Stavnsholt børnehus søger erfaren og dygtig pædagogmedhjælper 35 timer ugentligt:

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Synes du børnehavebørn er fantastiske? Er du erfaren og engageret? Kan du både holde overblik og være nærværende? Har du hjertet på det rette sted og hænderne skruet godt på? Så er du måske vores nye medhjælper til børnehaven 35 timer ugentligt.

Stavnsholt Børnehus er en stor integreret institution i Furesø Kommune med fire vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Børnehuset ligger fantastisk i unikke omgivelser på en stor grund, hvor børnene har rig mulighed for at bevæge sig og har plads til at fordybe sig i lege. Lige meget hvor vi går hen, er vi tæt på naturen. At have naturskønne områder i baghaven er en af vores helt store styrker. Vi arbejder med, at alle børn skal trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger og som en del af sociale fællesskaber. Børns oplevelse af sig selv og deres omverden bliver formet og udviklet gennem sociale relationer, og alle børn skal have mulighed for at få den anerkendelse, der ligger i at blive set, hørt og forstået af kompetente voksne og i ligeværdige fællesskaber.

Vi ønsker os en kollega, der både er dygtig til at skabe relationer til børnene og mellem børnene, og som både har fokus på det enkelte barn og på børnegruppen. Det er vigtigt med et respektfuldt menneskesyn og vilje til at bidrage til det gode samarbejde med forældre og kollegaer.

Vores forventninger til vores nye medhjælper:

At du er nysgerrig og kan fordybe dig sammen med børnene.

At du kan arbejde medinddragende og anerkendende.

At du er mødestabil, fleksibel og god til at skabe kontakt til børnene, så du kan bidrage til trygge rammer for vores børn.

At du ved, at legen har en stor betydning for børnenes udvikling og derfor bidrager til børnenes leg ved selv at deltage i legen.

At du kan holde overblik og følge dagligdagens rutiner, men samtidig rumme at planer ændres undervejs.

At du både kan "tage fra" på praktiske opgaver og bidrage til de pædagogiske opgaver.

Vi vil rigtig gerne vide noget mere om dig, og hvad du er super dygtig til? Fortæl om det i din ansøgning – måske kommer du med eksempler på hvordan du:
  • bruger musik, bevægelse og sang i hverdagen
  • igangsætter udendørsaktiviteter og/eller kreative aktiviteter
  • brænder for arbejdet med børnehave børn
  • planlægger, igangsætter og gennemfører projekter for og med børnene
  • er dygtig til at samarbejde med forældre og kollegaer
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø.


…eller noget helt andet, du er dygtig til?
Sammen er vi bedst. Det betyder, at vi arbejder med positiv energi, vi drøfter udfordringer med hinanden, har en stor arbejdsglæde og er hjælpsomme og fleksible i forhold til ændringer i skemaet, når der er behov for det. Du får kollegaer, der griner og kan lide at være sammen. Vi udvikler vores pædagogik og hverdag gennem dialog, demokrati og medbestemmelse. Personaleudvikling er noget, vi altid arbejder med.

Vi glæder os til tage godt imod dig og få glæde af dine erfaringer fra tidligere jobs og/eller fritidsinteresser.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen– så er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Dorthe Greve på tlf. 7216 5194 eller [email protected]

Stillingen er på 35 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningsfristen er d. 1. august, der vil blive afholdt samtaler løbende.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d6e7e397)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Farum
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Frederikssund

    – 20 timerTroldehøjen er et børnehus med omkring 28 skønne vuggestuebørn og 50 dejlige børnehavebørn. Vi er beliggende lige ned til det naturskønne område Ådalen.Vi er en personalegruppe med højt e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederikssund

    Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Nordsjælland

    Verdens bedste studiejobVi søger to mennesker til to stillinger på 7-timer om ugen.Hvad skal du bruge de timer på? Du skal komme ud på Ødammen 2 gange om ugen og lave nogle fede aktiviteter..
    • Pædagogmedhjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Allerød

    Vi søger en pædagogmedhjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er på 32 - 35 timer pr. uge. Om osCenterklasserne er et integreret undervisnings- og terapeutisk tilbud for elever me..
    • Pædagogmedhjælper
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Farum over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1