Naturmedarbejder til udflytterbørnehaven Ryttergården i Klampenborg - en del af Guldsmeden på Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at give Nørrebros børn en børnehavetid fuld af udviklende oplevelser og gode naturminder? Drømmer du om at tage børnene med på krible-krable-eventyr i Dyrehavens skovbund eller gå på opdagelse i strandkanten?

Så er du måske vores nye kollega, der skal facilitere naturforløb og aktiviteter for vores bybørn.

Vi har et fantastisk udflytterhus ved Dyrehaven i Klampenborg få minutter fra stationen, hvor du vil få din daglige gang. Her skal du sammen med det pædagogiske personale planlægge naturforløb og udelivsaktiviteter for børn i alderen 3-6 år fra to forskellige stuer.

Din opgave bliver at sætte naturen på dagsordenen og udvide både børn og voksnes ”naturhorisont”. Det pædagogiske personale har ansvar for, at aktiviteterne har en pædagogisk vinkel, og du har ansvar for at byde ind med din faglighed og erfaring med naturformidling. Det er e

n nyoprettet stilling, så du vil få stor indflydelse på, hvordan dit arbejde med børnene og samarbejdet med dine kollegaer skal tilrettelægges.

Hos os har vi høj trivsel og et godt tilsyn, og du bliver en del af et hus, hvor vi hele tiden har fokus på at udvikle os og blive endnu bedre.

Vi vægter den fælles kompetenceudvikling i personalegruppen højt, så vi altid har de bedste forudsætninger for at skabe en god hverdag for vores børn.

Vores ønsker til dig
Du har erfaring med at planlægge og facilitere naturforløb og -aktiviteter for børn. Vi er meget åbne for, hvor du har din erfaring fra, og hvad din eventuelle uddannelsesbaggrund er.

Det kan være, du har arbejdet med naturformidling på et museum, eller måske har du været spejderleder i mange år.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt og tage ansvaret for aktiviteterne samt være god til at samarbejde med det pædagogiske personale omkring planlægning og udførelsen af naturaktiviteter for børnegruppen.

Du skal møde ind i Klampenborg hver dag, men være indstillet på at deltage i et månedligt personalemøde på Nørrebro. Transporttiden med det offentlige er ca. 30 minutter mellem de to institutioner.

Hos os får du
Vi har stort fokus på den første tid for nye medarbejdere, og vi gør vores bedste for, at du kommer hurtigt ind i dit nye arbejdsfællesskab og bliver godt klædt på til at være en del af Guldsmeden og Ryttergården.

Vi arbejder med forskellige temaer gennem året. Når du begynder hos os, skal vi i gang med et Astrid Lindgren-tema, hvor vi skal dykke ned i forfatterens mange fantastiske historier og omsætte universet til udviklende aktiviteter. Her vil din opgave være at tilrettelægge, hvordan naturen tænkes ind i temaet, og differentiere aktiviteterne i forhold til børnenes forskellige aldre.

Om Guldsmeden og Ryttergården
Guldsmeden er en integreret institution, som ligger i hjertet af Nørrebro tæt ved ByOasen og De Gamles By. Vi har tre vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en bus, som skiftevis tager børnehavebørnene med ud i Ryttergården i Klampenborg.

Ryttergården ligger lige ved siden af stationen i Klampenborg. Naturen er i gåafstand, også for små ben, og vi har blandt andet udsigt til en hestefold og er tæt på både skov og strand. På regnvejrsdage er huset optimalt til at tage naturen med indenfor og lave indendørs aktiviteter for børnene, da vi har god plads.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller kunne tænke dig at komme og se vores skønne hus, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Majken A. Samming på 3539 0402.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er 30 timer om ugen, og vi håber, du kan starte den 1. oktober eller snarest herefter. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst for pædagogmedhjælpere. Derudover er der mulighed for årlig lønforhandling.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. august 2021
Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at holde samtaler i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København NV
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1