Coach til samstyrende teams i Voksenstøtteområdet med ambitioner for udvikling af fremtidens opgaveløsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Kan du facilitere dialoger og udfordre eksisterende handle- og tænkemønstre? Har du erfaring som coach og vil du være med til at udvikle og afprøve, hvordan vi i Billund Kommune bliver endnu bedre til at være i øjenhøjde med både borgere og medarbejdere? Så har du nu mulighed for at blive en del af Billund Kommune – Fremtidens legeplads.

Der er stort fokus på, hvordan kommunerne bedst muligt sikrer, at borgerne får en god og værdig pleje. En lang række kommuner afprøver for tiden nye former for organisering af den udekørende funktion, med det formål, at borgerne oplever kontinuitet og nærvær samtidig med, at medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde øges.

Vi er i Billund Kommune startet op på arbejdet med at udvikle samstyrende teams, der skal udbredes til hele Voksenstøtteområdet, og hvor vi arbejder ud fra tilgangen om en grænseløs kommune. Du kan læse mere om vores ambition med samstyrende teams her.

Ambitioner skal indfries ved hjælp af:

  • Ny tværfaglig organisering i samstyrende teams
  • Et forpligtende fokus på udvikling og afprøvning af nye modeller for samarbejde
  • Et skærpet fokus på princippet "færrest mulige forskellige medarbejdere i borgers hjem"
  • Fokus på at imødekomme borgernes mål med den igangsatte støtte og pleje

Om stillingen

Vi leder aktuelt efter en person med en brændende motivation for at være med til at skabe en mærkbar forandring, og som kan se sig selv i rollen som coach for samstyrende teams i Voksenstøtteområdet.

Som coach er dit fokus på læring og udvikling af den faglige kvalitet i de samstyrende teams. Ligeledes har du fokus på at bringe ligevægt i forhold til udvikling og stabilisering, så der skabes højt ydende teams med medarbejdere, der trives. Du er god til at fremhæve progression og understøtte teamet i at se progression.

Du er tæt på medarbejderne i hverdagen og understøtter og udfordrer dem i forhold til deres daglige praksis. Du er nysgerrig og stiller spørgsmål og har hele tiden fokus på udvikling af den faglige kvalitet i opgaveløsningen – sammen med medarbejderne. Du evner at tænke sammenhænge på tværs med afsæt i borgerens mål og behov. Du bliver medansvarlig for at facilitere læring i de konkrete situationer, samt udfordre eksisterende antagelser i de samstyrende teams. Du vil også være en vigtig sparringspartner for projektlederen i etablering af de samstyrende teams.

Om dig

Vi forestiller os, at du i dag varetager en koordinerende rolle og formår at være sparringspartner både for teamet, projektlederen og ledelsen i de samstyrende teams. Det er afgørende, at du som person trives med forbedringsarbejde, hvor en omvej eller to ikke slår dig ud af kurs, og hvor du tænker "os" før "mig". Du er modig og tør eksperimentere med nye og ukendte løsninger. Du har en coachuddannelse og har erfaring med procesledelse.

Du er god til at arbejde motiverende med mennesker, hvor du har fokus på deres muligheder og kan understøtte de samstyrende teams i at flytte sig til nærmeste udviklingszone. Du er energisk, positiv, professionel og engageret i et arbejdsmæssigt miljø. Du kan formidle forandring til mennesker, har gode samarbejdsevner og ved, at de bedste resultater skabes ved fælles indsats.

Hvad kan Billund Kommune byde på?

Du bliver en del af Billund Kommune, hvor vi arbejder ud fra en overordnet strategi, som vi kalder Fremtidens Legeplads. Her arbejder vi blandt andet med LEGO Fonden om udviklingen af begrebet Playful Working og alternative måder at tilgå opgaveløsningen på.

Du vil møde en organisation med højt til loftet, hvor du bliver en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af Voksenstøtteområdet, hvor vi arbejder ud fra en fælles kerneopgave og en fælles metode til håndtering af etiske dilemmaer i arbejdet.

Hvis du vil være med til at eksperimentere og tænke kreativt i opgaveløsningen – så skynd dig at sende en ansøgning. Du kan læse mere om vores tilgang her: https://billund.dk/om-kommunen/saadan-arbejder-vi/

Intentionen i Billund Kommune er at tænke nyt og afprøve nye veje og metoder til at skabe en velfærd af høj kvalitet. Derfor vil stillingens indhold til dels blive formet undervejs i projektet i takt med den læring og de erfaringer, som vi gør os. Du skal være indstillet på at have en varieret opgaveportefølje og varetage forskelligrettede opgaver.

Du vil blive en del af Staben, hvor du refererer til Chefen for Voksenstøtteområdet. Coachfunktionen er tværgående, og du vil med tiden blive tilknyttet alle de samstyrende tværfaglige teams på tværs af området.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdstiden vil primært være i dagtimerne, men aften- og weekendvagter kan forekomme.

Ønskes opstart: snarest muligt eller senest 1. oktober 2022

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Voksenstøtteområdet Pia Mejborn tlf. 79 72 72 90 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist: fredag den 12. august 2022.

Samtaler forventes afholdt: tirsdag den 16. august 2022 og onsdag den 17. august 2022

Ansøgningen sendes via OFIR Rekrutteringssystem.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Grindsted
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

  • Personlig træner i Rødekro

    Vi søger en selvstændig og serviceminded timelønner til LOOP Fitness Vojens/Rødekro fra senest 01-04-24. Timerne ligger primær tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 16 - 19 / lørdag og søndag .
    • Personlig træner
    • Rødekro
    Få mere info
  • Personlig træner i Billund

    Health Group is looking for certified functional training instructors for a fitness center based in the heart of Billund. In a collaboration with the LEGO® Group, Health Group is looking for certif..
    • Personlig træner
    • Billund
    Få mere info
  • Personlig træner i Vojens

    Vi har travlt og søger hurtigts muligt en selvstændig og serviceminded timelønner til LOOP Fitness Vojens Timerne ligger primær mandag, onsdag, fredag fra kl. 08.00 - 11.00, tirsdag og torsdag .
    • Personlig træner
    • Vojens
    Få mere info
  • Personlig træner i Sønderborg

    LOOP Sønderborg søger ny kollega med godt humørDu er vores nye kollega hvis: Du har lyst til at arbejde i et anderledes træningscenter, hvor mennesket er i centrum. Du er udadvendt og har .
    • Personlig træner
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0