Pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Pædagogmedhjælper 32 t./ugen til Solstrålen i Hundslund

Hundslund Skole og Børnehus afdeling Solstrålen søger med tiltrædelse 01.12.2021 eller snarest derefter en dygtig pædagogmedhjælper. Solstrålen er en integreret 0-6 års institution i landsbyordningen i Hundslund. Stillingen er på 32 timer om ugen og du skal have interesse for hele 0 – 6 års området.

Om landsbyordningerne:

I Odder kommune er skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Hundslund, Hou, Gylling og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordnings-modellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer skaber et godt udgangspunkt for optimale vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Om Hundslund Skole og Børnehus:

Landsbyordningen i Hundslund består af Hundslund Skole med ca. 90 elever fra 0.-6. klasse og Hundslund Børnehus med ca. 40 børn i alderen 0-6 år i Solstrålen og en SFO med 60 børn. Vi er godt 25 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. Vi bor smukt, ½ times kørsel syd for Århus, 10 minutters kørsel nord for Horsens og 10 minutters kørsel syd for Odder midt i kommunens dejligste natur.

Om Solstrålen:

I Solstrålen danner ICDP grundlaget for vores pædagogiske arbejde. Anerkendelse, udvikling og fællesskab er nøgleord i vores værdier. Vi er optaget af at arbejde i og med relationer og af skabe gode vilkår for barn-voksen relationer og relationer børnene imellem. Hvilket vi bringer med os i arbejdet med den nye styrkede læreplan.

Vi er optaget af den upåagtede faglighed og inddragelse af børneperspektivet. Vores hverdag er organiseret i en genkendelig struktur med plads til både planlagte og spontane pædagogiske aktiviteter. Vi prioriterer en hverdag med plads til masser af leg - leg med udgangspunkt i barnets og/eller den voksnes initiativer.

Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og dannelse.

I Solstrålen er vi opdelt i 3 grupper, en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. Vi er i tæt dialog og samarbejde på tværs af grupperne og tager alle fælles ansvar for børnene.

Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab, fleksibilitet og søger at løse vanskeligheder i den rækkefølge de opstår - helst i øjenhøjde med blik for relationen.

Vi har et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde med engagerede forældre.

Om dig:

Vi søger en robust medarbejder, der med engagement, relationskompetencer og gode evner for at udvise nærvær og omsorg vil indgå i vores fællesskab i Solstrålen.

Som vores kommende kollega lægger vi vægt på at du:

  • Er optaget af og engageret i arbejdet med børn i alderen 0 – 6 år, og at det kommer til udtryk i dit virke i den daglige pædagogiske praksis.
  • Har en positiv indstilling, er imødekommende over for børn, forældre og kolleger og er anerkendende og empatisk i dit samspil med andre.

  • Kan rumme en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvor du tager ansvar, er fleksibel og udviser både overblik og nærvær.

  • Har gode samarbejdsevner og kan indgå i et gensidigt samarbejde med forældre og kolleger.

Vi kan tilbyde:

  • En integreret 0 – 6 års institution med ca. 40 børn i et aktivt og naturskønt lokalområde.
  • At du bliver tilknyttet en fast børnegruppe med dejlige børn og en engageret forældregruppe, som vi er i tæt samarbejde med.

  • En velfungerende personalegruppe, hvor vi hjælper, støtter, inspirerer hinanden og tager fælles ansvar for at løse opgaverne i arbejdet.

Ansøgningsfrist den torsdag 18/11-2021. Der afholdes samtaler i uge 47.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lars Jensen 23311416 eller koordinerende pædagog Sabine Weber på 87803945

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket ”Ansøg”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Odder
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Odder over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1