To sundhedsfaglige/pædagogiske morgenoptagere til botilbuddet Viben i Københavns nordvestkvarter (deltidsstillinger)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at yde omsorg og skabe et meningsfuldt og værdigt liv for borgere med hjerneskade? Er du morgenmenneske, og ønsker du en deltidsstilling, der evt. kan kombineres med at passe et studium eller bijob ved siden af?

Så søg stillingen hos os og bliv en del af vores morgenhold, der hjælper borgerne op om morgenen mandag-fredag fra kl. 7.00-9.00 (alternativt 6.30-8.30). Der vil også være mulighed for at få ekstra afløservagter ud over de faste timer.

Et meningsfuldt job, hvor du gør en forskel
Viben er et botilbud for 35 beboere, som alle har det tilfældes, at de har en hjerneskade – enten en medfødt skade eller en skade erhvervet senere i livet. Ud over hjerneskaden har flere af beboerne udfordringer med misbrug, livsstilssygdomme og andre psykiske og somatiske sygdomme. De fleste af beboerne har også fysiske funktionsnedsættelser i større eller mindre grad.

På Viben ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe en hverdag for vores beboere præget af trivsel og med fokus på, hvordan vi kan bidrage til at skabe mest mulig livskvalitet for den enkelte borger. Hvis du kan se dig selv i denne vigtige opgave, er det dig, vi vil have med på holdet.

Se videoen om vores alsidige arbejde på Viben og få sat ansigt på nogle af dine kommende kollegaer: https://cossof.kk.dk/artikel/video-om-viben-0.

Morgenoptagerens typiske morgen
Som morgenoptager møder du ind kl. 7.00 om morgenen (vi kan også aftale 6.30-8.30). Her hjælper du dine to faste beboere med den personlige hygiejne og med at komme op af sengen og i tøjet. Herefter serverer du morgenmad for beboerne i køkkenet og hygger om dem. Undervejs hjælper du til med at rydde lidt op og vaske op ved behov – ligesom du har blik for, om nogle af de øvrige beboere kunne have brug for din hjælp.

Tværfagligt kollegialt samarbejde
For at understøtte beboerne bedst muligt er vi en tværfagligt sammensat personalegruppe med både pædagogisk og sundhedsfagligt personale. Vi arbejder alle sammen ud fra en neurofaglig tilgang. I praksis betyder det, at alle medarbejdere arbejder helhedsorienteret og løser alle opgaver hos beboerne med sparring og refleksion med medarbejdere med andre fagligheder, så vi sammen kan hjælpe den enkelte beboer bedst muligt. Den neuropædagogiske tilgang ses både i vores møde med beboerne og i vores dokumentation, hvor vi arbejder med pædagogiske planer for den enkelte beboer.

Du vil tidligt i ansættelsesforløbet blive klædt på af vores neuropædagogiske koordinator ift. at arbejde neurofagligt. Vi forventer ikke, at du har kendskab til dette på forhånd.

Er vi et match?
For os er det særligt vigtigt, at du kan lide at yde omsorg for personer med et handicap, og at du bliver glad af at gøre en forskel for et andet menneske. Du er nærværende og kan lide samspillet med borgeren med et godt blik for, hvordan din hjælp kan gøre en positiv forskel.

Vi søger dig, der

  • er morgenmenneske, og som møder til tiden og i godt humør
  • er i øjenhøjde med vores beboere, og som skaber en tryg og rar atmosfære omkring dig
  • har erfaring fra et lignende omsorgsjob som fx botilbud eller plejehjem. Dette er dog ikke et krav
  • er ansvarsbevidst og god til at skabe og følge rutiner, så morgenen er genkendelig, forudsigelig og tryg for vores beboere
  • ser hjælp til personlig pleje som en naturlig del af at yde omsorg for vores beboere
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø med dit positive og løsningsorienterede sind
  • er nysgerrig på at arbejde ud fra en neuropædagogisk tilgang til arbejdet med borgere med hjerneskade

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et meningsfuldt job, der beriges af vores skønne beboere
  • Praktisk erfaring indenfor det socialfaglige felt
  • Grundig introduktion og oplæring − bl.a oplæres du til at arbejde ud fra en neuropædagogisk tilgang
  • Faglig udvikling gennem tværfagligt samarbejde med kollegaer med socialpædagogiske og sundhedsfaglige baggrunde
  • Dygtige og engagerede kollegaer
  • Mulighed for flere timer, hvis du ønsker det

Viben en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik
Viben er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS), der er forankret i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, med ni botilbud for omkring 335 borgere med handicap. Centret rummer også specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

Få indblik i vores tilbud, værdier og alsidige arbejde i COS i følgende video og magasin og læs mere om vores forskellige tilbud på www.cossof.kk.dk.

Løn og arbejdstid
Arbejdstiden ligger mandag til fredag klokken 7.00-9.00. Vi er dog fleksible ift. at flytte arbejdstiden til kl. 6.30-8.30, hvis det passer bedre for dig. Der vil derudover være mulighed for at få ekstra afløservagter ud over de faste timer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og Ny løn, og vi indhenter straffeattest og referencer i forbindelse med ansættelse.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Mere information
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Tanja Nielsen på 2135 6711 for at høre mere om stillingen.

Søg via nedenstående link senest søndag den 25. juli 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København NV
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1