Pædagog søges til Vipperød Børnegård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vipperød

Vi har stor tilgang af børn til Vipperød Børnegård. Derfor søger vi ny kollega til ansættelse 37 timer pr. uge.

Vipperød Børnegård er en integreret institution med 7 grupper (snart 9), hvoraf de tre (fire) rummer vuggestuen. Vi ligger i et familievenligt og naturskønt område og råder over nogle helt fantastiske rammer for pædagogisk udfoldelse.

Vi er en dynamisk personalegruppe med ambitioner om at omsætte trygge rammer og nærvær til læring og trivsel for de mange forskellige dejlige børn, vi dagligt har tæt inde på livet.

Vi ved, at et skarpt fagligt blik og en målrettet indsats er afgørende for, at vi kan lykkes med vores ambitioner om at gøre en afgørende forskel. Derfor øver vi os hele tiden på at være undrende, nysgerrige og inddrage faglig refleksion som rodfæstet del af vores pædagogiske praksis.

Vi søger en fagligt kompetent kollega der:

arbejder reflekteret, målrettet og systematisk

  • er kompetent både på skrift og i tale
  • på et teoretisk grundlag kan identificere udviklingspotentiale, iværksætte handling og vurdere effekt samt justere pædagogisk praksis
  • har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger
  • kan arbejde selvstændigt og tage initiativ til samarbejde for at skabe de bedste resultater
  • er løsnings- og helhedsorienteret – også i komplekse spørgsmål
  • arbejder sikkert på forskellige IT-platforme – såvel pædagogisk som administrativt
  • er nysgerrig på andres perspektiver og kan se værdien af at lytte opmærksomt

Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, ser vi frem til at byde den rette ansøgerprofil velkommen. Du kan besøge vores hjemmeside her: Dagtilbud Kildedam

Spørgsmål i forbindelse med ansøgningen kan rettes til pædagogisk leder Flemming Olesen på mail [email protected] eller på mobil: 72 36 81 55. Bemærk at ansøgninger ikke modtages pr. mail – de skal uploades via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: 6. september 2022.

Samtaler afholdes den 12. september efter kl. 15.00

Tiltrædelse 1. oktober/november 2022 (efter aftale). Ansættelse efter gældende overenskomst og aftale om ny løn. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vipperød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vipperød
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vipperød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vipperød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vipperød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1