Pædagogmedhjælpere til Maglebjergskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lynge

Maglebjergskolen i Allerød Kommune søger pædagogmedhjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingerne er faste, og arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 8.00 – 16.00. Derudover vil der være mødeaktiviteter efter kl. 16,00 ca. 8 gange årligt, 1 - 2 pædagogiske lørdage og en pædagogisk weekend hver andet år.

Om os
Maglebjergskolen er en takstfinansieret specialskole for børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder og børn med autismespektrumforstyrrelser. Skolen er opdelt i 2 gange: Lille Gang med de yngste elever og Store Gang med de ældste elever. På begge gange er der klasser/grupper med børn med autismespektrumforstyrrelser og klasser/grupper med børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har som skole et stort fokus på skolens fremtidige organisering, første skridt har været at ændre på klassebetegnelserne så alle klasser nu hedder M1, M2, M3 osv. og opdele klasserne/grupperne i aldersopdelte gange.

Skolen har i øjeblikket 75 børn fra 6 til 18 år og en SFO med 65 elever. Skolens elevtal har været stigende de sidste år, og elevgruppen har også ændret sig. Elevgruppen med autismespektrumforstyrrelser vokser, hvilket betyder at opgaven inden for dette felt fylder mere i skolens samlede opgave. Vi er optaget af at skabe sammenhæng mellem undervisningens og SFO-tidens tilrettelæggelse både med fokus på intentionerne i folkeskolereformen men også med omtanke for børnenes særlige behov og mangeartede vanskeligheder.

Børnene er inddelt i mindre klasser efter alder og/eller funktionsniveau. Der er pt. 11 klasser med 6 - 11 elever i hver. Vi lægger stor vægt på, at vi er én skole med én fælles opgave, nemlig at sikre læring, trivsel og udvikling for alle elever både i undervisning og i SFO, og vi har et stort fokus på at skabe et fælles fagligt fundament for vores tilgang i mødet med eleverne/børnene.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag via https://alleroed.dk/kommunen/organisering/alleroed-kommunes-leder-og-medarbejdergrundlag.

Om stillingerne
Som medhjælper vil du både have timer i undervisningen og i skolens SFO, og du arbejder derfor også i skoleferierne.

Du vil enten fungere som "flyver" på skolen og vil derfor få tilknytning til samtlige klasser på skolen, eller blive fast tilknyttet et enkelt klasseteam. Der er også omsorgsopgaver forbundet med jobbet som medhjælper, som fx bleskift med videre.

Om dig
Vi forventer, at du:
  • har faglig interesse for børn med vidtgående indlæringsvanskeligheder
  • har øje for elevernes ressourcer og sætte dem i spil
  • er god til at skabe relationer, motivere eleverne og bevare roen og tålmodigheden i alle situationer
  • kan arbejde struktureret og være parat til at justere på dagsplanen, hvis der bliver behov for dette
  • kan samarbejde med alle personalegrupper og forældre
  • har kendskab til it på brugerniveau
  • har blik for din egen position i et tværprofessionelt samarbejde og kan bidrage til dette med en positiv tilgang.


I arbejdet med børnene lægger vi vægt på, at:
  • børnene bliver så selvhjulpne som muligt
  • børnene modtager støtte til at træne sociale færdigheder og personlige kompetencer
  • vi tilbyder børnene en bred vifte af lærende og udviklende aktiviteter
  • vi har en anerkendende tilgang til børnene
  • se på børnenes ressourcer.


Du skal vælge os fordi
Vi er en skole, som har et stort fokus på både medarbejdernes og elevernes trivsel. Vi har et særligt fokus på elevernes mestring af færdigheder, færdigheder de kan bære med sig i deres videre liv efter folkeskolen. Det er et fokus, vi vil arbejde videre med de kommende skoleår. Vi har en Low Arousal tilgang til vores elever, det har vi et ønske om at fastholde og styrke.

Vi møder vores elever med nysgerrighed og med en anerkendende og respektfuld tilgang. Vi ser forældre som vigtige samarbejdspartnere med en stor viden om deres eget barn, en viden vi som skole kan lære af. Vores udgangspunkt er altid, at forældrene, som vi, vil det bedste for barnet/eleven. Skolen har derudover et særligt fokus på læring og bevægelse.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagogmedhjælpere.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Kim Rasmussen på 48 12 79 32 eller souschef Carina Hasselby på 21 15 812 8 for at høre nærmere om stillingerne.

Du uploader din ansøgning og dit CV via linket i annoncen senest 23. oktober 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b3caa4a7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lynge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Lynge
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Allerød

    Da vi skal sende nogle dygtige medhjælpere videre til henholdsvis pension og studieretning søger vi nu en medhjælper til børnehaven og en til vuggestuen begge stillinger er på fuld tid men med muli..
    • Pædagogmedhjælper
    • Allerød
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederikssund

    – 20 timerTroldehøjen er et børnehus med omkring 28 skønne vuggestuebørn og 50 dejlige børnehavebørn. Vi er beliggende lige ned til det naturskønne område Ådalen.Vi er en personalegruppe med højt e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Nordsjælland

    [xxxxx] søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestueHar du lyst til at møde ind på arbejde hver dag og blive mødt af glade børn, der glæder sig til at udforske verden? Så er det..
    • Pædagogmedhjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Nordsjælland

    Er du en engageret og erfaren pædagogmedhjælper, der brænder for at give børn den bedst mulige start på skolelivet? Søger du et dagtilbud med en dedikeret og kompetent personalegruppe samt et stimu..
    • Pædagogmedhjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Lynge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Lynge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Lynge over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1