Pædagogmedhjælper søges til vuggestuen i Dronning Louises Asyl

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Brænder du for arbejdet med børn?

Så skal du helt sikkert søge denne stilling. Vi søger en medhjælper som har lyst til at indgå i vores vuggestuegruppe med fire andre voksne og 20 fantastiske børn. Det er vigtigt for os, at du er nærværende og autentisk i din måde at være sammen med børnene på. At du kan være til stede i nuet, og det rum du er i med andre mennesker. At du har overblikket over dagens forløb og stadig kan være lige der i det nu, som børnene er i.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en lyst til at være en fast og tryghedsskabende voksen for vores 20 børn hver dag. Og er nysgerrig på, hvad det gode børneliv er i den virkelighed, som de københavnske daginstitutioner tilbyder, så du kan være en engageret og pro-aktiv kollega for de andre voksne i vuggestuen, og en voksen der giver børnene det nærvær, tryghed og dejlige udviklende stunder, som de har brug for.

Vi er en selvejende institution i hjertet af Nørrebro lige mellem Assistens Kirkegården og Nørrebroparken og ca. 60 familier har deres daglige gang i huset, fordi deres børn går i enten vores vuggestue (ca. 20 børn) eller børnehave (ca. 40 børn). Vi er ikke stueopdelt, men arbejder ud fra, hvad vores børnegruppe har brug for, og deler børnene i mindre grupper, som skaber en tryg og overskuelig hverdag for både dem og os voksne. Vi fokuserer på årets gang og naturen, selv om vi ligger midt i byen. Vi kan også godt lide bare tæer, så vi kan mærke jorden under os, og at synge fredagskor sammen på tværs af huset.

I vuggestuen er der lige nu to pædagoger, to medhjælpere, som bliver dine nærmeste kollegaer. Men vi er 13 faste folk i huset og har ca. 4 vikarer, som alle arbejder sammen for at give alle vores børn en god dag. Eksempelvis sørger vores madmor for, at vi alle får god varm frokost hver dag og plaster på, når vi har slået os.

Hvis du søger stillingen hos os, forventer vi, at du har en lyst til at være end del af det fællesskab, og kan bidrage til, at vi alle kan gå på arbejde og gøre vores bedste for vores børn.

Stillingen er 35 timer fordelt på vagter mellem 7 og 17 mandag til fredag og lønnes efter gældende overenskomst mellem KL og FOA/LFS

Der er ingen ansøgningsfrist, men vi holder samtaler løbende, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt på [email protected] med emne: ansøgning VG.

Læs mere på vores hjemmeside: www.dronninglouisesasyl-kk.aula.dk

Har du spørgsmål eller nysgerrig på at møde os, så giv vores leder Kit et ring på telefon: 52106311

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København N
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København K

    Stillingen er på 25 timer. Vi er et skævt og gammelt hus, der rummer 43 glade børn fordelt på fire stuer. På hver stue er der tilknyttet to pædagoger og to medhjælpere. Vi har en skøn le..
    • Pædagogmedhjælper
    • København K
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København

    Børnehuset Ørnebo udvider børnegruppen og vi har derfor brug for nogle flere fagligt kompetente pædagogmedhjælpere til huset.Kan du se dig selv arbejde i et pædagogisk miljø, med høj kvalitet, .
    • Pædagogmedhjælper
    • København
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederiksberg

    [xxxxx]s vuggestue søger en ny pædagogmedhjælper 35 timer ugentlig Er du: Erfaren eller uerfaren? Ung eller gammel? Er vidende om det pædagogiske grundlag, som er de styrkede..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København N over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1