Vikarstilling: Sommerhaven i Herlev søger pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til barselsvikariat snarest muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe, der er engageret, har fokus på faglighed og stemning i huset? Vi tror på, at den korteste vej mellem to mennesker er et smil, og at indstillingen til hverdagen har stor betydning for de relationer og mønstre, vi sammen skaber. Sommerhaven som organisation bygger på værdier om dialog, tillid og ansvar. Tillid til at vi altid sætter barnets læringsmiljø først i vores faglige skøn, og ansvar for, at børnenes dannelse, trivsel, læring og udvikling afspejler sig i vores handlinger. Vi arbejder efter og udvikler løbende vores fælles faglige mål, læreplaner og værdier.

En mangfoldig arbejdsplads
Sommerhaven er en integreret kommunal daginstitution. Vi ligger tæt på mange grønne områder, gode busforbindelser og vi har en stor grøn legeplads med masser af udfordringer og gemmesteder. Institutionen har flere gode rum, som er indrettet med fokus på små læringsmiljøer. Vi har to kreative værksteder i børnehaven og i vuggestuen, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig kreativt i små grupper. Vi har en velimplementeret evalueringskultur og stort fokus på den styrkede pædagogiske læreplan. Børnene er opdelt i små grupper hele dagen, hvor de voksne har en vejledende rolle ud fra børnenes præmisser. I børnehaven er stuerne aldersopdelte. På nuværende tidspunkt zoomer vi meget ind på samspil og relationer i det pædagogiske læringsmiljø. Vi arbejder med ICDP program og vi fokuserer på guidning, situationsregulering og positiv grænsesætning. Vi tilbyder gode kollegaer, en dejlig personalegruppe med forskellige erfaringsgrundlag og et godt forældresamarbejde.

Om dig
Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn i trygge rammer. Dig, som ser værdien i at være med til at videreudvikle Sommerhaven med udgangspunkt i børneperspektivet og et pædagogisk læringsmiljø. Dig, der er struktureret og trives i et fagligt og dynamisk miljø, og som hele tiden stræber efter nye muligheder, der giver mening for børnene og de voksne.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge os, så kontakt institutionens leder Bozena Casu på 44525935 eller 24948231. Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst. Ansøgningsfristen er den 19. oktober 2022. Ansættelsessamtaler er i uge 43.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst. Den ugentlige arbejdstid vil være på 30-37 timer.

I Herlev Kommune er der en generel politik om, at der på Børne-og Ungeområdet skal indhentes straffe- og børneattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Herlev
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1