Vikarstilling: Pædagogmedhjælper - Flyvende Vikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Svendborg

Rantzausminde Selvejende Børnehave og Vuggeri søger en fast medarbejder som flyvende vikar i vores dagtilbud. 30-35 timer pr. uge, pr. 01.09.2022 eller snarest derefter.

Vi er 17 medarbejdere, der dagligt sætter stor pris på vores smørhul her i Rantzausminde mellem strand og skov, hvor vi arbejder for de bedste betingelser for trivsel, udvikling, læring og dannelse for vores 22 vuggestue børn og 60 børnehave børn. Vi har en kæmpe legeplads og 2 huse med mange muligheder. Vi vægter natur, udeliv og bevægelse højt. Vi er ude i al slags vejr og bevæger os dagligt.

Vi opretter en ny stilling til en ”flyvende medarbejder”, som får et fast timeantal pr. uge. Du får ikke en fast børnegruppe men placeres de steder, hvor det giver bedst mening på dagen. På de dage hvor alting bare spiller, er du mest i Vuggeriet 😊

Den her stilling kræver høj grad af overblik og lyst til omstilling, ligesom den her stilling bidrager ind i det praktiske og frigiver tid til pædagogerne.

Hvem er vi:

Hos os er høj faglighed med nærvær, omsorg, tryghed og små fællesskaber vigtige værdier i den daglige pædagogiske praksis. Vi arbejder med mangfoldige læringsmiljøer, udvikling i børnehøjde og børneperspektivet. Vi har et stærkt forældresamarbejde, som er et bærende fundament for den pædagogiske tilgang og praksis til børn og forældre.

Vi arbejder systematisk og struktureret, fordi vi tror på, at børn trives og udvikles bedst i et sådan miljø, hvor der bevidst kan arbejdes med at støtte børnenes tro på egen evner, ved at inddrage dem i hverdagssituationer og stille krav inden for nærmeste udviklings zone. Inden for den struktur vi har, kan vi finde rum til spontanitet og forskellige typer af leg. Vi arbejder meget med opdeling af børnene i små grupper, hvor nærvær og fordybelse er en prioritet. Det er vigtigt, at du næres af relationen til børnene og kan se kvaliteten i hverdagens rutiner. At du kan være i nuet og nyde øjeblikkene, og at du ved, at i et børneliv tager ting den tid det tager..

Målet er det bedste børneliv, midlet er medarbejdere med høj faglighed, gode reflektionsevner og samarbejdsevne. Vi har fagligheden i top, orden i økonomien, det selvejende koncept, et godt arbejdsmiljø som alle aktivt bidrager til, en ledelse der sætter rammer og skaber mulighed for frihed til forskellighed, samt en super engageret bestyrelse og forældregruppe, der aktivt vælger vores dagtilbud til på forskellig vis.

Alt det praktiske:

Hop ind på vores hjemmeside på: rantzausminde.aula.dk.

Løn og ansættelsesvilkår efter glædende regler og overenskomst.

Arbejdstid mellem kl. 06:30-17:00, aftenmøder ca. 1 gang om måneden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – og vi vil gerne modtage den i uge 31 😊 Ansøgningen bedes sendes sammen med CV og evt. bilag i en samlet mail (skriv ansøgning i emnefeltet) til [email protected]

Har du spørgsmål eller ønsker at høre yderligere er du velkommen til at kontakte Linda i uge 28 eller 31 på telefon 4021 5405.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Svendborg
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1