Pædagogmedhjælper/PAU til Eventyrhaven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Om jobbet

Eventyrhaven er en 20 år gammel børnehave, beliggende i Lindved som er et mindre lokal samfund. Vi er normeret til 63 børn, og har 3 spisegrupper. Vi er optaget af børns bevægelse i leg -og læringsmiljøer hvormed børns relationer og sociale kompetencer er vores afsæt for de pædagogiske refleksioner.

Vi søger en pædagogmedhjælper eller PAU fra 1. august 2021 eller snarest derefter. Jobbet er på 35 timer og er tidsbegrænset frem til 31. september 2020.

Din profil

Du er et glad, åbent og socialt menneske, der holder af at have mennesker omkring dig. Du bliver motiveret af en hverdag med mange børn, der kommer til at holde af dig, men også stille krav til dig. Du er rolig, hviler i dig selv som rollemodel for ca. 60 børn i Eventyrhaven.

Du er fleksibel, og prioriterer dit arbejde hos os. Vi tilbyder til gengæld glade, motiverede og engagerede kollegaer, der gerne lærer dig op, hvis du er ny i faget.

Du er anerkendende i din tilgang til andre mennesker. Det betyder at du har en positiv kommunikation og et positivt syn på livet, der gør at du tror på andre mennesker og vil dem det bedste.

Du bliver engageret af nye udfordringer, du er villig til at reflektere sammen med os, over din egen og andres praksis, så både du og vi udvikler os, til gavn for Eventyrhavens børn.

Du kan være nærværende sammen med børnene og fordybe dig i en leg, læring eller en aktivitet i lang tid. Du kan/er villig til at lære at følge børnenes spor heri eller udfordre dem når de er klar.

Derfor skal du vælge os

Vi er en dynamisk og mangfoldig personalegruppe, som har en solid faglig pædagogisk platform. Vi har et højt ambitionsniveau med en stærk relationel forståelse hvor anerkendelse, imødekommenhed og nærvær er centralt for vores børneperspektiv og forældresamarbejde.

Vi er optaget af et dynamisk og mangfoldigt børneperspektiv, hvor vi hele tiden veksler mellem fællesskabets betydning og individets udvikling. Vi har fokus på det relationelle arbejde, og nærvær overfor børn og forældre.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Medsend gerne CV, udtalelser og evt. uddannelsesbevis.

Vi inviterer til et besøg inden samtalerne.

Samtaler foregår fredag den 9. juli 2021 om eftermiddagen.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte daginstitutionsleder Zette Gabel, på tlf. 2924 2466, eller mail [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Hedensted
  • Onsdag den 07. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1