Pædagogmedhjælper til Landsbyen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Grib chancen.
Landsbyen er en ny institution i Hvidovre, der åbnede den 1. februar 2022. Vi arbejder på at folde drømmene ud med en bæredygtig profil og i vores helt nye rammer.
Vi startede op med 30 vuggestuebørn og 36 børnehavebørn i februar, men nu er vi vokset til 50 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn. Derfor har vi brug for dig.

Vi søger 1 medhjælper til vores vuggestuegruppe, Bondegården.

I Landsbyen er der skabt mulighed for bevægelse- på stuerne såvel som resten af huset. Vi har valgt at skabe læringsmiljøer, hvor børnenes udfoldelsesmuligheder og motoriske udvikling kan blomstre i en hverdag, hvor personalet kender vigtigheden af at bruge vores krop, sanser og bevægelse til at skabe nysgerrige og læringslystne børn. Om du er til motorik, rytmik, børneyoga eller på anden måde samtænker kroppens og hjernens udviklende opbygning, så bærer du én af grundstenene af den pædagogiske praksis, som Landsbyen tilbyder.

Vi har truffet et bevidst valg om, at vi ikke spiser på stuerne. Vi har i stedet valgt at spise i vores egne "restauranter". Vores pædagogiske fokus ligger dermed ved og omkring måltidet, når vi er i restauranten eller hjælper til i køkkenet. Derfor vil du heller ikke finde borde og stole på stuerne.

I Landsbyen arbejder vi på at skabe en bæredygtig profil, og det forsøger vi at tænke ind i alle vores faglige fællesskaber og rammer. Det betyder bl.a., at vi arbejder med både en ydre og en indre bæredygtighed i hverdagen. Den indre bæredygtighed skal ses ud fra barnets perspektiv, hvor vi har ambitioner om, at arbejde ud fra at skabe en indre balance hos det enkelte barn ud fra et fokus på livsduelighed, gå-på-mod og chancelighed- og gennem dannelse og lige deltagelsesmuligheder i fællesskabet.

Den ydre bæredygtighed vil du finde rundt om på institutionens grund i alt fra regnvandsopsamling, biodiversitet, affaldssortering, fra jord til bord osv. Her har vi også brug for dine idéer og faglige passion til at åbne børnenes øjne for en lokal og global bæredygtighed i hverdagen.

Vi ønsker at skabe en institution, hvor der er en forventning om at skabe en fællesskabsfølelse gennem et åbent og tillidsfuldt samarbejde gennem en opmærksomhed på den interne kommunikation via en konstruktiv og faglig sparring, samt en loyalitet over for de interne aftaler, som vi i fællesskab finder frem til i en hverdag, hvor vi har fokus på barnets perspektiv gennem tryghed og nærvær. Vi glæder os til at få nye kollegaer, der har gå-på-mod og lyst til at være en del af et godt arbejdsmiljø hvor alle bidrager og er glade for at komme på arbejde hver dag.

Vi søger: 1 pædagogmedhjælper til vuggestuen.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der kan laves individuelle aftaler.

Er det dig, der er beskrevet i ovenstående, så ring eller sende en sms til Maja eller Kenneth

Kenneth Jensen, leder af Landsbyen. Telefon: 61968945 / [email protected]
Maja Osted, souschef i Landsbyen. Telefon: 20701217 / [email protected]

Se mere om os på instagram: landsbyen.hvidovre

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Hvidovre
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1