

Ansøgning sendes til sikkermail [email protected], og vi forpligter os på at håndtere og opbevare ansøgninger i hht. persondataforordningen og destruere dem efter tre mdr. fra ansøgningsdato. Hvis du ønsker, at vi skal gemme ansøgningen til evt. senere jobmatch, bedes du tydeligt anføre tilladelse til, at Møltrup opbevarer ansøgningen sikkert i op til et år.

Der er 1-2 ledige stillinger. Der vil ske ansættelse, når de rette personer til stillingerne er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vildbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vildbjerg
  • Lørdag den 15. januar 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Du har nu chancen for at blive en del af vores engagerede medarbejderstab, da vi kommer til at mangle en pædagog til vores børnehave pr. 1. september 2024. Her på Børnesporet Faster-Astrup er v..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Pædagog/Social-sundheds personale med et ”brændende” hjerte for vores udviklingshæmmede beboer søges til botilbuddet Holmelunden Ringkøbing.Holmelunden er et varigt botilbud for voksne med prob..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye medarbejder!!Stillingen er i vores børnehavegruppe Smørblomsten og er på 33 timer, pr 1 september 2024 eller hurtigst muligt derefter.Alkjærhaven er en afdeling i [xxxxx]
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vildbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vildbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vildbjerg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1