Vikarstilling: SFO Ellevangskolen søger en medhjælper til et rotationsvikariat pr. 1. september 2022.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Risskov

For at søge dette job skal du være tilmeldt som ledig ved dit lokale jobcenter og have min. 13 ugers ledighed ved ansættelsestidspunktet. Er du i tvivl kan du kontakte du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg mobil 41854539.

SFO Ellevangskolen søger en medhjælper til et rotationsvikariat pr. 1. oktober 2022.

Rotationsvikariatet varer 9. mdr. og ansættelsesperioden vil således være 1.okt.2022 – 30. juni 2023.

Vi har indmeldt 275 børn, som er fordelt på 2 afdelinger; en afdeling for 0.- 1. klasse og en afdeling for 2.-3. klasser. Der er børn fra specialklasser i begge afdelinger.

Vi søger en robust og tydelige medhjælper med gode kompetencer. En medhjælper der har lyst til at gøre en forskel. Du skal, i samarbejde med dine kollegaer, arbejde med kerneopgaven og sørge for at den er et centralt element i det daglige arbejde med børnene.

Vikariatet vil have en ugentlig arbejdstid på 30 timer, hvor arbejdstiden primært vil være over middag.

Hvis du har interesse for ovenstående, kan du kontakte Fritidspædagogisk leder Elsebeth Jørgensen på tlf.: 4185 7630, Fritidspædagogisk leder Pia Jørgensen på tlf.: 5171 8372 eller SFO-leder Ole Bro på tlf.: 2920 4448.

SFO Ellevangskolen, Jellebakken 17, 8240 Risskov

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Ansøgning:
Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - rotation. Først når du har modtaget en bekræftelse pr. mail, så har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og vi indkalder kandidater løbende, og jobbet tages ned, når det er besat
Vi forventer, at afholde samtaler løbende.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Risskov
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Risskov over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1