Vikarstilling: Barselsvikar til pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til Børneinstitutionen Herlevgård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Børneinstitutionen Herlevgård/Solsikken søger en pædagogmedhjælper /Pædagogisk assistent til et barselsvikariat, fra medio dec. 2020. Ca. 35 timer om ugen

Herlevgård/Solsikken er en integreret institution med 143 enheder, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper. Vi er sammenlagt af to enheder, og bor dør om dør. Vores åbningstid er fra: 06.30-17.00, undtaget fredag hvor vi lukker klokken 16.00, vi forventer at du kan arbejde indenfor hele åbningstiden.

Vi søger en pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent til vores ene børnehavegruppe
For at blive vores nye kollega er det vigtigt at du er nærværende og anerkendende i din relation med børnene, og er i stand til at reflekterer over egen og kollegaernes praksis med henblik på positiv udvikling. Du skal have overblik og gå på mod, og ikke være bange for at ”tage fat”

I Herlevgård arbejder vi ud fra at børn og voksne trives og udvikles gennem positive relationer, betydningsfulde oplevelser, nærvær, fordybelse og glæde.
I Herlevgård kan du forvente engagerede kollegaer med forskellige erfaringer og kompetencer, du kan også forvente en høj grad af faglig sparring. Du kommer til at arbejde fokuseret med inklusion og med opbygning og vedligeholdelse af børns fællesskaber. Du kan også forvente at skulle være en vigtig medspiller og bidragsyder i vores arbejdsfællesskab, som kendetegnes af mangfoldighed og rummelighed.

Vi har fokus på at skabe en pædagogisk praksis, som lever op til den nye dagtilbudslov- herunder en ny styrket læreplan, hvor blandt andet sunde og udviklende læringsmiljøer, børnefællesskaber , leg og dannelse er centrale pejlemærker. Vi vægter i en travl hverdag, at skabe tid til planlægning af det pædagogiske arbejde.

Vi udvikler os og inspireres løbende og arbejder for og sammen om, at give børnene og hinanden, den bedste hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Herlev
  • Fredag den 20. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1