Krogårdskolen søger pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

På Krogårdskolen søger vi i perioden pr. 15. marts til 30. juni 2022 en pædagogmedhjælper på 30 timer om ugen.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige og engagerede kollegaer, der hver dag arbejder for at give alle børn et rigtigt godt og trygt børnemiljø. Hvor relationsdannelse og fællesskaber er nogle af vores pædagogiske fokus punkter i et legende og lærende miljø. Vi er ambitiøse, arbejder anerkendende i vores tilgang til børnene i vores pædagogiske praksis. Vi vægter et åbent og ærligt samarbejde med hinanden, hvor tillid er vigtigt i vores hverdag.

Du vil blive tilknyttet det team, som skal modtage vores nye børn fra 1. april, som vi kalder vores spirerbørn. Spirerperioden er fra april til juni, og det er i denne periode, vi ser dig være med til at skabe en god og tryg start som spirerbarn, hvor alle børn trives og er glade for at være. Du vil skulle arbejde tæt sammen med en pædagog, hvor I kommer til at samarbejde struktureret, så alle børn føler sig trygge i deres nye start på SFOen.

Vi ser gerne, at du har noget erfaring med børn på 5-7 år, er rummelig og fleksibel, positiv i din tilgang til børn, forældre og kollegaer. Du trives i at have travlt, er pligtopfyldende og mødestabil. Du skal selvfølgelig brænde for at arbejde med børn i fællesskaber, og kunne se dig selv som midtpunkt i børnenes liv i deres tid på SFO. Du skal kunne tage initiativ til aktiviteter, og kunne rumme mange børn omkring dig.

Vi sørger for en pædagogisk høj faglighed og god sparring. Du vil deltage i ugentlige møder, hvor du deltager på lige fod med det faste personale omkring spirerbørnegruppen. Vi forventer, at du aktivt deltager med dine observationer, så vi sammen kan nå vores fælles mål - alle børn skal trives.

For stillingen gælder, at deadline for ansøgning er den 2. februar, kl. 12.00, og ansættelsessamtalerne forventes afholdt mandag den 7. februar.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at Greve kommune ikke udsteder frigørelsesattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Greve
  • Onsdag den 02. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Greve over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1