Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR, PÆDAGOGMEDHJÆLPER, BØRNEHUSET HOBBITTEN, HASLE DAGTILBUD, 30 T/UGE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus V

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

OBS! For at kunne søge rotationsvikariatet skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp el. anden ydelse i mindst 13 uger. Er du I tvivl så kan du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539.

Om jobbet:

Børnehuset Hobbitten søger engageret og stabil rotationsvikar. Stillingen er på 30 ugentlige timer med start den 01.01.2023.

De første 4-5 mdr. er stillingen i vores vuggestuegruppe.

Hobbitten er en integreret daginstitution med børn i alderen ca. 6 måneder til 6 år. Afdelingen er placeret i Kalenderkvarteret mellem Viborgvej og Haslegårdsvej, Aarhus V, og er en del af Dagtilbud Hasle. Hobbitten er normeret til 53 børn, heraf 40 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn.

I Børnehuset Hobbitten arbejder vi sammen som ét hus, hvor alle børn er et fælles ansvar. Vi arbejder i teams med stueopdeling, 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe, for, at sikre nærvær og samspil, og det enkelt børns trivsel, udvikling og læring. Huset er lyst og indbydende med et stort motorik-/fællesrum. Derudover har vi en fantastisk legeplads med mange muligheder.

Din profil:

Som vores nye rotations-kollega forventer vi:

  • At du er anerkendende, nærværende og stabil -gerne med erfaring fra dagtilbudsområdet.
  • At du har overblik og kan tage ansvar for børnenes sikkerhed og sundhed hele dagen.
  • At du er engageret og vil indgå i et forpligtende og udviklende arbejdsfællesskab.
  • At du vil give følgeskab og arbejde loyalt med aftaler.
  • At du vil reflektere over egen praksis og sætte egen udvikling i spil.

Derfor skal du vælge os:

Vi kan i Børnehuset Hobbitten tilbyde en høj faglighed. Vi arbejder med faglig refleksion og samtaler om løsningen af kerneopgaven, så evnen til, at løse den pædagogiske opgave sikres og udvikles, der hvor det er nødvendigt. Vores mission er at skabe udviklende læringsfællesskaber for børn og voksne, der er præget af troværdighed, respekt og engagement i alle relationer. Vi bidrager til, at børnene udvikler robusthed, evne, vilje, dannelse og styrke og er med til at skabe glade og sunde børn med selvværd.

Vi er et rummeligt hus, hvor vi fokuserer på mulighederne fremfor begrænsningerne. Relations dannelse, tilknytning, motorik og sprog ligger dybt forankret i vores opgaveløsning, og vi er velfunderet i pædagogfaglig viden. Vores udgangspunkt er, at Alle børn gør det godt, hvis de kan og, at Vi skal være dér for børnene - uden at gøre dét for dem. Børn er kompetente, og skal guides og støttes til, at gøre så meget som muligt selv, så de får ansvar,

I Hobbitten bestræber vi os på at være det gode dagtilbud, der er med til, at understøtte det gode børneliv, forstået som et liv, hvor der er plads, tid og ro til at være barn, og hvor nære og tillidsskabende voksne giver barnet nærvær, omsorg og tryghed til, at kunne lære at udvikle sig.

Vi skal skabe rammer og et læringsmiljø, der muliggør at børnene oplever nærhed, trivsel, læring udvikling og anerkendende relationer

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 30 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 01.01.2023 -30.06.2023.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Cathrine Boisen Klemmensen tlf. 41873590.

Ansøgningsfrist: 09-12-2022

Ansøgning

Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - Rotation. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Århus V
  • Fredag den 09. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Århus V over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2