Timelønnet ungdomstræner til socialt fodboldfællesskab i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vi søger glade og udadvendte ungdomstrænere til Brug Boldens fodboldfællesskaber i Storkøbenhavn

Om os: Brug Bolden Danmark er en frivillig sportsorganisation, der hjælper unge på kanten med at blive inkluderet i civilsamfundets foreningsliv gennem fodbold og fællesskabsinitiativer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside og følge vores arbejde på LinkedIn , Facebook og Instagram.

Vi søger vagthavende trænere til et nyt team, der sammen skal stå i front for at facilitering og afvikling af faste fodboldaktiviteter og planlagte sociale arrangementer i foreningens ungdomsfællesskab.

De unge, som du vil møde og arbejde med elsker at spille fodbold, men har ikke tidligere været del af det almene klub eller idrætsliv, derfor er det vores trænernes vigtige fokus, at hver enkelt deltager, som kommer til i Brug Bolden, oplever at være imødekommet og bliver en del af et stabilt og stærkt fællesskab med gode rollemodeller og andre unge spillere at spejle sig.

Nogle af de vigtigste opgaver i jobbet, udover at facilitere og afvikle aktiviteterne, er dannelsen af de gode oplevelser, dannelsen af tillid, samt understøtte de relationer og venskaber, som opstår blandt vores unge, så de føler de hører til, anerkendes og mærker, at deres rolle i fællesskabet er værdifuld.

Dette mål er på vores dagsorden ved hver eneste aktivitet, da temaet i projektet, som vi søger ansatte til, er med til at forebygge og reducere ensomhed blandt unge i Brug Bolden.

Hvad lægger vi vægt på?

Du skal have lyst til at arbejde med en pædagogisk og anerkendende tilgang, gennem fodboldsport og sociale aktiviteter, samt være drevet af motivation og engagement omkring det samme.

Vi vægter højt, at du er udadvendt, en teamplayer og en igangsætter, der sætter pris på, at medudvikle og forme de nye aktiviteter i foreningen.

Hvad kan du forvente?

Du vil i din opstart, få tildelt en erfaren kollega, som du følger i de første 3-4 vagter og som introducerer dig til jobbets forskellige opgaver, men du vil hurtigt få muligjed for, at tage ejerskab i aktiviteterne og præge fællesskabet med dine ideer.

Du vil også få en masse erfaring med at organisere, skabe sammenhæng, lave månedsprogrammer og eksekvere arrangementer, sideløbende med faste fodboldaktiviteter.

Du kan forvente, at være faciliterende tovholder på aktiviteter og du gennem opsøgende interessse i det enkelte individ, skal motivere og engagere vores unge spillere i forskellige sammenhænge.

Du vil som udgangspunkt skulle forpligte dig min. 30 timer om måneden, fordelt på 3 ugentlige aftenvagter af 2,5 timers varighed, samt hver anden lørdag om eftermiddagen. Har du mulighed for at tage flere vagter, kan du medtage dette i din ansøgning.

Vi forestiller os, at du:

  • Er bosat i Størkøbenhavn og kan veksle mellem arbejdsstederne
  • Har erfaring med fodbold, som enten tidligere spiller eller som træner
  • Har lysten til at facilitere træninger, kampe og sociale aktiviteter for unge
  • Er tillidsvækkende og opsøgende, samt kan være en rollemodel
  • At du har solid tilgang til relationsarbejde og evnen til at motivere
  • At du er udadvendt og inddragende, men kan også træde karakter

Vi kan tilbyde dig:

  • Et bijob, hvor du tilegner dig nye erfaringer og udvikler dig personligt og fagligt.
  • Et spændende arbejdsområde indenfor det sociale og sportslige felt, hvor du positivt påvirker unge menneskers dagligdag gennem inklusion og fodboldsporten.
  • Et tæt kollegialt samarbejde med andre trænere og frivillige, der arbejder med facilitering, træning, brobygning og motivation af unge.
  • En arbejdsplads, hvor der ikke er en vagt, som er den samme
  • Et stort og mangfoldigt socialt netværk, som du bliver del af.

Værd at vide:

Vores samlede antal unge omfatter på årsbasis over 500 forskellige unge mellem 15 og 29 år, hvor du bliver et kendt ansigt, og en rollemodel, som støtter, leder og guider dem.

Heraf udgør næsten halvdelen af foreningens spillere, drenge mellem 15-17 år, som er i målgruppen for det nye intiativ og der kommer løbende nye spillere til i fællesskabet.

Forudsætninger for ansættelse:

  • At du kan varetage arbejdstiden i foreningen, som primært ligger i aftentimerne
  • Det er en fordel, at du har bil, men ikke et krav.

Lønvilkår:

  • Lønnen som ungdomstræner, udgør for timelønnede 250 kr. inkl. aften-og weekendtillæg.

Lyder det som noget for dig og vil du gerne ansøge om stillingen, så send en ansøgning til os på [email protected] snarest muligt, dog senest d.6.oktober kl.12.

Vi afholder løbende jobsamtaler.

Om os: Brug Bolden Danmark er en frivillig sportsorganisation, der hjælper unge på kanten med at blive inkluderet i civilsamfundets foreningsliv gennem fodbold og fællesskabsinitiativer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside og følge vores arbejde på LinkedIn , Facebook og Instagram.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Søborg
  • Onsdag den 04. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
5. september 2024 1
4. september 2024 1