Vikarstilling: Pædagogmedhjælper til Lindetræets børnehave, samt tilkaldevikarer til hele huset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Taastrup

Vil du med på en udviklingsrejse i en velfungerende daginstitution med stærke samarbejder? Brænder du for at skabe sproglig udvikling for vuggestuebørn bl.a. gennem bevægelsesaktiviteter? Er du nærværende, klar til at tage fat og eminent til at se børnenes initiativer? Så har vi det helt rigtige job til dig i Lindetræet.

Lindetræet – en integreret daginstitution i udvikling
I Lindetræet er vi ca. 140 herlige børn i alderen 0-6 år og 35 ambitiøse medarbejdere, der er fordelt på 9 stuer på to matrikler med 10. min. gåafstand imellem. Vi har desuden 10 pladser til børn i 30 timers obligatorisk sprogstimuleringstilbud.

Vores fornemmeste opgave er at give børnene et godt fundament til deres videre færd i livet. Det gør vi ved at skabe et trygt lærende miljø med store udfoldelsesmuligheder, hvor det enkelte barn bliver mødt af nærværende, engagerede og imødekommende voksne. Vores arbejde er foranderligt og fleksibelt, da vi følger børnenes spor og tager udgangspunkt i, hvad de er optaget af.

Bliv en del af en engagerende personalegruppe med spræl og personlighed
Vi er en spraglede flok kolleger med høj faglighed, der møder hinanden på en positiv måde, griber hinandens bolde og dyrker den gode kommunikation. Vi skaber plads til grin og vores strålende humor smitter af på både børn og forældre. Vi har et godt arbejdsmiljø med trygge relationer, der danner grundlag for det pædagogiske (sam)arbejde.

Som pædagogmedhjælper bliver du en del af afdeling 1 med 22 børn og 3 voksne i hver børnehavegruppe. Vi er en personalegruppe, der er omstillingsparate og glædeligt prøver forskellige ting af – og vi vil gerne forstyrres. Hos os får du rig mulighed for at præge hverdagen og sætte dit pædagogiske aftryk.

En aktivitetsrig dagligdag og fokus på faglig udvikling
I børnehaven ligger vores fokus på det motoriske og den sproglige udvikling i børnehøjde.
Vi arbejder på tværs af vores 3 børnehavegrupper; med afsæt i små grupper.
Hos os kommer du med på en pædagogisk udviklingsrejse, når vi sammen skal implementere den nye styrkede pædagogiske lærerplan og videreudvikle den daglige praksis. Hos os får du de bedste forudsætninger for at udvikle dig fagligt.

Vi forestiller os, at du:
  • Er stabil, loyal, empatisk, nysgerrig og reflekterende.
  • Griber de bolde, der spilles og samtidig selv er initiativrig.
  • Har fokus på det gode forældresamarbejde.
  • Som pædagogmedhjælper, har mod på det skriftlige arbejde.
  • Bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø.

Lindetræet består af 2 afdelinger, som ligger med ca. 10 minutters gang imellem. De 2 afdelinger fungerer som 2 selvstændige huse med hver deres børn og hver deres personalemøder. Du ansættes i Lindetræet, hvor du bliver en del af børnehaveteamet i afd. 1. Her har vi 3 vuggestue- og 3 børnehavegrupper.

Vi har en synlig leder med en åben dør, der støtter og bakker op om de projekter og aktiviteter, der bliver igangsat i dagligdagen. Informationsniveauet er højt, og vi bliver løbende opdateret, inddraget og lyttet til.

Ansøgningsfristen er fredag d. 7. januar 2022
Vi holder samtaler i uge 3

Ansøgning, CV, og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere information
Jobbet som pædagogmedhjælper er en fastansættelse på 36 timer/ugen, og jobbet som tilkaldevikar er timelønnet. Stillingerne er med ansættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål…
til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje er du meget velkommen til at kontakte Pædagogisk leder Annitta Bennekow på tlf. + 45 29 25 10 51.

Mens du venter, kan du læse mere om jobbet som pædagogmedhjælper i Høje-Taastrup Kommune. Du kan også se en video om introduktionsforløbet for nye pædagoger her.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Taastrup
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3