Pædagog til Marco Polo, Dagtilbud – Arbejdsliv og Øvebaner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Er DU pædagogen der drømmer om at gøre andre betydningsfulde? Og hvorfor er det vigtigt?

Alle mennesker har noget at byde ind med, og i dette job er du og dine kollegaer med til at finde det frem og få den enkelte til at være betydningsfuld i sit eget liv og andres. Se dét er vigtigt.

Den organisation, du bliver en del af
Den fælles kerneopgave i Job og Velfærds Voksenafdeling er at have mennesker i fokus. Det kræver noget af os, og vi arbejder derfor bevidst med vores faglige perspektiv. At tage afsæt i den enkeltes energi og gejst er et væsentligt pædagogisk greb hos os, og vi insisterer på at undersøge, hvordan den enkelte kan være mest mulig aktiv og komme i spil i eget liv.

Vi arbejder ud fra visionen "Sammen vil vi være pionerer i faglig særklasse" og kerneopgaven lyder "Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale og trivsel".

Marco Polo er en del af Dagtilbud – arbejdsliv og øvebaner, som består af 6 dagtilbud. Fabrikken Aalykke i Aalborg, Virkelyst i Nørresundby, Værkstedet, Marco Polo, Viren 6 og Gartneriet i Hammer Bakker.

Marco Polo
I Marco Polo arbejder vi ud fra borgernes individuelle pædagogiske indsatsmål med udgangspunkt i borgerens drømme. Vi møder borgeren, hvor borgeren er og arbejder bl.a. med Neuropædagogiske og relationelle metoder, hvor udgangspunktet er borgerens styrkesider.

Det pædagogiske arbejde bygger på ansvarlighed, respekt og nærvær. Den enkelte borger bliver set og hørt. Vi lægger vægt på, at alle får en god modtagelse hver dag, og der lyttes, guides og anvises i forhold til dagens indhold.

Der arbejdes med struktur, forudsigelighed og genkendelighed som konstruktive pædagogiske redskaber, tilpasset den enkelte borgers behov. Det vægtes højt, at borgerne oplever daglige succeser. Der er en stor grad af humor i hverdagen og gode sociale relationer borger og personale imellem.

Medborgerskab, medbestemmelse og selvbestemmelse har fokus i vores hverdag. Vi bygger dagtilbuddet for den enkelte borger op omkring den enkelte borgers behov og ønsker kombineret med de praktiske gøremål/arbejdsopgaver. Borgerne har indflydelse på egen dagligdag i dagtilbuddet. Igennem inddragelse støtter vi op om borgerne og giver mulighed for udvikling og opretholdelse af personlige og sociale kompetencer.

Vi tilbyder og vægter de gode oplevelser i dagligdagen, derfor går vi ture i vores dejlige nærmiljø, den grønne skov, ture ud i det blå i vores bus, motion, mindfulness, musik og dans, kreativitet, højtidsarrangementer, ugentlig grilldag, udendørsaktiviteter, hyggeligt samvær, spille spil, se tv og film, fælde træer og save brænde op samt mange forskellige praktiske gøremål på tværs af grupperne.

Efter borgerens behov benytter vi os af alternative kommunikationsmidler, som Tegn til tale og Board Maker.

Om stillingen
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiderne vil være mandag 8.00-17.30, tirsdag-torsdag fra 8.00-15.30 og fredag fra 8.00-14.30.

Udadreagerende adfærd kan forekomme.

Dine opgaver vil være
  • At sætte rammen for aktiviteter, relationer og oplevelser, der tager udgangspunkt i den enkeltes engagement
  • At støtte det enkelte menneske i at bidrage til de daglige gøremål på en selvstændig og uafhængig måde
  • At støtte borgerne i at få succes og have en betydningsfuld og givende rolle i forskellige typer fællesskaber
  • At kunne navigere i at arbejde i huset, med de aktiviteter der er der. Og andre dage arbejde i "Tremmeladen", som er en lille udendørs afdeling der kræver at du fysisk kan arbejde ude og med træ/brænde hele året.
  • At bidrage til en faglig kultur, hvor feedback og fælles undring giver lyst til at rykke endnu mere på måden, vi skaber velfærd og igangsætter faglige begrundende tiltag samt deltage i supervision

Hvad skal du byde ind med?
Du skal være uddannet pædagog eller have erfaring inden for det socialpædagogiske. Vi er spændte på, hvordan du i din ansøgning vil beskrive, hvordan du…
  • … forstår og samarbejder med mennesker, der har brug for støtte i dagligdagen for at fungere bedst.
  • … aktivt og selvstændigt kan overskue, hvad du skal gøre i en situation og samtidig indgå i et fleksibelt samarbejde med kollegaer.
  • … Kan bruge din faglige viden hos os og facilitere kreative aktiviteter i de forskellige grupper – Både i huset og i Tremmeladen.
  • … både kan reflektere over og dokumenter, hvordan du bruger dine faglige kompetencer.

Du skal desuden kunne formulere dig fagligt på skrift i fagsystemer (CURA), da metodisk dokumentation er en del af jobbet.

Arbejdsstedets adresse
Dagtilbuddet Marco Polo, Gennem Bakkerne 8, 9310 Vodskov

Hvis du vil vide mere
På hverdage mellem 9.00-10.00 kan du få fat på assisterende leder Maja Borg Graven på telefon 25197747, hvis du har et par skarpe spørgsmål, der kan hjælpe dig til at forholde dig til stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Løn og ansættelsesvilkår
Aftales efter gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ca8241a5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vodskov
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4