Pædagogmedhjælper til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

Er du frisk på nye oplevelser sammen med de skønneste småfolk?

Kristrup Vuggestue søger en pædagogmedhjælper pr. 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Er du fuld af fantasi og kreativitet? Er du vild med udeliv, insekter og jord under neglene? Er du vild med kolbøtter og at bevæge dig? Så er det måske dig, vi søger. Vi søger en pædagogmedhjælper, der har let til smil og er glad for en hverdag sammen med børn. Vi søger en pædagogmedhjælper, der både kan være fuld af sjov og ballade og kan være en rolig, stabil voksen sammen med vuggestuens børn. Vi søger dig, der har lyst til personlig og faglig udvikling i samspil med det øvrige personale og som er helt pjattet med børn.

Kristrup Vuggestue er en selvejende institution med 52 børn i alderen nul til tre år. Vores primære fokus er omsorg, trivsel, udvikling, læring og dannelse. Det er vores mål at skabe de bedste rammer for vuggestuens børn, så de kan udvikle sig i trygge og fagligt kompetente omgivelser.
Som pædagogmedhjælper indgår du i et tæt samarbejde med stuens pædagoger, der har hovedansvaret for stuen og forældresamarbejdet. Vi har både kvinder og mænd ansat, og vi søger derfor både kvinder og mænd, som kan gøre en forskel i hverdagen for vuggestuens småfolk. Hver dag byder på nye muligheder for leg og læring både ude og inde. Du har mulighed for at byde ind med det, du særligt er interesseret i samt for at være en vigtig del af børnenes hverdag.

Du skal være rollemodel for børnene både i tale og adfærd. Du skal støtte og hjælpe børnene i deres udvikling, tage initiativ til aktiviteter og leg og være engageret sammen med børnene. Der vil være praktiske opgaver, som du skal løse sammen med det øvrige personale.

Vi har fokus på det gode forældresamarbejde og arbejder hver dag på at skabe sammenhæng mellem vuggestue og hjem. Vi forventer, at du deltager aktivt i forældresamarbejdet og bliver en synlig omsorgsperson i børnenes og forældrenes hverdag. Du behøver ikke kunne alt det ovenstående, men du skal have interessen i at lære det :-)

Stillingen er på 34 timer. Løn i forhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
For yderligere information kan institutionsleder Anne Vintersbølle Jakobsen eller souschef Ellen Næsted kontaktes på telefon 89 15 95 20.

Frist
21. januar.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 4. Hvis vi ønsker at tilbyde dig en samtale, kontakter vi dig.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Randers SØ
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Vil du udvikle dig igennem en åben og ærlig kultur, hvor vi spiller hinanden dygtige? Så er det dig, vi leder efter! Kan du lege med børn? – fal..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Stillingen med tiltrædelse d.1. september. Timerne er primært fordelt i åbningstiden kl. 6:30-17:00. Du er velkommen til at skrive ønskede timeantal pr uge i din ansøgning.Din profi..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnehuset Klokkervej søger 2 medarbejdere:som har et positivt menneskesyn og en empatisk og imødekommende personlighed som er stabile, ansvarliglige og samarbejdsorienteretsom udviser energi, glæd..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vores medhjælpere skal starte på studie, og derfor søger vi 2-3 medhjælpere med vekslende start fra medio august til september 2024.Du vil blive tilknyttet et team – to grupper med hver..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1