Værtskab i verdensklasse! Livredder og holdtræningsinstruktør i vand og på land

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Danmarks måske mest energiske team søger en ny kollega i en hverdag med gang i!
Vi har brug for en ny kollega, som inden for kort tid er klar til at hoppe i livredderuniformen og bidrage i ansvarsområder og roller, som bl.a. vandholdsinstruktør, saunagusmester, rengørings-, salg- og servicevært, i målet om værtskab i verdensklasse for vores gæster.
Kan du se dig selv i en hverdag, med fart over feltet, hvor det handler om at skabe fede fritidsaktiviteter, gode minder og sjove oplevelser for vores gæster i deres arbejde og/eller fritid?
Hvis du har det lige som os, at selv det bedste ikke er godt nok, når det kommer til værtskab for vores gæster, kan vi tilbyde dig arbejdspladsen, hvor kvalitet, fællesskab og sikkerhed går forrest!

Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde selvstændig i værtskabet og vedligeholdelsen af vores faciliteter, som bl.a. svømmehal, motionscenter, wellnessafdeling og tilhørende bade- og omklædningsafdelinger.
Vi har brug for, at du hurtigt kan mestre rollen som holdinstruktør foran mange mennesker på forskellige hold, i høj afveksling med anlæggets mange andre serviceopgaver.
Du skal bestå en livredderbassinprøve før du ansættes. Prøven afvikles hos os.

Du vil indgå i en 37 timers arbejdsuge, hvor du får en vagtplan med både dag- og aftenvagter samt weekendvagter. Det forventes at du kan trives i en sådan arbejdstidsplan.

Vi tilbyder synlig og koordinerende ledelse, samt stor medinddragelse i den daglige planlægning og vi forventer at du bidrager med en initiativrig og engageret tilgang i alle arbejdsgange. Vi sætter en stor ære i at udvikle vores fællesskab og fælles kompetencer i målet om at skabe og fremme mest muligt for vores gæster og organisation.

Så hvis sætninger som: ”Den klare jeg da lige”, eller: ”Dagen blev ikke som forventet, og præcis derfor blev det en god dag!”, ikke er langt fra dit mindset, så læs videre!

Stillingens primære funktioner:

  • Daglig varetagelse af rengørings- vedligeholdelse og serviceopgaver
  • Livredder-vært i varetagelse af dagligt opsyn af vores bassiner
  • Frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer
  • Medansvarlig i kvalitetssikring og optimering af daglige mål og opgaveløsning
  • Udførsel af godt værtskab og god service
  • Instruktør på hold
  • Basis vandbehandling


Opgaverne vil i opstartsfasen blive tilrettelagt efter dine kompetencer og udviklingsmuligheder og du vil gennemføre vores oplæringskørekort for en sikker og tryg introduktion. Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for individuel opgaveløsning hvilket koordineres i samarbejde med team og ledelse.
OM DIG!
Du har et godt kendskab til servicesektoren. Din baggrund ift. tidligere erhvervserfaring er ikke så afgørende. Dét der er afgørende, er dét du kan og dét du vil, som er følgende:

  • Du beskrives af din omverden som en glædesspredende person
  • Du mestrer positiv professionel formidling bl.a. ifm. konflikthåndtering
  • Du kan tage et stort ansvar og bevare det kølige overblik også i livreddende situationer, hvor du udgør sikkerheden for vores gæster
  • Du brænder for at lave saunagus, samt at levere holdtræning i svømmehallen. Derfor er det vigtigt, at du har det godt med at være i et varmt og afvekslende arbejdsmiljø
  • Du er kvalitetsbevidst omkring hygiejne, rengøring og brænder for proaktivt at ajourføre dig med ny viden
  • Du har forståelse for hvordan din adfærd kan påvirke dine omgivelser og andres menneskers adfærd
  • Du evner at forholde dig professionelt og konstruktivt til den feedback du modtager fra din omverden
  • Du trives ved at være en del af noget større, at samarbejde og koordinere opgaver i fællesskab
  • Du trives ved at have skiftende arbejdstider: Dag, aften samt hver 4. weekend
  • Du har gode danskkundskaber både i tale og skrift og du kan gerne formulere dig mundtligt på engelsk
  • Du er muligheds-/løsningsorienteret og du evner at sætter din egne behov til side for fællesskabet
  • Du er nysgerrighed på at udvikle dine kompetencer og tilegne nye færdigheder

Lidt om os
I Glostrup Idrætsanlæg har vi en rar atmosfære, hvor målet er, at vores gæster altid bliver mødt af et godt værtskab og solid service. Teamet du vil indgå i hedder AquaTeamet, hvor værdier som: Kvalitetssikring, sikkerhed, loyalitet, gensidig respekt og mødepligt, er højtprioriteret i vores hverdag. Ingen dage er ens os hos og derfor er det vigtigt, at du kan trives i afvekslende arbejdsdage. Normale hverdage består ofte af: Basis vandbehandling, holdtræning foran mange mennesker, bassinsikkerhed og -værtskab i svømmehallen, rengøring, salg og service i vores billetsalg og wellnessværtskab. Mange af vores basis service- og rengøringsopgaver udføres på dagligt/ugentligt frekvens og derfor er det også vigtigt, at du kan se dig selv i en sådan struktur.

Glostrup Svømmehal er en del af Glostrup Idrætsanlæg, som i Glostrup kommune hører under center for Kultur, IT og Udvikling. Glostrup Svømmehal er en af førende svømmehaller, der gerne går forrest i branchen, når det gælder skønt og rent badevand. Vi går aldrig på kompromis med vores vandkvalitet og for år tilbage blev vi landskendte for måden vi vejleder vores gæster i hvordan vi i fællesskab kan opnå rent og lavkloret badevand til gavn for badeoplevelsen og ikke mindst miljøet.

Vi har mange tusinde gæster igennem anlægget hver uge og vi gør en dyd ud af skabe stjernestunder og høj oplevelsesværdi for alle. Du vil få en arbejdsplads, hvor din rolle og bidrag til stabil drift bliver afgørende og betydningsfuld for anlæggets omtale og omsætning. Vi benytter i høj grad de sociale medier, hvor det forventes af dig, at du har lyst til at medvirke i markedsføring og branding af vores faciliteter og ”fritidsvibes” til vores mange følgere på vores SoMe platforme.

Du kan læse mere om Glostrup Idrætsanlæg på: http://fritid-glostrup.dk/ og på: https://www.facebook.com/GlostrupIdraetsanlaeg

Løn og ansættelsesvilkår:
Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold jf. overenskomst med FOA. Stillingen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge. Lønforhandling er individuel. Glostrup Kommune indhenter børne- og straffeattest.

For yderlige oplysninger: [email protected]

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse via ansøgningslinket. Vi modtager kun ansøgninger via dette link.

Afholdelse af samtaler sker

løbende
Ansættelses: Snarest muligt

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Glostrup
  • Fredag den 29. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1