Vikarstilling: Vikarer Bo- og beskæftigelsescentret Vejen – Nørregadehus 75

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vejen

Vi søger vikarer i en tidsbegrænset periode frem til og med september måned evt. fast timetal.

Vil du supplere et andet job? Er du i gang med et sabbatår og mangler et vikarjob? Kan du arbejde i sommerferie perioden? Har du lyst til at støtte borgerne i dagligdagens gøremål samt løse de praktiske opgaver i tæt samarbejde med de faste medarbejdere? – så er muligheden her!

Nørregadehus 75 er et botilbud for voksne udviklingshæmmede efter serviceloven §105 for personer over 18 år, hvor aldersspredningen ligger mellem 22 og 73 år. Borgerne, der bor i botilbuddet, har alle betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, og der tilbydes omfattende hjælp i almindelige daglige funktioner, pleje, og omsorg. Dine opgaver vil være at støtte borgerne i deres hverdag med forståelse for den enkeltes behov. Du får en grundig sidemandsoplæring hos borgerne og i Nexus, som er vores dokumentationssystem. Der er tale om weekendarbejde, aftenvagter og evt. nattevagter. Arbejdstiden ligger mellem klokke 7 og 23. Nattevagten er fra 22.45 til 7.45 i hverdagene og i weekenden til 7.15.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består af pædagoger, pædagogiske assistenter, social- og sundhedsassistenter samt omsorgsmedhjælpere.

Huset er delt op i 2 grupper, gadesiden og gårdsiden. Personalet arbejder i begge grupper, hvor der i alt bor 13 borgere. Derudover bor en borger i selvstændig lejlighed i tilknytning til Nørregadehus 75 samt en borger tilknyttet et særligt tilrettelagt projekt, hvor eget personale er tilknyttet.

Borgerne arbejder i hverdagene i dagtimer, men i sommerferien er deres dagtilbud lukket i ugerne 29-30-31.

I disse uger er der også tid for personalets ferieafvikling. Derfor søger vi allerede nu vikarer, som kan starte med oplæring hurtigst muligt. Du skal være fleksibel, og det er en fordel, hvis du kan tiltræde med kort varsel. Derudover skal du kunne afsætte 4-5 uger hen over sommeren, hvor det faste personale afvikler ferie.

Som person forventer vi, at du har respekt for mennesker som har en funktionsnedsættelse. At du har en god portion humor, og du kan bevare overblikket og roen i arbejdet med borgerne samt skabe forudsigelighed i deres hverdag.

Derudover forventer vi, at du som person er omstillingsparat i en hverdag, der hurtigt kan ændre sig i forhold til det planlagte. Ligeledes vil det være en fordel, at du har kendskab IT og faglig dokumentation på bruger niveau, samt har gode kommunikative evner både i skrift og tale

Vi har ingen specifikke krav til din uddannelse, som vikar.

Vil du vide mere kan du kontakte afdelingsleder Suzi Binger på telefon nummer 79965094

Ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller i løbet af foråret.
Sidste frist for ansøgning er den 30. april 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Vejen
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Vejen over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1