Behandlingsskole i Rødovre søger pædagogmedhjælper og tilkaldevikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Rødovre Parkvej skole, søger en tilkaldevikar fra den 1.1. 2024

Rødovre Parkvej skole er en skole med mange års erfaring i arbejdet med udsatte børn og familier. Vi er opdelt i to afdelinger, den ene afdeling, Strukturteamet, retter sig primært imod børn med autismespektrum forstyrrelser, angst og tilstødende diagnoser, den anden afdeling, Børne- & ungeteamet, modtager primært børn med relationelle og familiemæssige problematikker. Vi arbejder tværfagligt i mindre grupper, således at vi kan tilgodese det enkelte barn og dennes familie. Hos os er der plads til fordybelse og særligt tilrettelagt undervisning med tid til det enkelte barn og et stærkt skole-hjem samarbejde.
Vores tilgang tager udgangspunkt i den narrative metode, mentaliseringsbaseret tilgang samt low arousal. Vores børnesyn er præget af, at vi ved, at alle børn gør det bedste, de kan, og vi forholder os derfor nysgerrigt og åbent i mødet med eleverne.
Som vikar på Rødovre Parkvej skole vil du møde arbejdsopgaver og udfordringer, der er inspirerende og personligt udviklende.

Rødovre Parkvej skole ønsker en vikar som glædes over samværet med vores skønne elever, som hver især har brug for forståelse, omsorg og en tryg og meningsfuld skoledag.

Du skal være en frisk, positiv og initiativrig person, der trives i en omskiftelig arbejdsdag med tempo og forskelligartet aktiviteter og opgaver.

Du vil som vikar blive koblet på en del af et fast team, der består af lærere, pædagoger, familiebehandler og psykologer. Vi løfter opgaven i fællesskab, og vi har stor respekt for hinandens fagligheder og kompetencer.

Hvem er vi?:
Rødovre Parkvej skole er Rødovre Kommunes skole-, dagbehandlings- og familietilbud til 48 børn og unge fordelt på to etager.
Den samlede elevgruppe er inddelt i to målgrupper, som tilhører hver sit team, henholdsvis Vores indskoling Ungeteamet og Strukturteamet, dog er der mulighed for aktiviteter, undervisning og relations dannelse på tværs af teamsne. I begge teams kan der være elever fra 0. – 9. klasse.
Personalet står for at sikre, at den grundlæggende kultur i teamsne og i de forskellige elevgrupper helt tydeligt er præget af rummelighed, således at eleverne både kan give plads til hinanden og sig selv. Denne optagethed er en del af vores arbejde med at sikre et mobbefrit miljø, hvor det er en naturlig del af dagligdagen, at alle tilbydes de rammer, som netop de har brug for – også selvom det kan være forskelligt fra elev til elev.
Derudover arbejder vi aktivt med, at eleverne ved, hvorfor de er indskrevet på Skolen og hvordan vi vil hjælpe dem med at udvikle nye færdigheder. Eleverne har ofte forestillinger med sig om, hvorfor det ikke gik på et tidligere skoletilbud – forestillinger som kan være præget af selvbebrejdelse og nederlag, og som tjener dem dårligt. Vi arbejder med at anskueliggøre færdigheder og styrker, så eleverne bedre kan tåle, at der også er noget, de skal øve sig på. I denne øvelsesproces er det for os helt afgørende, at eleverne ved og mærker, at vi er der sammen med dem, så de ikke overlades alene med det, der er svært.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at ringe til afdelingsleder Rune Quist tlf. mobil 30 76 95 45, eller faglig leder Jacob Merkel: 30769475
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest. 15.01 2024 Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Rødovre
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1