Æblegården søger 1 nye kollega: kombineret pædagogmedhjælper/ køkkenhjælper på 34 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rungsted Kyst

Brænder du for at skabe en hverdag hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Om Æblegården

Æblegården er en efterspurgt daginstitution. Vi har brug for dygtige medarbejdere til vores velfungerende team, Som en del af Hørsholm Kommunes kvalitetsløft, er vi i gang med et projekt ”Tidlig indsats”. Projektet omhandler børns læring samt udvikling til et helt menneske såvel motorisk, sprogligt og socialt. Der er allokeret ekstra personaleressourcer til projektet, og det er vigtigt for os at du har lyst til at tage del i det.

Vi er integreret institution med 82 børn fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. De 3 vuggestue grupper er delt i 2 grupper med børn fra 0-2 år og 1 grupper med børn fra 2-3 år.

Hvad får du

Du vil få en varieret arbejdsdag med en masse skønne børn samt et tæt og højt prioriteret samarbejde med positive forældre. Det er i vuggestuen vi tager imod de fleste nye forældre.

Vi ønsker at skabe en hjemlig og omsorgsfuld atmosfære hvor der er plads til masser af grin og højt til loftet, plads til at komme med nye ideer og hvor vi ser muligheder i de rammer vi har.

Derudover lægger vi vægt på et stærkt og trygt fagligt og kollegialt samarbejde, hvorfor vi har en fast struktur med ét månedligt personalemøde om aftenen samt stuemøder hver 14. dag i arbejdstiden.

Æblegården ligger i et naturskønt område tæt på skoven, stadion og ikke så langt fra stranden – som vi kan nå på vores el cykler. Vi bruger nærområde meget til små ekspeditioner ud i naturen.

Vi søger

En pædagogmedhjælper med ansvar for køkkenet i vuggestuen og børne

timer i vuggestuen.

Du skal være med til anrette maden om formiddagen og eftermiddagen i vuggestuen og være sammen med børnene resten af tiden. Når køkkenlederen er fraværende, skal du kunne overtage madlavningen og bestilling af vare, opvask og afrydning. Du skal have lyst til at lave mad. Det er påkrævet at du har eller tager certificeret fødevarehygiejne kursus.

Vi forventer af dig

  • Du skal være god til at tage initiativ i forhold til daglige rutiner og pædagogiske aktiviteter. Vi øver os i at bruge rutinerne i hverdagen som læringsmiljøer og det er essentielt at du kan se læringsaspekter i de rutiner. Derfor gør vi eksempelvis noget ud af at børnene lærer at tage tøj på selv, at tale med børnene om hvad maden hedder osv. – børn skal se at hvis man øver sig, sker der en udvikling.
  • Det er vigtigt for børnenes trivsel at vi generelt i huset har et godt samarbejde. Du skal derfor have gode kommunikative kompetencer, såvel mundtligt som skriftligt, være fleksibel, have høj arbejdsmoral, evne at reflektere over egen praksis og være åben for dialog om pædagogik.


  • Æblegården bruger Aula, og det forventes at du, efter grundig oplæring, aktivt kan bruge dette.

    Hvad får du mere
    Du får også adgang til en række personalegoder, se dette link: www.horsholm.dk/Om-kommunen/Jobs-i-kommunen/Personalegoder.

    Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring.

    Mere viden
    Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

    Se vores hjemmeside: www.aeblegaarden.horsholm.dk

    Du er velkommen til at kontakte leder Ole Nielsen, stedfortræder Birgit Henriksen eller Køkkenleder Charlotte Timm på tlf. 48 49 73 75, hvis du vil vide mere.

    Sådan søger du
    Ansøgningsfristen er søndag den 25. april 2021

    Skriv i din ansøgning hvilken stilling du søger.

    Send gerne din ansøgning hurtigst muligt da vi afholder samtaler løbende. Ansættelse sker, når vi har fundet den rette person.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Brug knap eller link til højre for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rungsted Kyst.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Rungsted Kyst
  • Søndag den 25. april 2021

Lignende jobs

  • Medarbejder til at støtte op om et barn.

    Børnehuset VillaKulla 1 har fået bevilliget 25 timer til at støtte et barn i vores dagtilbudVi søger derfor en medarbejder, der sammen med stuens personale og medarbejdere fra Børne-og Ungerådg..
    • Pædagogmedhjælper
    • Helsingør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper til Villa Himmelblå

    Villa Himmelblå søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 37 timer med start 1 november 2024, eller snarest derefter.Børnehuset Villa Himmelblå er et børnehus med fokus på et stærkt fæ..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Støttemedhjælper til Fuglsanggårdsskolen

    Støttemedhjælper søges 35 timer om ugen fra 1. oktober eller snarest derefter og indtil 30. juni 2025Støttemedhjælper søges til en dreng med et bevægelseshandicap.Stillingen er 35 timer pr..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper med delvis støttefunktion til [x...

    Legesyg pædagogmedhjælper pr. 1. oktober og gerne før.Vil du være en del af vores kompetente personalegruppe, hvor humor og høj faglighed er i fokus.[xxxxx] ligger tæt offentl..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Rungsted Kyst

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Rungsted Kyst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Rungsted Kyst over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0