Sundhedskoordinator til Center for Unge og midlertidige botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Pr. 1. januar 2020 søger Center for Unge og midlertidige botilbud en sundhedskoordinator til en stilling på 35-37 timer ugentligt. Sundhedskoordinatoren indgår i et team med en beskæftigelseskoordinator og refererer til tilbudslederen for Ungebasen. Sundhedskoordinatoren vil have kontor i Ungebasens lokaler i Nansensgade i København K.

Sundhedskoordinatorens funktion og arbejdsområde
I efteråret blev det besluttet at lave en ny centerstruktur for socialpsykiatrien. Dette betyder, at der pr. 1. januar 2020 etableres et Center for Unge og midlertidige botilbud. I det nye center vil en stor del af målgruppen være unge i alderen 18-35 år. Med etablering af et nyt center ønskes et skærpet fagligt fokus på sundhed.

Mange unge, der visiteres til et botilbud, er optagede af sundhed, men har grundet deres psykiske lidelse ofte behov for viden og støtte i forhold til at leve et sundere liv. Et centralt element i de unges recoveryproces er, at de unge, trods deres sindslidelse, kan leve et sundt liv. Sundhedskoordinatorens overordnet arbejdsopgave er at bidrage til en helhedsorienteret rehabiliterende indsats, der understøtter de unges ønsker og muligheder for at leve et sundt liv.

Ungeområdet i det nye center består af tre større boenheder, som er Kirsbærhaven, Radisevej og Borgervænget. Tre mindre botilbud, som er Griffenfeldsgade 31, Sydhavn og Orienten og fire bofællesskaber, hvor to ligger på Nørrebro og to i Nordvest. Mange af beboerne går i behandling og får medicin, som administreres af botilbuddene. En central opgave for medarbejderne er at være i dialog med de unge om effekten af medicinen, herunder evt. bivirkninger. En af arbejdsopgaverne for sundhedskoordinatoren vil være at kunne indgå i denne dialog og understøtte den pædagogiske praksis med sundhedsfaglig sparring. Både gennem individuelle samtaler og gruppeforløb.

Der er i hver medarbejderenhed en sundhedsnøgleperson, hvis funktion er at understøtte de øvrige medarbejdere i den sundhedsfaglige indsats. Sundhedskoordinatorens opgave vil være at skabe et fora, hvor sundhedsnøglepersonerne får faglig viden i forhold til aktuelle og generelle sundhedsproblematikker, retningslinjer for sundhedsstyrelsen, risikobaseret tilsyn, kontakt med regionen og praksisende læger, opmærksomhedspunkter i spændningsfeltet mellem psykofarmaka og somatiske lidelser mv.

En begrænsning i forhold til at de unge har mulighed for at leve et sundt liv, er ofte at de unge er ensomme. Sundhedskoordinatorens rolle bliver derfor at understøtte og skabe overgange til fællesskaber, der kan bidrage til at bryde ensomheden og leve et sundt liv. Det kan foregå ved at styrke og udbrede samarbejdet med forskellige kendte aktører, f.eks. Meyers Madhus, Idrætsforeningen kæmperne, Fremtidsfabrikken, Idrætsprojektet mv. samt være opsøgende i forhold til de muligheder, der er, for at de unge kan blive en del af de københavnske sportsklubber og foreningsliv.

Endelig vil sundhedskoordinatoren have ansvaret for at afholde undervisningsseancer, hvor de unge og medarbejdere kan få viden om sundhedsfaglige temaer såsom psykoedukation, medicinpædagogik, seksualitet, motion mv. Generelt tænkes sundhedstilgangen bred og tværfaglig, hvorfor sundhedskoordinatoren f.eks. skal indgå i et tæt samarbejde med beskæftigelseskoordinatoren, da netop styrket sundhedsoplevelse kan understøtte orientering mod beskæftigelse.

Vores væsentligste forventninger til dine kvalifikationer er, at du:

  • Har en relevant sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau
  • Har erfaring med sundhedsområdet og livserfaring
  • Vil være villig til at foretage internt audit på bostederne i forhold til at kvalitetssikre det sundhedsfaglige arbejde og opfølgning på UTH
  • Har erfaring med relations/dialogarbejde med unge og borgere med psykisk sårbarhed, herunder er stærk i det pædagogiske arbejde
  • Er metodisk og faglig kvalificeret til at løse opgaverne, erfaring med gruppeforløb er en fordel
  • Stærk i tværfagligt arbejde og kan tænke ideer og nye tiltag i samarbejde med andre faggrupper
  • Er udviklingsorienteret og får energi af at tænke nyt og sætte nye skibe i søen
  • Er psykisk robust og hviler i dig selv
  • Kan bevare overblikket i en ofte kaotisk hverdag
  • Kan være inspirerende og lyttende
  • Er selvstændigt tænkende og er vant til at arbejde tværprofessionelt og tværsektorielt
  • Har gode samarbejdsevner ift. ledelse, kollegaer og borgere
  • Kan skabe og vedligeholde struktur og aftalte rammer
  • Har lyst og energi til at være med til at præge de faglige og pædagogiske rammer
  • Har en humoristisk tilgang til kollegaer og borgere
  • Har indsigt i sundhedssystemet – herunder regions tilbud
  • Har erfaring med målstyret individuel vejledning af unge
  • Formidler håb, anerkendelse, tolerance, åbenhed og ligeværd

Da stillingen er nyoprettet, skal du som person være indstillet på, og interesseret i, i udtalt grad at forme indhold og form af funktionen i tæt dialog og samarbejde med de nærmeste kollegaer og leder.

Af os kan du forvente, at vi:

  • Inviterer til, at du bliver en aktiv medspiller på Ungeområdet og har mulighed for i samarbejde med de unge, kontaktpersoner og ledelse, at påvirke udviklingen på Ungeområdet
  • Medinddrager dig i et miljø, som bygger på en nysgerrig tilgang til hinanden og imødekommenhed
  • Bidrager til, at du kan deltage aktivt både i din egen, medarbejdernes og beboernes udvikling
  • Har et højt ambitionsniveau i vores tilgang
  • Samarbejder og bidrager til udvikling på kryds og tværs i organisationen

Har du uddybende spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte botilbudsleder Jesper Harbo Caspersen på 2156 9267 eller botilbudsleder Torben Koue på 5374 2204.

Send din motiverede ansøgning, dokumentation for uddannelse og ansættelser med angivelse af to referencepersoner, som vi må kontakte, såfremt vi vælger at indstille dig til stillingen.

Søg via nedenstående link senest søndag den 24. november 2019
Ansættelsesinterviews vil blive afholdt i uge 48

Center for Unge og midlertidige botilbud
Center for Unge og midlertidige botilbud er ét af Københavns Kommunes fire socialpsykiatriske centre. Vi tilbyder udviklende og vedligeholdende støtte, hjælp og omsorg til borgere, der er ramt af psykiske lidelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • København NV
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i København NV over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0