Selvstændig personlig træner søges til veletableret uden døres koncept

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Er du personlig træner, og elsker du at træne, coache og motivere klienter, der har brug for din hjælp?

Drømmer du om at hjælpe klienter i alderen 30-60 år med at ændre livsstil for sidste gang?

Vil du gerne slippe for selv at være tvunget til at sælge forløb, men vil du bare gerne hjælpe klienter med at blive den bedste version af sig selv?

Så søger jeg netop dig til det, de fleste selvstændige trænere vil kalde 𝐃𝐑Ø𝐌𝐌𝐄𝐉𝐎𝐁𝐁𝐄𝐓!

Da min egen kalender er ved at blive fyldt op med hurtige skridt søger jeg en personlig træner som brænder for at træne klienter 1-til-1 og som ønsker at komme på fuld tid, så jeg fortsat kan holde fokus på udvikling i min forretning.

Som del af Nybøle Fitness & Livsstil, arbejder du som freelancer/konsulent (med eget CVR nummer, det kan jeg hjælpe dig med hvis du ikke allerede har det).

Dine klienter sørger jeg for; Du skal altså ikke bekymre dig om opsætning af facebook-annoncer, der alligevel ikke giver resultater, tidskrævende konsultationer og salg. ALT det sørger jeg nemlig for!

Så drømmer du om 𝐩𝐚̊ 𝐬𝐢𝐠𝐭 at komme på fuldtid og giver tanken om selv at kunne planlægge din tid, alene at skulle varetage klienten og aldrig mere at skulle arbejde med diverse regnskabsbilag, udover den månedlige faktura du sender til mig, vil jeg meget gerne høre fra dig.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐟𝐨𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐣𝐞𝐠 𝐚𝐟 𝐝𝐢𝐠?

  • Du er som minimum uddannet personlig træner og et kæmpe plus hvis du er kost-/livsstils- eller vane coach eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse (idræt, health coach o.lign.)
  • Du er god til at kommunikerer med mennesker og møde dem i øjenhøjde.
  • Du er seriøs og engageret omkring dit fag og sætter en ære i at 𝐡𝐣æ𝐥𝐩𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐧𝐞𝐬𝐤𝐞𝐫
  • Du formår at have klienten i fokus! Det er ALTID dem og deres mål, der arbejdes ud fra.
  • Du kan arbejde med en tilgang til kost, hvor INTET er forbudt! Vi arbejder med 𝐦𝐚𝐝𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫 ikke madvarer. Vi bruger kun i sjældne tilfælde kostplaner og kun i tilfælde af at kosten er helt gal, vi lærer klienten om sunde vaner ved hjælp af coaching.
  • Du møder altid op i 𝐠𝐨𝐝𝐭 𝐡𝐮𝐦ø𝐫, og er klar på at motivere dine klienter til at yde deres bedste på dagen. Måske det er en times coaching...
  • Du er klar på og har lyst til at indgå i et team med et allerede eksisterende koncept! Hvor du også vil kunne komme til at have indflydelse på den fremtidige udvikling og som har store ambitioner for fremtiden.
  • Egen bil er en nødvendighed.

Som en del af jobbet vil du selvfølgelig blive ind igennem en aftalt opstartsperiode. Dertil forventes det at du deltager i ugentlige opdateringer, månedlige, kvartalsvis og årlige status- og udviklingsmøder samt tager aktiv del i planlægning og afholdelse af eventuelle events.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐬𝐚̊ 𝐟𝐨𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞?

  • Du får nødvendigt udstyr stillet til rådighed. Træningen vil foregå udendørs i Ikast (Skelhøje Plantage). Så forbered dig på frisk luft.
  • Du får adgang til online platform (Benytter i øjeblikket BeeFit)
  • God, kompetent sparring om kost, træning, coaching mv.
  • Ugentlige coaching og sparring sessioner
  • God Løn som starter på 250kr./time.

    Om konceptet:
    Hos Nybøle Træning & Livsstil er personlig træning meget mere end blot træning, vi arbejder os ud fra klientens nuværende udgangspunkt og hen mod et mål som oftest er vægttab, men i den forstand at det handler om at få fokus væk fra vægten og over på hvordan klienten får det godt.

    Vi er med til at løse klienternes udfordringer gennem coaching og vi bruger ca. lige dele coaching og træning i vores forløb.

    Vi hjælper klienterne med at blive stærkerer mentalt så de selv kan klare de udfordringer de måder igennem et forløb og når deres forløb er slut.

    Vi hjælper vores klienter med at blive fysisk stærkere og her er det vigtigste for os at finde en aktivitet eller træningsform, som giver mening for klienten og som de kan opretholde.

    Vi træner ude året rundt uanset vejret, det giver vores klienter mulighed for at komme ud af de sædvanlige kasser og får dem ud i det fri.

𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐠 𝐬𝐞𝐥𝐯 𝐢 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐞𝐭?

Send straks en e-mail med din ansøgning (skriftlig eller også meget gerne video) og CV. Jeg vil løbende afholde jobsamtaler med kandidater, der matcher, hvad jeg leder efter. Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til

[email protected]

Vi søger hele tiden nye kandidater til trænerjobs.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 39 66 80

//Jesper, Personlig Træner

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Ikast
  • Torsdag den 30. september 2021

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0