Pædagogmedhjælper til vuggestuen i den lille institution Havkatten på Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Kom og vær med! I Havkatten mangler vi en engageret og positiv medhjælper, som vil være med til at give vores vuggestuebørn en tryg og udviklende hverdag. Hvis du på sigt har lyst til at dygtiggøre dig inden for pædagogfaget, har du også rigtig gode muligheder for det her hos os.

I Havkatten har vi netop omstruktureret vores institution fra at have familiegrupper til at have to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper, og vi er meget optagede af alle de nye muligheder, det fører med sig. Som vores nye medhjælper skal du derfor bidrage til, at vi kommer godt fra start på vores nye stue.

Du bliver en del af Muslingestuen sammen med 12 dejlige børn i alderen 0-3 år og to rigtig dygtige og engagerede pædagoger, som har været i Havkatten i mange år og vil sørge for at lære dig alt det, du skal vide for at blive en del af vores hverdag og arbejdsfællesskab.

Vores ønsker til dig
Det er vigtigt, at du kan se det fantastiske i de mindste børn og har lyst til at være sammen med dem i alt, hvad det indebærer af bleskift, middagslurer, rolige stunder og skøre lege. Derfor er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med at arbejde med små børn.

Vi ønsker os en initiativrig og positiv medhjælper, som er god til at sætte aktiviteter og lege i gang og være en aktiv del af det, børnene laver. Derfor er det også vigtigt, at du er nærværende og anerkendende over for børnene og med din mimik og dit kropssprog signalerer, at du er nærværende og åben.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med din egen udvikling, lære nye ting og byde ind med input og idéer til den måde, vi gør tingene på. På den måde er du med til at sikre, at vi tilbyder børnene den bedste hverdag. Hvis du på sigt har lyst til at dygtiggøre dig inden for pædagogfaget og måske uddanne dig til pædagog, sideløbende med at du arbejder her i Havkatten, er der god mulighed for det. Der er flere veje at gå, og sammen kan vi finde en vej, der passer til dig og dine drømme.

Vi kan tilbyde dig
I Havkatten bliver du en del af et skønt, lille hus, hvor vi har et rigtig godt arbejdsfællesskab, høj pædagogisk faglighed og god stemning. Vores størrelse gør det muligt at arbejde tæt sammen i hele huset, og det giver rigtig gode muligheder for at udvikle os sammen og bruge hinandens evner i hverdagen.

Vi er evigt nysgerrige på både børnene og hinanden og spørger ind til både børn og kollegaers intentioner, så alle føler sig inkluderede og forståede og får mulighed for at bidrage.

Om Havkatten
Havkatten er en 0-6-års institution med 76 børn. Vi bor i et skønt nyere hus fordelt på to etager, med to vuggestuegrupper på første sal og to børnehavegrupper i stueetagen. Derudover har vi et fællesrum samt en god legeplads lige ud til Amager Strand, hvor vi elsker at tage børnene med hen for at finde muslinger og lege i sandet. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest. Stillingen er 37 timer om ugen, og vi håber, du kan starte den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Vi har masser at fortælle om Havkatten, og hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen og vores institution, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Caroline Mathilde Heinsøe Birkbo på 2367 9360.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. juli 2021
Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København NV
  • Mandag den 26. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1