Blovstrød Klyngen søger pædagogmedhjælpere til vores nye huse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du være med til at udvikle vores nye børnehuse, så søger vi 6 pædagogmedhjælpere til vores vuggestue- og børnehavegrupper.

Blovstrød Klyngen i Allerød Kommune søger pædagogmedhjælpere med tiltrædelse 1. maj 2021 eller snarest derefter. For alle stillinger gælder, at timetallet kan være fleksibelt mellem 30 – 35 timer pr. uge. Angiv i din ansøgning, hvilket timetal, du ønsker.

Arbejdstiden ligger fortrinsvis i vores åbningstid ml. kl 7 - 17. Der vil være personalemøder, pædagogiske dage, forældrearrangementer og lign., der placeres uden for åbningstiden.

Om os
Allerød Kommune er i gang med at skabe rammerne om en voksende bydel i Blovstrød. Derfor er det besluttet at bygge to nye, moderne børnehuse med plads til 150 børn i hvert hus og en legestue til dagplejen i det ene hus.

Blovstrødklyngens to nye huse er placeret som nabo til skolen. Sammen med skole, klub og dagpleje er vi i gang med at udvikle Blovstrøds Børne- og Læringsby.

Vi flyttede ind i det første nye, fantastiske hus i februar 2019 og er netop flyttet ind i det andet nye hus 1. februar 2021.

Du kan se visionerne for helhedsplanen : https://www.alleroed.dk/politik/hoeringer-og-tilladelser/hoeringer/hoering-helhedsplan-for-blovstroed-boerne-og-laeringsby

Vi er en velfungerende Klynge med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, faglig udvikling og medindflydelse på egen hverdag højt. Når vi arbejder med vores kerneopgave, lægger vi vægt på tillid, trivsel, fællesskab og faglighed, så vi skaber værdi for børnene i hverdagen.

Vi lægger vægt på nærværende, aktivt deltagende og inkluderende voksne, der ser børnenes perspektiv og det enkelte barns muligheder – og vores motto er: "Børn gør det godt, når de kan".

De grundlæggende værdier i vores arbejde er: Åbenhed, troværdighed og respekt. Vi arbejder ud fra et ressourcesyn og positive forventninger med anerkendende kommunikation i forhold til børn, forældre og kolleger. Vi har en engageret forældregruppe, og vi ønsker, vores værdigrundlag afspejles i mødet og i samarbejdet med familierne.

Vi arbejder ud fra Allerød Kommunes Børne- og Læringssyn: https://www.alleroed.dk/borger/familie-boern-og-unge/det-faelles-boerne-og-laeringssyn og vores pædagogik tager udgangspunkt i arbejdet med social inklusion, hvor alle børns adgang til meningsfulde fællesskaber vægtes højt. Vi arbejder med at tilpasse og justere vores praksis, så den målrettes det, som børnene har brug for.

Vi har en grøn profil og værdsætter udelivet højt. Det betyder, vi bl.a. bruger legepladsen som en forlængelse af vores huse og laver planlagte aktiviteter og lege i uderummet. Vi vægter, at børnene får kendskab til naturen, sundhed, bevægelse samt miljø og bæredygtighed.

Vores pædagogik tager udgangspunkt i arbejdet med social inklusion, hvor alle børns adgang til meningsfulde fællesskaber vægtes højt. Vi arbejder med at tilpasse og justere vores praksis, så den målrettes det, som børnene har brug for.

Vores pædagogiske planlægning tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan – herunder børnesynet i læreplanen, styrkelse af pædagogikken i hverdagsrutinerne, vores evaluerings- og refleksionskultur og uddannelse af Faglige Fyrtårne. Vi planlægger dagligdagen med udgangspunkt i det, som børnene viser os, at de har brug for eller er optagede af. Vi arbejder med læringsmiljøer gennem hele dagen og har fokus på den legende tilgang med aktive, nærværende voksne i dels børneinitierede aktiviteter og dels vokseninitierede aktiviteter.

Vi arbejder teamorganiseret, hvor teamet af pædagoger og medhjælpere samarbejder om børnene på tværs af vuggestue- og børnehavealder. Teamorganiseringen betyder, at børnene har en glidende overgang fra vuggestue til børnehave, fra børnehavebarn til kommende skolebarn og videre til skolebarn. Det bevirker, at børnene har kendskab og tryghed ved hele teamets personale, hvilket er fordrende for børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring og sikrer trygheden i overgangene fra vuggestuebarn til børnehavebarn.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj Social Kapital og vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Om stillingen
Stillingen indeholder både praktiske opgaver og opgaver i forbindelse med det pædagogiske arbejde med børnene.

Om dig
Du skal være energisk, legende, åben, imødekommende og praktisk anlagt samt have lyst til at være sammen med børnene – både i vuggestue og børnehave.
Du skal være indstillet på at indgå i et teamsamarbejde på tværs af vuggestue og børnehave
Du skal være fleksibel og kunne arbejde alle tider inden for vores åbningstid
Du skal være god til at opretholde en struktur samt være loyal i forhold til aftaler.
Du må meget gerne have erfaring med arbejdet i en daginstitution.
Du må gerne have gode IT evner.
Du skal være indstillet på at bruge legepladsen aktivt i det daglige.
Hvis du er musisk, vil det være et plus!

Derfor skal du vælge os
Hvis du kan se dig selv i den udvikling vi er midt i og vil du være med til at give børnene en god start i livet, så send os en ansøgning.

Du kan læse mere om os her: http://bhu-blovstroed.skoleporten.dk/sp

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagogmedhjælpere.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Du er velkommen til at kontakte Klyngeleder Lone Sommer Hansen på tlf 40413625 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest senest den 19. april 2021.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende fra den 21. april 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=25012a33)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Allerød
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Medarbejder til at støtte op om et barn.

    Børnehuset VillaKulla 1 har fået bevilliget 25 timer til at støtte et barn i vores dagtilbudVi søger derfor en medarbejder, der sammen med stuens personale og medarbejdere fra Børne-og Ungerådg..
    • Pædagogmedhjælper
    • Helsingør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper til Villa Himmelblå

    Villa Himmelblå søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 37 timer med start 1 november 2024, eller snarest derefter.Børnehuset Villa Himmelblå er et børnehus med fokus på et stærkt fæ..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Støttemedhjælper til Fuglsanggårdsskolen

    Støttemedhjælper søges 35 timer om ugen fra 1. oktober eller snarest derefter og indtil 30. juni 2025Støttemedhjælper søges til en dreng med et bevægelseshandicap.Stillingen er 35 timer pr..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper med delvis støttefunktion til [x...

    Legesyg pædagogmedhjælper pr. 1. oktober og gerne før.Vil du være en del af vores kompetente personalegruppe, hvor humor og høj faglighed er i fokus.[xxxxx] ligger tæt offentl..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Allerød over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1