Vikarstilling: Guldklumpen børnehave og vuggestue søger en tilkaldevikar - så drømmer du om at afprøve faget som pæda...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Svenstrup J

Guldklumpen ligger i Guldbæk syd for Aalborg. Vi er en børnehave og vuggestue under Guldbæk Friskole. Vores sammenhold med skolen er en vigtig del af vores hverdag.

Vi mangler netop nu en tilkalder vikar. Timeantallet vil være varierende, og ikke fast, men vi er gode til at fortælle dig i god tid, når vi har brug for din hjælp.

Din baggrund er ikke afgørende, det vigtigste for os, er at du godt kan lide børn og er med på kreative og sjove timer sammen med os.

Måske vil du gerne afprøve området som pædagog, så er det her en oplagt mulighed!

Vi er 11 ansatte, pædagoger og pædagogmedhjælpere i alle køn og aldre. Vi kan godt virke lidt sammenspiste, men det er fordi vi stoler på hinanden, griner sammen og tør tage de snakke der skal til for at få samarbejdet fungere.

Vi har dejlige huse, med en fantastisk legeplads med masser af mudder, sten, jordbunker og bålsted. Vi har skov, å og mange grønne naturområder omkring os. Vi har p.t. i alt 53 nysgerrige, dejlige og livlige børn, i alderen 0-5 år. Fordelt i vuggestue og børnehave.

Hos os skal du holde af at være ude og bruge naturen i dit arbejde. Du skal være med til at give børnene en indholdsrig og tryg hverdag. Du er i børnehøjde og ser værdien af og styrken i at ikke alle er ens. Du ved hvor vigtigt nærvær, udvikling og dannelse er i barnets liv og har de pædagogiske redskaber til at hjælpe dette på vej.

Vi lægger vægt på, at du er anerkendende, engageret og nærværende, og du skal kunne arbejde tæt sammen med dine kolleger men også med vores engagerede og dejlige forældre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Svenstrup J
  • Torsdag den 23. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1